Kapitel 41

1.4K 41 6
                                    

Jag lyckas inte få fram kapitel 41, så jag blir tvungen att skriva om det.. Jag är verkligen ledsen att vissa saker raderats för jag jobbade med kapitel 41 i cirka en timme igår.. :(

Jag kommer ihåg ganska mycket av vad som hände men tyvärr inte varenda ord (Haha), men jag gör så gott jag kan för att återskapa det.. :) xx

*Nialls POV*

Vi anländer till Harrys hus i Liams bil. Vi alla kliver ur bilen och Liam låser den efter oss. Liam tar tag om mig och hjälper mig uppför stengången. Zayn öppnar dörren. Som sagt så brukar vi inte knacka.

Det dröjer inte länge innan Harry och Sky dyker upp i hallen. Mitt hjärta brister när Harrys hand sakta tar tag i Skys lilla hand. Hennes hand tillhör ingen annan än mig.

"Hej!" Säger Harry och ler försiktigt.

Vi andra svarar men ingen annan ler.

Vi går in i vardagsrummet och slår oss ner i vardagsrumsmöblerna. Jag slår mig ner tillsammans med Louis och Liam, Zayn i en av fåtöljerna och Sky och Harry i en egen soffa.

Tystnaden tar över och det enda som hörs är Harrys armbandsklocka som tickar. Då förstår ni att det verkligen är tyst för den låter inte ens högt.

Tystnaden är nervös och obekväm. Harry viskar något till Sky som får henne att nicka och de båda reser sig från soffan.

"Vi ska bara prata lite i enrum.." Säger Harry och tar tag i Skys hand.

Louis nickar medans vi andra bara tittar.

Harry och Sky går upp för trappan och sen hör vi en dörr som stängs. Antagligen Harrys dörr.

*Skys POV*

Harry stänger dörren och lägger sig sedan på sängen. Jag bara tittar förvirrat på honom innan jag sätter mig på sängen.

"Vad ville du prata om?" Frågar jag.

"Ingenting.." Svarar Harry.

"Men då kunde vi lika gärna stannat där nere." Säger jag.

"Nej." Svarar Harry enkelt.

"Varför?" Frågar jag och möter hans blick.

Hans blick är full av lust.

"Harry, inte nu.. Du vet att dom andra är där nere.. " Säger jag.

Harry vill inte lyssna på mina ord och försöker desperat få mig att lägga mig ner på rygg. Jag gör som han vill. Han är starkare än mig och det skulle bara blivit en jobbig ansträngning om jag fortsatt kämpat emot.

Harry sätter sig gränsle över mig och drar sakta av sig sin tröja. Han slänger ner den vid sidan av sängen.

"Du får se till att hålla dig tystare.." Han böjer sig ner och viskar orden i mitt öra.

Jag ska precis säga att jag inte tycker att det är någon bra idé, när Harry kraschar mot mina läppar. Han ber om entré vilket jag till slut tillåter. Jag greppar tag om hans nacke.

Harry släpper mig och drar tag i tröjkanten. Han drar sakta av min tröja och jag sätter mig upp för att det ska bli lättare för honom.

*Nialls POV*

"Var tog dom vägen egentligen?" Frågar Louis, han låter irriterad.

"Jag vet inte.." Säger Liam.

"Borde vi kolla? Vi kom ju inte hit för att sitta i Harrys soffa, vi kom ju faktiskt hit för att lösa problemen.." Säger Zayn.

"Vi borde kolla till dom.." Säger Louis.

"Jag kan gå.." Erbjuder jag mig.

"Men ditt ben då Niall?" Frågar Liam och tittar på mitt gipsade ben.

"Äh.. Det går nog bra, det är ju bara en trappa.." Säger jag.

"Och just i den trappan lyckades du bryta benet." Påminner Liam.

Jag suckar.

"Jag hjälper dig Niall." Säger Louis och reser sig från soffan.

Jag och Louis går bort till trappan och uppför den.

Jag lägger handen på dörrhandtaget och låter dörren sakta glida upp. Jag möts av mina mardrömmars mardrömmar. Harry sitter gränsle över Sky. De har varken tröjor eller byxor, det enda dom har på sig är underkläder på underkroppen. De skulle antagligen också åkt av om inte vi kommit. Harry flyger av Sky och tittar oroligt på mig och Louis. Louis har en rynka i pannan och ser till mesta dels förbannad ut. Jag själv, ja jag själv ser suddigt på grund av alla tårar som kämpar för att få lämna mina blåa ögon. Jag skakar på huvudet för att försöka få fram sanningen i det hela, men det här är tydligen sanningen. Jag tar tag i räcket och stödjer mig nerför trappan.

"Niall!!" Ropar Louis men jag har redan hunnit ut till hallen. Jag öppnar dörren och går så fort jag kan ut från huset. Jag lämnar dörren vidöppen.

*Louis POV*

Jag ger Harry en mördarblick innan jag smäller igen dörren och rusar nerför trappan. Vi måste skynda oss på innan Niall kommer och tänka på dom hemska tankarna igen. Liam och Zayn står i hallen. De har antagligen försökt fråga Niall vad som hänt. Så fort jag kommer ner i hallen flyger de på mig med frågor.

"Vad hände?" Är den första frågan.

"Hitta Niall! Ni måste lugna ner honom. Fråga ingenting om detta, bara lugna honom! Jag måste prata med Harry." Säger jag.

Liam och Zayn nickar. De tar på sig sina skor och går sedan ut genom den vidöppna dörren. Det är självklart att han gått ut.

"Harry!!" Ropar jag.

Jag hör en dörr som öppnas och sedan fotsteg som tar sig ner för trappan. Han har dragit på sig en tröja och ett par byxor, han har även bytt ansiktsfärg. Han är alldeles blek. Vi går ut i köket och så fort vi kommit in där bubblar min ilska upp.

"Vad fan håller du på med Harry?!" Nästan skriker jag.

Harry ser ner i golvet.

"Det är fan nog nu!! Ni måste fan sluta!! Du och Niall är ju som.. Ja vad ska jag egentligen säga?! Det är en jävla tjej?! Jag har inte sett ett leende på Nialls läppar på fyra veckor?! Ni måste fan bli sams!! Den där tjejen för bara otur med sig?!" Ryter jag.

Harry fortsätter att se ner i golvet och nu kan jag även se tårar som droppar ner på hans vita tröja. Men nu orkar jag inte bry mig. Om dom fortsätter såhär kanske det inte finns ett band som heter One Direction länge till. Mina ord plågar honom som aldrig förr.

*Skys POV*

Louis har rätt. Jag är inget annat än en idiot. Det är i alla fall så jag tolkar hans ord. Hans ord river i mitt hjärta. Varför försvinner jag inte bara? Jag menar, för alltid? Att bara låta mörkret ta över min kropp en gång för alla! Jag vet att jag inte borde lyssnat men jag hade inte kunnat låta bli. Översta trappsteget hade blivit min åskådarplats. Jag hade inte sett dom dock, vilket är bra för då skulle dom även sett mig. Istället hade jag hört allting och det räckte för att få mig att förstå, hur mycket jag borde försvinna i natt. För alltid.

______________________

Har en bra handling till kapitel 42! :)

Hoppas att ni gillade kapitlet även om ni kanske läst det likvärdiga kapitlet förut.. :(

HARE BRA!! :) xx

You & I » 1DWhere stories live. Discover now