Proloog

413 16 11
                                    

Hi, mijn naam is Hikawa Miki. Ik ben een 17 jarig meisje en woon samen met mijn 20 jarige broer Akura. Onze ouders zijn 2 jaar geleden omgekomen bij een kaping op vliegtuig 233 A.N.O.

Wanneer ik hoor dat er een overlevings spel uitkwam. Begon ik te sparen om het spel genaamd Sword Art Online te kunnen kopen. SAO is een VRMMORPG spel ( Virtual Reality Massively Multiplayer Online Role Playing Game.)

Er werd al veel reclame gemaakt voor dit spel.

Op dit moment wordt dit spel nog uitgetest door Beta testers. Ik had me eigen ook aangemeld maar helaas werd ik niet uit gekozen.

Ik heb eigenlijk best wel veel geluk. Een kennis werkt bij Gamemania en hij houd voor mij een zo game apart. Ik kijk naar het geld. Het spel heeft me al voor wat euro's gekost. Eerst moest ik een speler hebben speciaal voor VRMMORPG. Die kostte me ongeveer 150 € daarnaast moest ik nog 45 € dokken voor een NerveGear.
Wat eigenlijk een koopje is. Normaal ben je er 75 € voor kwijt. Maar omdat deze een paar krasjes had mochten ze niet de volledige prijs rekenen. De NerveGear is erg belangrijk. De NerveGear zorgt ervoor dat je het spel als in het echt beleeft. Er zit namelijk nogal technologie in zO'n helm. Wanneer je wilt gaan spelen, moet ervoor zorgen, dat je gemakkelijk ligt. Want zodra je inlogt, kan je je niet meer bewegen. Dit komt door de chip in de NerveGear, de chip zend continu golven uit naar je hersenen. Deze golven zetten je hersenen om in beeld en geluid.

Wanneer je eenmaal in de game zit kun je alleen weg via de uitlog knop. Zolang je in de game zit zie je alleen de dingen dat op dat moment gebeurt in de game.

Omg kan nu echt niet wachten op die game!

*** Dit verhaal is een verhaal baseert op de Anime Sword Art Online.***
Zie filmpje voor meer info.

----------
Ik zou graag willen weten of jullie dit een leuk idee vinden voor het boek. Laat een reactie achter ;)

(NL) Sword Art Online: Hikawa Miki (On Hold)Where stories live. Discover now