Begin of a New Adventure

51 2 2
                                    

A/N: super liedje.

---------------------------------

Langzaam word ik wakker en zie ik dat ik op een bed lig. De kamer komt me bekend voor maar ik weet niet waarom. Het is niet de kamer waar ik gewend ben om in op te staan.  Waar is Akura? Is het eerste wat in me opkomt. Ik zie dat ik kleren aan heb die ik normaal gesproken nooit zou aantrekken. Ik stap van het bed af en bekijk de kamer nog eens goed. Ik open 1 van de deuren en zie een badkamer. Ik borstel me haar met de borstel die daar ligt -Ik neem aan dat dat mijn borstel is.- en poets mijn tanden ik leg de kleren op de stoel en wanneer ik gedouched heb trek is ze weer aan. Nogmaals mijn borstel erdoor en ik ben klaar. Wanneer ik de badkamer uitkom zie ik dat iemand eten heeft gebracht. Ik kijk naar het blad en zie daar een stolp met daarnaast een brief. Ik open de brief en begin te lezen:

-------Beste Mika, je nieuwe leven is begonnen. Op het moment zit je in een Bed and Breakfest,maar eigenlijk zit je in een game genaamd Sword Art Online. Je bent al een tijdje in deze game ongeveer 3 maanden. Ook heb je nu een achterstand van bijna 1 maand opgelopen, omdat je een tijd niet actief bent geweest. Gebruik je rechterhand om je scherm te openen en je kunt door al je bezittingen heen scrollen en je avatar bekijken. Oh en nog één ding. Zorg dat je blijft leven. Wanneer je dood gaat in het spel, ga je tegelijkertijd ook dood in de echte wereld. Uitloggen is niet mogelijk. Veel plezier en doe je best. - Game Master -------

PS: Na het openen van deze brief, verdwijnt hij na 1 uur.

Ik lees de brief nog eens goed door en stop hem dan in de prullenbak naast mij. Eerst eens kijken onder de stolp voor wat eten. Ik rammel. Onder de stolp liggen 2 chocolade croissantjes. Na het eten bekijk ik me scherm. Wat gek.. Ik kan me helemaal niet herinneren dat ik überhaupt in game aan het spelen was. Naja. Laat ik het beste er van maken. Ik bekijk me twee wapens die ik in mijn lijst heb staan en kies de katana om die te gaan gebruiken. Want ja dat leek mij het vertrouwende wapen. Ook doe ik de wapen uitrusting aan. Eigenlijk doen mijn handen het vanzelf. Net alsof ik dit al een hele tijd heb moeten doen.

Wanneer ik gereed ben, pak ik de sleutel van de kamer van de tafel en loop ik naar beneden. Ik zie dat er een aantal players in de stoelen zitten in de openbare ruimte. Uhmm ik kom uit checken zeg ik. Er komt een  vrouw naar me toegelopen. 'Hai Mika, fijn dat je eindelijk wakker bent. Je hebt je quest/opdracht afgerond. Hier zijn je beloningen. Ze reikt me een zak aan en ik neem het aan. Ik geef haar de sleutel en ze knikt. 'Moet ik nog betalen?' 'Nee joh! Wat denk je zelf na het redden van dit dorp.'zegt ze met een glimlach. Okee.. Ik heb het dorp dus gered. Leuk om te weten. Maar waarom weet ik dat zelf dan niet?!  Met deze gedachte loop ik Bed and Breakfest uit.

Ik kijk om me heen en zie dat de markt erg druk is en dat er bij verschillende kraampjes mensen aan het kijken zijn en aan het onderhandelen waren met de handelaars. Ik loop voorbij de kramen en het valt me op dat de handelaren geen Player icoontje hebben. Dat moeten dus mensen zijn die geprogrameerd zijn neem ik aan. Ik kijk na mijn level en waar ik me op het moment bevind: Level 16 Floor 2. Ik vraag me af of dat een hoog level is voor floor 2. Ah ja. Ik loop verder en zie dat er hier een klein fonteintje bevind. Ik neem plaats op de rand van het fonteintje en scrol door mijn inventaris naar iets met informatie. Daar vind ik een boekje waar de basis dingen in staat van het spel.

Na ongeveer 2,5 uur non-stop door gelezen te hebben, barst mijn kop met informatie van deze wereld. Okee, nu ben ik echt klaar om op pad te gaan. Let's Go!  Maar eerst open ik de zak die ik van de NPC van de B&B gekregen heb en doe ik alle items in me inventaris. Ik sta op en begin richting  de uitgang van het dorp te lopen tot ik een Kaarten winkel zie liggen. Hmm een kaart lijkt me wel erg handig om mee te nemen. Bedenk ik me. Ik stap de winkel binnen en loop naar de NPC. Ik vraag naar een kaart van heel deze wereld en die kost me 15.000,- Ik betaal de kaart en zie dat ik nog 2/3 van me geld over heb. Dan stap ik de winkel uit en hoor ik iemand schreeuwen: 'Lees hier het laatste nieuws! Koop het nieuws voor maar 10,-' Ik geef de jongen 20,- en neem er 1 mee. 'Hou de rest maar!'zeg ik tegen de jongen die een verbaast maar blij gezicht opzet. Ik lees het nieuws en zie staan dat iemand erachter is gekomen dat 2 players verdwenen zijn. ---2 Players genaamd Nero en Shio zijn zomaar verdwenen. Er is na 1 maand nog geen signaal uit gegaan dat ze dood zijn gegaan. Zou het kunnen dat ze konden uitloggen? Er is verder geen informatie over deze twee players gevonden. Vrienden van hen zeggen van niks te weten.--- Ik laat het nieuwsbericht in mijn inbox staan en loop dan verder naar de uitgang van dit dorp. 


POV - Nero / Takeshita Tsubasa

'Mika... Mika! Als je dit hoort, ik kom je zoeken en ik zal je vinden. Ik..' Het word zwart voor me ogen en kort daarna weer erg licht. 'Ik.. hou van je!' Ik open voorzichtig me ogen maar het is nog te moeilijk. Het licht is te fel. Langzaam open ik me ogen en zie ik dat ik niet meer in het spel ben.

---------------------------------

A/N: Oeeehh! Mika is helemaal vergeten wat er allemaal is gebeurd..
Weet Mika genoeg om te kunnen overleven? En zou Nero/Tsubasa Mika kunnen vinden in het echte leven?

Vote / Comment / Share :D

(NL) Sword Art Online: Hikawa Miki (On Hold)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu