Epilog

4.8K 249 63
                                    

A jak to všechno nakonec dopadlo?

Sophiin otec skončil naprosto s Bellou, které nechal dům, aby měla, kde s dětmi žít. Smiloval se nad ní, jen kvůli dětem. I když ji vyhrožoval, že ji zabije stejně jako Joshe. Omluvil se celé své rodině, ale nikdo mu stále nedokázal odpustit, co udělal. Odstěhoval se do Austrálie, kde se rozhodl začít nový život, ale naprosto sám. Postavil si tam dům a začal stavit hotel. Novou partnerku si, ale už nenašel.

A matka Sophie? Ta se psychicky zhroutila a musela na léčení, po kterém se její zdravotní i psychický stav začal zlepšovat. Začala mít znovu ráda svůj život, pokoušela se trávit čas s dětmi a jejich partnery, které si oblíbila. Dokonce si našla nového přítele, který ji ve všem podporoval a byl pro ni velkou oporou.

A jak to dopadlo s Leem (mladším bratrem)? Leo dokončil sportovní školo, společně s přítelkyní žili v domě s matkou a pořídili si malou holčičku, kterou pyšně pojmenovali Princess Sophie. Leo se stále věnoval sportu a pracoval jako fitness trenér.

Evelin zůstala bohužel stále sama. Vystřídala spoustu partnerů, ale žádný nechtěl žít s někým, kdo neustále utrácí a běhá jen po obchodech. Tak si pořídila malou čivavu, kterou pojmenovala Rambo a řekla, že je to muž jejího srdce. Se Sophií se stále vídala, i když ne tolik jako dřív.

A co Sophie s Danielem? Sophie se stala pyšnou tetou, sama dítě mít nemohla, tak rozmazlovala svou malou neteřinku, které ji dělala obří radost. Daniel se jednoho krásného dne odhodlal požádat Sophii o ruku a nyní jsou zasnoubení. Žijí v krásném malém domečku na vesnici, kde si užívají jeden druhého, i když se stále věnují mafii a neustále cestují. Jsou do sebe stále bláznivě zamilováni.

Konec!!


Je to těžké ukončit další příběh, ale vše musí jednou skončit. Ale nezoufejte, třeba vydám další příběh a možná se Vám bude i líbit.
Ale nyní je správný čas na to, aby jste celý tento příběh zhodnotily. Tak se do toho pusťte a klidně i kritizujte.
Samozřejmě Vám patří obrovské díky, za podporu, za ty nádherné komentáře, které jsem hrozně ráda četla, za zprávy, které mi zlepšovaly náladu. Jsem hrozně ráda, že jste mě stále tak moc podporovali!!
Vaše DennySka :*

Mafia PrincessKde žijí příběhy. Začni objevovat