28.Bölüm|"BALO"

192 11 0
                                    


Medya: Damla'nın baloda giydiği elbise.

Bölüm şarkısı: Model- Mey

Bu bölümü şarkıyla okursanız daha anlamlı olacaktır. iyi okumalar♡
_____

Kalbim göğüs kafesimi zorlayacak kadar hızlı atıyordu. Şoktan, heyecandan ellerim titrerken sonunda aylardır beklediğim şeyin olmasının mutluluğuyla ne yapacağımı bilemez bir halde yerimde öylece kalakaldım.

Gözlerimden yaşlar usulca süzülürken yavaşça arkamı dönüp gözlerimi görkemin gözleriyle buluşturdum. Bana beklentiyle bakıyordu.

Buruk bir şekilde gülümseyip en baştan düşündüğüm şeyi yaptım koşar adımlarla görkemin yanına ulaştığımda o da sanki bunu bekliyormuş gibi kollarını belime dolayıp dudaklarını dudaklarımla buluşturdu.

Şu an ki mutluluğum hiç bozulmasın diye dua ederken bir yandan da görkemin dudaklarının tadını çıkartıyordum.

Dudaklarını dudaklarımdan ayırdıktan sonra gözlerini gözlerime dikti.

"Seninle gülmeyi, seninle olmayı, kokunu, teninini, herşeyini seviyorum." Dedikten sonra sarhoş olduğu için attığı yarım yamalak kahkasıyla bile mükemmel görünüyordu.

"Seviyorum ulan!" Diye bağırdıktan sonra bir şey demeden dudaklarına yapıştım. Bende seni seviyorum ulan! Demeye götüm yemiyordu. Utanıyordum işte. Ama beni seviyordu! Artık bunu biliyordum.

Tanıdık gelen öksürük sesiyle dudaklarımız ayrıldı ve ikimizde sese döndük.

Arda hayal kırıklığıyla bize bakıyordu. Gözlerindeki acıyı görmemek için salak olmak gerekiyordu. Ama ne yapabilirdim ki? Ben görkemi seviyordum.

"Onu seviyor musun?" Dediğinde ardanın sesi titrek çıkıyordu. Ağlamamak için zor duruyor gibiydi sanki.

Görkem sinirli adımlarla ardanın yanına gidip "seviyor ulan!" Diyerek yumruğu ardanın gözüne geçirince görkemi ardadan uzaklaştırıp ardaya net bir şekilde baktım.

"Seviyorum."

_____________

Gözlerimi açtığımda esneyerek doğrulmaya çalıştım. Ama sadece çalıştım. Çünkü üstümde yatan eşek ölüsü kadar ağır olan görkem yüzünden doğrulamıyordum.

Kollarını belime sıkıca sarmış masum bir tatlılıkla uyuyordu.
Onun bu haline dayanamayıp yanağını öpmek için yaklaştım. Tam yanağını öpecekken yüzünü çevirdiğinde dudaklarımız birleşti. Yüzümü çekmek için harekete geçtiğimde elleriyle buna engel olup dudaklarımı sertçe öptü.

Ondan ayrılıp kendimi yataktan attıktan sonra üstüne yattığı yastığı çekip suratına fırlattım.

"Pisliksin biliyorsun dimi?"

"Biliyorum. Dudaklarının tadı çok güzel biliyorsun dimi?" Dedi sırıtarak.

"Ah,gururumu okşuyorsun." Dedim sevimli bulduğum bir gülümsemeyle.

Kimseyle öpüşmeyen Görkem Tunç beni her fırsatta ödüyordu. Eh azıcık egomuz kalksın değil mi?

O bana sırıtarak bakarken ben işaret parmağımı ona savurup "Ben şimdi banyoya geçiyorum sonra okula gideriz. Banyoya gelmeye kalkma! zaten kapıyı kilitleyecegim."

Bana yapmacık bi üzgünlükle bakıp "Tüh bende seni banyo yaparken izleyecektim. Hayallerim yıkıldı şimdi." Dediğinde koltuktaki yastığı ona fırlatıp "Rüyanda bile göremezsin!" Dedkten sonra banyoya girip kapıyı güzelce kilitledim. Eh mâlum bu sapığın ne yapacağı belli olmaz.

Tehlikeli Çocuk Where stories live. Discover now