8.Bölüm|"KURTARICIM"

363 24 3
                                    

Medya: kızların bar da giydiği kıyafetler var

Bölüm şarkısı :R5 pass me by

Iyi okumalar <3

"Neden hiç hapise girmiyor?" Diye sordum.
"Çünkü babası çok ünlü bir mafya
Hatta polisler bile Tunç ailesine bulaşmıyor. Kızın söyledikleri karşısında donmuştum resmen.
Hemen kendime gelip "Peki görkem kızlarla ilgilenmez dediğinde ne demek istedin dedim tedirgin çıkan sesimle.
"Bende tam olarak bilmiyorum ama bildiklerimi anlatayım dedi kız ve devam ederek görkemin ilk defa aşık olduğu bi kız vardı Adı sinem di galiba görkem  çok sevdi ama kız bildiğin sürtük.
Görkem le çıkarken böyle değildi sonra bozuldu okulda yatmadığı erkek kalmadı en sonunda görkemin en iyi arkadaşına da yavşadığında güney görkeme söylemiş ve diğer erkeklerde onunla yattığını söyleyince görkem çok kötü oldu onunla yatan bütün erkeklere işkence bile etti ve bidaha sinemin yüzüne bile bakmadı sinem de okuldan hatta şehirden gitti ama kimse nereye gittiğini bilmiyor. Görkem sinemden sonra hiç bi kıza dönüp bakmadı bile hatta...dedi ve duraksadı derin bir nefes alıp devam etti. Sinemden sonra kızlarla sadece birlikte olurmuş ama aşık olmazmış hatta kızlardan nefret eder ve hiç öpüşmezmiş!" Gözlerimi pörtletip
"Nasıl yani? Diye sordum.

Sinemden sonra her kızın sürtük olduğunu ve her parası olan yakışıklı erkeğe kendini verdiklerini sanıyor. Onu haklı çıkarmak istemezdim ama zaten neredeyse bütün kızlar öyle mesela bu okulun ve şehrin nerdeyse hepsi görkem le yatmak için ağlıyor bile.

Yok artık yatmak için ağlıyor mu?
Demek o gün o yüzden bana herkes benimle yatmak için ağlıyor ama sen yatmamak için şakamısın sen? Demişti ve demek o yüzden bu kadar şaşırmıştı.

Kıza devam et der gibi işaret yaptığımda "hiç öpüşmüyor ama kızlarla birlikte oluyor... öpüşmemesinin nedeni ise öpüşmenin duygusal ve çok masumca olduğunu düşünüyor ama bütün kızları sürtük olarak gördüğü için onların bu kadar masum birşeyi haketmediğini düşünüyor. Kız susup nefes nefese kaldığında bende kendime gelememiştim söylediği şeyler beynimde dönüp duruyordu.
Etrafa baktığımda gözlerim görkemi aradı ama yoktu.
Kıza tekrar dönüp "bu arada tanışmadık ben Damla"deyip elimi uzatınca o da elini uzatıp"bende duru"dedi.
"Bende alev" dedi alev gülümseyerek. Duruyla tanıştık gerçekten iyi bir kızdı.
Duru tekrar konuşmaya başladı
"Bu arada Görkem ve ekibi bu akşam bar a gideceklermiş herhalde yine tehlike peşindeler dediğinde "hangi bar dedim heyecanla.
"Her zaman takıldıkarı bar okulun biraz aşağısında dedi duru. "Bizde gidiyoruz o zaman" Dedim. Alev sinirle bana dönüp
"Hayır Damla hiçbir yere gitmiyoruz!! Dediğinde "güney de geliyormuş ama dedim gülmemek için dudaklarımı biribirine bastırıp.
Alev birden yerinden sıçrayıp
"Ne duruyorsunuz kalkın kızlar!daha çok işimiz var saç makyaj kıyafet casus olacağız kalkın dedi heyecanla. Artık kendimi tutamayıp kahkahalar atmaya başladım.

***********

Akşam olduğunda duru da bize gelmişti ve hazırlanmaya başladık
Herkes kendi kıyafetini seçmişti ve benim saçımı duru,durunun saçını Alev,Alevin saçını da ben yaptım.

Ben altı siyah etek üstü beyaz straplez bi elbise ve siyah topuklu ayakkabılarımı giydim saçımı da duru düzleştirdi . Biraz rimel ve ruj sürdüm ama fazla abartılı olmadan.Alev ve duru da hazırlandığında sonunda hepimiz hazırdık. Aynadan kendimize baktığımızda üçümüzde kendimizi tanıyamamıştık.ağzımız açık öylece kalmıştık.

Önde ben benim arkamda Alev alevin arkasındada duru olmak üzere sırayla aşağı indiğimizde
Abim bizi süzüp ıslık çaldı.

Tehlikeli Çocuk Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin