34. Kapitola

4.2K 239 3
                                    

,,Danieli, musíš mi zjistit, kde se nachází můj otec. Potřebuji si s ním nutně promluvit, a taky mi pak sežeň hned letenku. Potřebuji ho navštívit." zaúkolovala jsem hned Daniela. Vím, že na něj se mohu spolehnout. Jen přikývl a vytahoval telefon a začal s prací. Leo na mě hleděl pomalu s otevřenou pusou.

,,Říkala jsem ti, že si to umím zařídit." zaculila jsem se na něj a pokrčila rameny. Líbí se mi mít takovou moc. A najednou mě něco napadlo, přece nepojedu do ciziny jen kvůli mému otci. Můžu si trochu i užít a po té operaci to bude fajn odreagováni.

,,Danieli." vyrušila jsem ho s telefonování a on se mi hned plně věnoval. ,,Poletíš tam se mnou jako můj pracovní parťák. Můžeme si tam zajistit nějaké dobré obchody." tento plán se mi líbil. Nesmím být jako otec, s takovou by mafie moc dlouho nevydržela. A já chci dokázat, že i když jsem žena, jsem stejně dobrá jako muži. ,,A sežeň i letenku pro mou kamarádku Evelin, tak nějak ji to dlužím." s Evelin si tam budu užívat a věřím, že z toho bude mít obrovskou radost. Daniel jen přikývl a začal vše shánět.

,,Vy dva." podívala jsem se na zamilovaný pár přede mnou, který se zrovna ocucával. ,,Hej, jsem tady. Nedělejte to přede mnou." nakrčila jsem nos a ta holka se rozesmála. Ten její smích byl hrozně roztomilý, takový sladký.

,,Myslím, že si máme o čem promluvit." mrkla jsem na ně a oni oba zrudli. Dalo mi hodně práce udržet smích, protože jak tam přede mnou stáli oba červení, bylo to celkem vtipné.

,,Danieli, půjdeme do kuchyně. Až budeš mít vše vyřízené, tak tam přijď." řekla jsem mu. A všichni jsme se společně vydali do kuchyně. Nalila jsem nám všem džus a posadila se k nim. Šlo poznat, že oba byli dost nervózní. A popravdě se jim ani nedivím, hlavně teda jí.

,,Já jsem Sophie, Leova starší sestra." představila jsem se jako první.

,,Já jsem Tina, Leova přítelkyně." představila se mi ze slušnosti taky. Hodně mě zarazilo, že řekla, že je jeho přítelkyně. Takže to není jen holka na jednu noc. Je to jeho přítelkyně.

,,Chci se vám omluvit za to co se stalo." začala jsem jako první. ,,Nevěděla jsem, že tam Leo někoho má. Nikdy jsem ho s žádnou holkou neviděla." začala jsem vysvětlovat.

,,To stačí." zastavil mě Leo a tím mi naznačil, ať nemluvím o jeho minulosti.

,,No prostě chci říct, že jsem zvyklá hned vejít do pokoje." vysvětlila jsem a cítila se až teď tak trochu provinile.

,,A po druhé jsem tam vletěla, jelikož jsem byla dost naštvaná. Mrzí mě to a nějaký čas vás rušit nebudu, jelikož poletím pryč." zasmála jsem. ,,To se Vám ulevilo, že?" rýpla jsem si do nich a ona se hned rozesmála. Na rozdíl od Lea. Ta holčina se mi líbí, má podobný smysl pro humor, i když na mě je až moc stydlivá. Ale z toho může ještě vyrůst.

,,No, rpostě chci jen říct, že se to už opakovat nebude." dokončila jsem svůj proslov.

,,To doufám." pronesl Leo. To si před ní hraje na frajera nebo o co mu tu jde? A pak že ženské jsou náladové. Božee. Nad jeho poznámkou jsem protočila oči. Zrovna se v kuchyni objevil Daniel.

,,Musím jít pracovat, takže Vás rušit nebudu." usmála jsem se. ,,Jsem ráda, že jsem tě mohla poznat." usmála jsem se na Tinu.

,,Já jsem taky ráda." zašeptala, že sjem ji skoro ani neslyšela. Je to taková tichá myška, ale musím uznat, že celkem pěkná.

,,Danieli, vem mě na firmu. Potřebuji jim oznámit vše o mém odletu a zadat jim práci." mrkla jsem na Daniela.

Snad se Vám tato kapitola líbila, stejně jako ta předchozí. Děkuji za Vaši velkou podporu, vždy to velmi potěší.
Vaše DennySka :*

Mafia PrincessKde žijí příběhy. Začni objevovat