Day 30: The Meeting

116 9 4
                                    

'Om 2 PM in het grote stadion van Tolbana vind de meeting plaats. Het zal gaan over hoe we de eerste floor baas gaan verslaan.' Zegt Finn de man waarmee ik een kwartier geleden tegen stond te vechten. 'We willen jullie wel begeleiden naar het stadion, tenminste als jullie naar de meeting willen'. Zegt Kardo. 'Duh, natuurlijk willen we naar het stadion! Ik heb toch niet voor niks tegen Finn gevochten. Nero, bericht jij Katsuo en Seth om zo snel mogelijk naar het park te komen?'
10 minuten later stonden Katsuo en Seth naast ons en lichtte Nero hun in over wat we te weten waren gekomen. Seth en Katsuo daarin tegen hadden geen informatie gevonden, maar waren wel naar de smit geweest om nieuwe amor te kopen. ' Jongens, zullen we even een broodje gaan eten? We hebben namelijk nog drie kwartier voordat de meeting begint.' Zei Seth. We stemde allemaal in en gingen op zoek naar de bakkerij.

Het was kwart voor 2. We waren net aangekomen bij het stadion. Het stadion was inderdaad erg groot. Het lijkt net zo groot als de stadion die in Rome staat, waar de Romeinen vroeger in gestreden hebben. Ik zag een paar mensen op de tribunes zitten. 2 mensen zaten met elkaar hele gesprekken te voeren, terwijl de andere paar stil voor hun uit zaten te kijken, wachtend tot de meeting zal beginnen. We namen aan de rechterkant van het stadion plaats. Ik ging rechts van Nero zitten en ook wij begonnen te wachten tot de meeting begon. Bij de bakkerij had ik 2 verschillende broodjes gekocht en ook een pot met een soort crème achtige pudding erin. Omdat het nog even duurde voor de meeting begon, hadden we besloten om onze lunch hier nu op te eten. Binnen tien minuten hadden we onze lunch op. En al snel zagen we meer mensen het stadion binnen lopen.

Precies om 2 PM liep er een man het stadion binnen en bleef in het midden van het stadion staan. De man had lang blauw haar.  Hij wachtte nog even, klapte in zijn handen en daarna begon hij met praten. 'Oke, laten we beginnen spelers. Bedankt voor het komen naar deze meeting. Mijn naam is Diabel en mijn job in het spel is Ridder.' Verschillende mensen begonnen te lachen. Waardoor ik ook de slappe lach kreeg. 'Er zit helemaal geen jobsysteem in dit spel!' Roept Kardo naar Diabel toe. 'Serieus, is deze meeting een grap?' Roept Finn er achter aan. Het gezicht van Diabel veranderde van een lach met pret oogjes naar een serieuze blik. Iedereen stopte gelijk met lachen, toen ze het gezicht van Diabel zagen. 'Vandaag heeft mijn party de kamer van de floor 1 baas gevonden.' Zegt hij. Ik keek hem met grote ogen aan, daarna keek ik naar rechts waar Nero zat. Ook hij keek met grote ogen naar Diabel, die weer verder begon met praten 'We moeten hem verslaan om de tweede vloer te kunnen bereiken. Vertel iedereen in de Town Of Beginnings dat het wel zeker mogelijk is om het spel uit te spelen! We zijn hier allemaal op de meeting met 1 reden: We willen winnen of niet dan? Iedereen rekent op ons.' Mensen beginnen te joelen en te klappen om ons heen. Inclusief Kardo en Finn. Is het echt mogelijk om heel het spel uit te spelen? Dus... we kunnen over weet ik veel hoeveel maanden, misschien wel jaren, gewoon ontsnappen uit dit spel als het ons lukt om de baas op floor 100 te verslaan? Gewoon in 1 x terug naar het leven wat we hiervoor hadden. Terug naar mijn broer Akura. Terug naar school. Gewoon weer naar huis en slapen in me eigen bed... Opeens bedenk ik me iets. Zal ik op dit moment gewoon thuis nog steeds op me bed liggen? Of zal ik in een ziekenhuis ofzo liggen?

(NL) Sword Art Online: Hikawa Miki (On Hold)Where stories live. Discover now