What to do?

47 2 0
                                    

POV Tsubasa / Nero

De volgende dag is doorgebroken. De laatste weken vallen erg zwaar. Ik ben alle ziekenhuizen afgetruind en er was niet 1 meisje die Mika heette. Ik vroeg me af of ze überhaupt wel in een ziekenhuis was opgenomen.  Zou haar broer nog voor haar zorgen? Is ze daarom niet in een van de ziekenhuizen aanwezig? Of... Is ze er nog wel? Wat als ze dood is?! Nee! Ze kan niet dood zijn. Ze is veelste sterk om te verliezen.
Snel schud ik de gedachte van me af. Het is vandaag een nieuwe dag, een nieuwe start om haar te vinden.

Met de hulp van mijn opa bel ik weer verschillende ziekenhuizen. Hopend dat er een zegt dat Mika daar aanwezig is. Wanneer ik de hoorn weer op de telefoon leg, gaat de telefoon gelijk weer af. Snel pak ik de hoorn weer op en zet hem aan mijn oor.

'Met Tsubasa.' Ik wacht tot er een stem verschijnt aan de andere kant van de lijn. Het duurt even maar dan hoor ik een bekende stem.
'Goede morgen zoon, lekker geslapen?' Het is mijn vaders zijn  stem. 'Ja hoor vader. En heeft u goed geslapen?' 'Uitstekend! 'Oke fijn.' 'Mijn zoon, ik heb goed en slecht nieuws te horen gekregen. Het goede nieuws is dat de bruiloft doorgaat, maar het slechte nieuws is dat hij is uitgesteld. Er is namelijk een probleem op het moment. De dochter van Dakota is momenteel niet aanwezig in Japan. Nou ja.. laat ik zeggen dat ze er geestelijk niet bij is.' Een frons komt op mijn gezicht. 'Wat bedoelt u vader?  U praat in raadsels.' 'Ik bedoel dat ze in hetzelfde probleem zit als waar jij in zat.' Verteld mijn vader. 'Bedoeld  u dat ze in het spel vast zit.?' Het blijft dood stil tussen de lijn. 'Vader, zeg wat alstublieft.' 'Ja mijn zoon. Ze zit vast in dat verdomde spel.'

Ik kan me oren niet geloven.. Ze maakt hetzelfde mee als wat ik heb meegemaakt! Ik mag haar dan wel niet kennen, maar ik wens niemand dit toe. Met de hoorn in mijn hand ijsbeer ik door mijn kamer. Begrijp het niet verkeerd, ik ben blij dat ik nog niet hoeft te trouwen, hoe groot is de kans dat ze er levend uit zal komen? Inderdaad erg klein. Ik daar in tegen had gewoon geluk. 'Vader, wat.. Wat moet ik doen?' Ik hoor een diepe zucht aan de andere kant van de lijn. 'Niks mijn jongen. We kunnen niks doen op het moment. Alleen maar afwachten en bidden dat ze er levend uitkomt.'

Na het telefoontje van me vader, weet ik niet meer wat ik kan doen. Mijn vader heeft me al eens eerder verteld hoe belangrijk de Dakota familie is. Ze hebben macht en bezitten veel bedrijven onder hun naam. Stel je voor: Als zij al niet uit het spel gehaald kan worden of überhaupt haar kunnen bereiken in het spel. Hoe kan ik ooit Mika vinden in deze wereld..

~Dagen gaan voorbij~

Rust.. Rust dat is wat ik de laatste dagen genomen heb. Maar vandaag word het anders, vandaag ga ik weer verder zoeken. Nog twee ziekenhuizen te gaan. Ik druk op de  knoppen om het nummer te bellen van het een na laatste ziekenhuis op mijn lijst. 'Ziekenhuis Yokohama, Goedemorgen met Tame.' sprak de vrouw aan de lijn. 'Goedemorgen Tame, met Tsubasa. Ik vroeg me af of u kan zien of er SAO spelers bij dit ziekenhuis naar binnen zijn gebracht.' 'Heeft u een momentje? Dan kijk ik even door de lijst heen.' 'Dank u.'

Na ongeveer voor mijn gevoel 5 minuten te hebben gewacht hoor ik weer geluid uit de hoorn komen. 'Het spijt me voor het wachten. We hebben een 3 patiënten binnen gehad. Zocht u een specifieke persoon?' Ja ik zoek iemand genaamd Mika. Maar het kan ook zijn dat dit niet haar echte naam is.' Daarna geef ik haar wat informatie over hoe ze eruit ziet. 'Het spijt mij zeer de twee meisjes die we hebben opgenomen komen niet overeen met uw informatie. Ik wens u het allerbeste met het zoeken.' 'Dank u.' En ik leg de hoorn weer op de telefoon.

Elke keer weer hetzelfde. Waar is ze toch? Ik kijk naar mijn notitie blok met de namen van de ziekenhuizen. Ik streep het Yokohama ziekenhuis door. Nu ligt alles om het laatste ziekenhuis. Het ziekenhuis die ik expres de hele tijd heb vermeden, vanwege dat daar mijn fiance in ligt. Ughhh! Wat haat ik het om haar zo te noemen. Maar wat als Mika daar ook de hele tijd verblijft. Dan zal ik me voor mijn kop kunnen slaan. Ik open mijn laptop en zoek naar het adres van het Dakota ziekenhuis. Na een paar minuten heb ik het adres gevonden. Alleen is er een klein probleempje.. Ik zit momenteel in Tokyo en het ziekenhuis ligt helemaal bij Hokkaido. Dat word een lange reis.

~ In de bus ~

Terwijl ik in de bus zit naar het station, zoek ik naar meer informatie over SAO. Zoekend naar een weg in. Ja je hoort het goed. Ik moet terug gaan, dat lijkt de enige mogelijkheid op het moment contact te leggen. Het probleem alleen. Het spel is closed. Of beter gezegd de server is gesloten. Je komt er niet meer in.

Ik zucht en klap me laptop dicht. De deuren van de bus gaan open en ik stap naar buiten. Ik ben op het Kannai station. Ik kijk het station rond en loop naar de halte toe van de trein die ik moet hebben. Mee dat ik op het perron aankom, stopt mijn trein bij het perron. Snel stap ik in en zoek ik een plaats om te gaan zitten. Ik kijk op mijn horloge naar de tijd. 'Great!' nog 14 uur en 16 minuten en dan bereik ik mijn bestemming.

-------------------------------------------------------
Sorry geen nieuw hoofdstuk helaas. Maar ik heb deze video gevonden en wilde hem graag delen met jullie.

(NL) Sword Art Online: Hikawa Miki (On Hold)Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang