16.Bölüm|"DÖVÜŞ"

221 13 2
                                    


Medya: Günlük yazarken Damla

Sevgili günlük;

Bugün çok güzel bir gün olabilir diye umuyorum. Çünkü hayatımdaki bütün sorunlar yavaş yavaş çözülüyor. Görkemle aramızda çok farklı bir şeyler var ve bunun ikimizde farkındayız. Artık herşey daha kolay olacak gibi. Görkem izin verdi. Yanında olmama, onunla olmama izin verdi. Ve zamanla aramızda birşeyler olabilir. Ama görkem fazla dengesiz ve bende fazla ne yaptığını bilmeyen biriyim belkide bu yüzden anlaşabiliyoruz.

Kalemimi bir kenara koyup günlüğümü kapattım. Evet hala günlük yazıyorum. içimi dökmek güzel oluyor çünkü Aleve bile herşeyimi bu kadar rahat anlatamıyorum. Günlüğümü dolabıma koyduktan sonra kıyafetlerimi çıkardım. ne giyeceğimi bilmiyordum ve bir saat onu seçecek halim yoktu.

Bugünü Abim ile beraber geçirmek istiyordum. Çünkü onu bu aralar çok ihmal etmiştim ve telafi etmek istiyordum.

Dolabımdan taytımı tişortümü ve kapşonlumu çıkartıp üzerime giydim. Saçlarımı salık bırakıp parlatıcımı sürdüm ve hazırım.

"Abi" diye seslenmiştim ama cevap gelmedi. Evi aradığımda evde olmadığını farkettim. Nereye gitmiş olabilirdi? Aslında bana bahsettiği bir boks salonu vardı yeni açtım demişti. Belki oradadır. Yerini hatırlıyordum o yüzden bulmak kolaydı sırt çantamı da alıp yola çıktım.

Taksi geleceğim yerde durduğunda ücreti ödeyip aşşağı indim ve Boks salonuna girdim.

Etrafta kimseler yoktu ve karanlıktı. Neden burada kimse yok? Çantamdan telefonumu çıkartmak için çantama  uzanmıştımki yanımda bir hareketlenme hissettim. Oraya döndüğümde kimseyi göremedim. Tereddütle adımlarımı oraya atarken bir kol arkamdan belimi sarıp kendine çekti. Refleks olarak beni tutan elleri tutup çevirirken aynı anda önüme dönüp kasıklarına tekmeyi geçirmiştim. O iki büklüm olurken dirseklerimi sırtına vurarak yere düşmesini sağladım.

Yere eğilip üstüne oturduktan sonra ellerini yukarıda bağlayıp sıkıca tuttum.

"Sen kimsin? Ve Benden ne istiyorsun?" Diyerek bağırdığımda ışıklar açılmıştı.

Karşımda biri genç diğeri hafif yaşlı olmak üzere iki kişinin şaşkın bakışları üzerimdeydi.

Yaklaşık 50 li yaşlarda ki adam bana doğru yürüyünce altımda benim yaşlarımdaki çocuğa en sert bakışlarımı atıp üstünden kalktım.

Yaşlı adam yanıma geldiğinde az önce dövdüğüm çocuk da onun yanında geldi. ikisinin de bakışları üzerimdeyken bende onlara anlamayan bakışlar atıyordum.

"Kimsin sen? Bokscu felan mısın?" Diyen yaşlı adama bakışlarımı dikip "sayılır" diyerek cevap vermiştim.

Sırt çantamdan telefonumu çıkartırken tekrar konuşmaya başladım.

"Şey Aslında Bana boks yapmayı Abim öğretmişti. Aslında bende onu arıyordum."

Dövdüğüm çocuk "Abin kim?" Diye sorduğunda "Eren Akın" diyerek cevapladım.

ikisininde şaşkın bakışları üzerimdeyken "Eren'in şu meşhur kardeşi sensin demek? Vay canına söylediğinden daha güzel ve daha güçlüsün" diyen yaşlı adama gülümsedim.

"Teşekkür ederim. Peki ya siz?"

Yaşlı adam elini uzatıp "Ben emin kızım. Erenle beraber çalışıyoruz bi bakıma onun hocası sayılırım" deyip gülümediğinde elini tutup "bende damla" dedim gülerek.

Dövdüğüm çocukta elini uzatıp "bende Berkay" dediğinde elini tutup "Memnun oldum" dedim.

"Oo siz tanışmışsınız bakıyorumda" abimin sesini duymamla ona doğru döndüm ve koşarak yanına ulaştım.

Tehlikeli Çocuk Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin