notes

2K 184 14
                                    


Γεια σας αγαπημένοι μου readers και για μία ακόμη φορά, έχω να σας πω κάποια πράγματα γι'αυτό και γίνονται ξανά notes. 

Σύμφωνα με τα τελευταία γεγονότα που συνέβησαν ξέρω πως  λογικά θα έχετε μάθει πως η μητέρα του Louis απεβίωσε. Τα πράγματα και τα συναισθήματα είναι όλα πολύ περίεργα, γι'αυτό οποιοσδήποτε από εσάς θέλει να μου στείλει για να συζητήσουμε γι'αυτό ή γενικότερα επειδή δεν είναι τόσο καλά, θέλω να ξέρετε πως δε θέλω να διστάσει να μου στείλει.

Ποτέ δεν έχω νιώσει πιο περήφανη για κάποιον, όπως ένιωσα για τον Louis εχθές, και πραγματικά πιστεύω πως όλο αυτό που συνέβη άλλαξε πολλούς/πολλές από εμάς αλλά και άλλα άτομα εκεί έξω.

Ο Louis είναι για εμένα το καλύτερο παράδειγμα ανθρώπου. Έχει περάσει από όλα τα στάδια, που θα μπορούσε να περάσει ένας άνθρωπος και στο τέλος απέδειξε πως πρέπει να μένουμε δυνατοί, όπως και να χει, γιατί έτσι είναι η ζωή. Έδειξε τόσο μεγάλη γενναιότητα. 

Νιώθω λοιπόν πραγματικά περήφανη που 'γνωρίζω' αυτόν τον άνθρωπο και τον 'έχω' στη ζωή μου, και επίσης πραγματικά εχθές όχι μόνο τα αγόρια, ακόμη και εμείς, και οι συγγενείς του, ακόμη και ο Zayn, έδειξε ότι εκείνη την ημέρα στις 23 Ιουλίου δημιουργήθηκε μια τεράστια οικογένεια, γεμάτη στήριξη και αγάπη.

Ξέρω πως ότι και να κάνω πάντα θα είναι το λιγότερο που θα μπορούσα να ανταπόδωσω στα αγόρια σχετικά με αυτό που έχουν κάνει για εμένα. Τους αγαπώ πιο πολύ από όλους, και θα θυσίαζα στιγμές και πράγματα για εκείνους, τους έχω πολύ ψηλά και πραγματικά  τους ευχαριστώ άπειρα, γιατί εξαιτίας αυτούς είμαι αυτή που είμαι σήμερα, εξαιτίας αυτών είστε όλοι εδώ σήμερα και με στηρίζετε και κάνω αυτό που αγαπώ.

Ξέρω πως εκεί έξω οι άνθρωποι που στηρίζουν αξία τα αγόρια, θα είναι πάντα στο πλευρό τους, και θα είμαι και εγώ, δε θέλω ποτέ να τους αφήσω, και δε θα το κάνω. Και ελπίζω οι περισσότερες/οι εκεί έξω από εσάς να νιώθουν το ίδιο.

Στηρίξτε τον Louis, σε αυτό το μοναδικό κομμάτι που έβγαλε, δείξτε του τι αξίζει, τα καλύτερα δηλαδή. Δείξτε τι οικογένεια είμαστε, και πραγματικά παλέψτε για την αγάπη που έχετε για τον κάθε ένα από τα αγόρια μας.

Οι προσευχές μου είναι μαζί με εκείνον, την οικογένεια του και οι σκέψεις μου με την Johannah εκεί πάνω, που ξέρω πως από εδώ και πέρα θα είναι ο καλύτερος προστάτης, ο καλύτερος φύλακας άγγελος για τον Louis μας, και για όλα του τα αδέρφια.

Σας ευχαριστώ ειλικρινά για όλα, ευχαριστώ τα αγόρια, ευχαριστώ το Θεό.

Να είστε όλες και όλοι καλά. Να προσέχετε. Και μη ξεχνάτε να αγαπάτε τους εαυτούς σας. Όσες βαρεθήκατε με όσα είπα, συγγνώμη, αλλά ένιωσα πως είχα πολύ μεγάλη ανάγκη να τα πω. Σε λίγη ώρα θα ανεβάσω το επόμενο κεφάλαιο στο Moonlight. Τσεκάρετε τη νέα μου ιστορία 'Cursed Souls' που ετοιμάζω τον τελευταίο μήνα για εσάς και έρχεται σύντομα. Παρόλο που είναι ο Harry ο κεντρικός χαρακτήρας, όπως πάντα, θα έχουν πολύ σημαντικό ρόλο και οι άλλοι τέσσερις. Τσεκάρετε όσες θέλετε επίσης και την ιστορία μου 'Tupelo'. All the love as always. x

MoonlightOnde as histórias ganham vida. Descobre agora