~ Και τα χρόνια περνάνε ~ Bonus κεφάλαιο

2K 135 14
                                    

3 χρόνια μετά

"Μωρό μουυυυυυ"άρχισα να φωνάζω καθώς έτρεχα προς το γραφείο του Γιάννη.
"Το πήρα, το πήρα, το πήρα. Είμαι πτυχιούχος της οικονομικής σχολής το καταλαβαινεις;"δεν μπορούσα να σταματήσω να χοροπηδάω.

Ήρθε με γρήγορες δρασκελιές κοντά μου "Συγχαρητήρια μωρό μου."με πήρε στην αγκαλιά του "Αλλά μην χοροπηδάς πολυ διότι εκτός απο πτυχιούχος εισαι και έγκυος...Εκτός και αν το ξέχασες."Είπε και με φίλησε γλυκά στο μέτωπο.

"Δεν το ξεχνάω μωρό μου. Έννοια σου και μου το θυμίζει η μικρή κάθε βράδυ λέγοντας μου <<μαμά εγώ θέλω αδερφό όχι αδερφή>>". Άρχισα να γελάω και βγήκα από την αγκαλιά του "Ακόμα και το αρκουδάκι της το εβαψε μπλε με τους μαρκαδόρους της."

"Και για να έχουμε καλό ρώτημα. Πότε με το καλό θα μάθουμε το φύλλο Σοφακι; Αρκετά δεν μας ταλαιπώρησες ένα μήνα τώρα που δεν μας λες τίποτα;"Ο Γιάννης έπιασε τα χέρια μου και τα φίλησε "Δεν νομίζεις ότι τουλάχιστον εγώ θα πρέπει να ξέρω;" άρχισε να κάνει τα γλυκά ματάκια.

"Το βράδυ μωρό μου...το βράδυ είναι η μεγάλη ώρα."γέλασα δυνατά και βγήκα από το γραφείο του.

Ήθελα να είμαστε οι τρεις μας το βράδυ να απολαύσουμε την στιγμή. Έτσι έβαλα τα δυνατά μου και μαγείρεψα ότι καλύτερο έχω μάθει έως τώρα. Αθάνατα μακαρόνια.

Πολλές φορές μαλώνουμε με τον Γιάννη διότι ακόμα δεν έχω μάθει κάτι άλλο έκτο από τα βασικα. Αυτός κάθε φορά μαγειρεύει.

Και έτσι όλα ήταν έτοιμα και περίμενα τον καθένα να γυρίσει. Ο Γιάννης από την δουλειά και η μικρή μου...Από τον παιδικό σταθμό. Θεέ μου ούτε κατάλαβα πότε πέρασε τόσος καιρός και το μπιζελακι μου πάει και παιδικό σταθμό.

"Μανούλα; ήρθαμε"άνοιξε η πόρτα και η Ελπίδα μπήκε μέσα στο σπίτι με ενα μπουκέτο κόκκινα τριαντάφυλλα. "Ψυχή μου; τι είναι αυτά;"είπα και την φίλησα ρουφηχτα.

Έσκυψε στο αυτί μου και μου είπε ψιθυριστά "Μην το πεις δυνατά. Ο μπαμπάς τα έδωσε για να στα φέρω." μου χαμογέλασε και έφυγε από την αγκαλιά μου.

Ούτε είχα καταλάβει τον Γιάννη που καθόταν στο κάσωμα της πόρτας και μας παρατηρούσε. Ή είναι οι ορμόνες μου ή τελευταία ο Γιάννης ομορφαίνει όλο και πιο πολύ.

Πήγα κοντά του και τον φίλησα απαλά στα χείλη "Πόσο υπέροχος είσαι. Τόσο σέξυ."του είπα και του έκλεισα το μάτι.

Έρωτας ΤύραννοςΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα