2. Kapitola

8.8K 379 17
                                    

,,Už se těším krásko." odepsal mi ve vteřině. Mám ho tam, kde jsem ho chtěla mít. Už teď vím, že je můj. Brad neví, že jsem dcera mafiána, vlastně to neví nikdo u nás na škole, což je dobře. Kdyby to věděli, chovali by se jinak. Nejspíše by se mě všichni vyhýbali, nikdo by se semnou nebavil, žádní kluci, žádný sex...Měla bych pěkně nudný život. Vím, že se to všichni jednou dozví, ale zatím si budu užívat a nedělat si starosti.
,,Tak co dělá moje princezna, stýská se ti?"
,,Tati, nejsi doma chvilku, připadá mi, jak kdyby sis jel kupovat drahý oblek. Ne, nestýská se mi."
Bože tati, nejsem malá holka...nebo manželka, podle reakcí mamky. Co si myslí? Že se mě bude stýskat pár minut po odjezdu? To je na omylu.
,,To je teda chyba. Mě už se po mojí princezně stýská."
Zase ta jeho princezna. To mi tak bude říkat pořád? Co jsem komu udělala?
,,Tati, ty se asi v taxíku hodně nudíš." napadla mě jediná slušná zpráva, kde jsem nemusela napsat, že je trapný a chová se jak můj děda a ne otec.
,,Neodbíhej od tématu."
Nyní promluvila přísná část mého otce, zatleskejme mu.
,,Tatí, dej mi na chvilku pokoj. Zvládnu se o sebe postarat." napsala jsem mu, jelikož jsem byla z jeho zpráv opravdu otrávená.
,,Milá dceruško, věřím, že se o sebe zvládneš postarat sama, ale nezapomeň, já se vše dozvím."
"Ale nezapomeň, já se vše dozvím." Už se třesu strachy. Nedozví se nic. Z něho strach nemám. A co by udělal jeho princezně? Nic.
,,Milý tatínku, taky tě mám rád." Víc ironická zpráva mě nenapadla. Jaká smůla. Ale konečně mu došlo, že mi má dat pokoj a nepsat mi. Vylezla jsem z postele a namířila si to do kuchyně, dostala jsem celkem hlad.
,,Čau mami, co tu děláš?" pozdravila jsem mamku, která seděla na židli a hleděla do blba.
,,Jen tu sedím a přemýšlím." odpověděla znuděným tónem.
,,Nedáš si něco?" nadzvedla jsem obočí.
,,Hmmm a jo." povzdechla si.
,,Vodka a nebo vodka s džusem." usmála jsem se na ni.
,,Jenom džus."
,,Mami v které žiješ době. Tváříš se jako hromádka neštěstí, jak kdyby se s tebou taťka rozešel, ale chceš jenom džus?" nechápavě jsem se na ni dívala. Moji rodiče jsou divnější než jsem si myslela. Popadla jsem skleničku a nalila do ní vodku a jen trošku džusu, aby to chytlo barvu.
,,Na. To ti pomůže." podala jsem ji skleničku. Počkala jsem až se napije. Lehce se zaškňouřila, pobaveně jsem se na ni podívala.
,,Kolik jsi tam té vodky dala?" zatvářila se, jak kdyby jsem ji nějak ublížila.
,,Trošku" podívala jsem se na flašku. Když se nedívala, trošku jsem upila. Hmmm, vodka je prostě vodka. Málem bych zapomněla proč jsem vůbec taky, nedošla jsem sem pít, ale udělat si něco k jídlu. Nenapadlo mě nic jiného než si udělat vafle. Připravila jsem si těsto, které jsem nalila do vaflovače. Hmmmm, ta vůně. Na vafle jsem natřela trošku nuttelu, protože nuttelu miluji. Samozřejmě jsem tam dala šlehačku a jahody.
,,Drž se mami." promluvila jsem na ni naposled a šla do svého pokoje. V tu chvíli vylezl z pokoje můj bratříček.
,,Budeš tlustá, a jak budeš šukat, tak ti budou jen špeky skákat." zasmál se.
,,Drž hubu Leo." hodila jsem po něm vražedný výraz. Ty jeho narážky vážně nesnáším. Je fakt, že Leo na svou postavu hodně dbá a holky po něm letí, tak jako po mě kluci. Spousta lidí nám říká, že jsme si podobní, ale mi oba tvrdíme, že ne. Jediné co nás spojuje jsou černé vlasy a velké černé oči. Leo má černé vlasy ostřihané na krátko, vyčasená do vrchu a po stranách lehce vyholené. Oči má, jak jsem už zmiňovala velké a černé a samozřejmě, pak je tu jeho obzvlášť vypracovaná postava, které se zvláště věnuje a je na ní pyšný. I když je ještě na základce holky po něm letí. Krásný kluk s vypracovanou postavou a hraje fotbal. Chce se dále věnovat sportu, ale to taťka nemůže překousnout. Má být přece mafián a ne sportovec. Za to já mafii miluju, všichni chlapi mafiáni jsou sexy, jedna kunda vedle druhé, krásná těla, obličeje skvělé, velcí tvrďáci s vysokým egem. No prostě skvělí. Jenomže můj tatínek si nepřeje, abych měla s mafií něco společného, a tak mě od ní drží dál. Říká, že stačí, když umím používat zbraň. Jenže mě to nestačí, chci se věnovat více mafii. Ale to je zase jiná kapitola.
Namířila jsem si to do pokoje, jelikož chci, aby mi skákaly špeky až budu šukat.

Co říkáte na tuto kapitolu? Líbila se Vám? A co si myslíte o Sophii? Budu se těšit na Vaše názory.
Vaše DennySka.

Mafia PrincessKde žijí příběhy. Začni objevovat