26. Kapitola

4.5K 278 15
                                    

Sledovala jsem cestu kolem sebe, v rukou jsem držela kufřík a nervózně se ošívala. Nikdy jsem nic podobného nezažila, nikdy jsem nebyla, tak nervózní. Až teď. Nevěděla jsem, co je silnější. Jestli nervozita a nebo adrenalin.
,,Nemusíme do toho jít. Můžeš to kdykoliv ukončit." promluvil na mě Daniel. Vím, že na mě vidí tu mou nervozitu, ale já to neukončím.
,,Když jsem něco začala, tak to dodělám." snažila jsem se znít sebevědomě a jistě.
,,Kdyby se cokoliv stalo, nezmatkuj, chlapi budou všude." začal mě zase informovat a o všem ujišťovat. To znamená jediné, blížíme se k cíli. V rukou jsem ještě pevněji sevřela kufřík.
,,V klidu." promluvila jsem po chvíli. Snažila jsem se mu naznačit, že vše zvládnu.

Když auto zastavilo, nervózně jsem vzala kufřík do rukou. Rychle jsem vystoupila z auta. Za námi zastavovali další auta, těch "mých" chlapů v oblecích, všichni postupně vysedali a shromažďovali se kolem mě a Daniela.
,,Tak chlapi." promluvil Daniel a já mu za to byla hrozně vděčná. ,,Víte všichni, co máte dělat?" zeptal se jich pro jistotu. Všichni zároveň přikývli. Včetně mě.
,,Jde se do toho." promluvila jsem už sebevědomě a všichni se na mě usmáli. Konečně ve mně viděli silnou ženu. A ne tu slabou "princezničku". Úsměv jsem jim hned oplatila.
,,Tak my jdeme." promluvil Daniel a já si až teď uvědomila, že jdu do akce, která se může pokazit. Ruce se mi lehce roztřásly, ale snažila jsem se působit sebejistým dojmem.
Pomalu jsem šla před Danielem, šli jsme k nějaké opuštěné budově naproti nás.
,,Buď v klidu, všude kolem nás jsou chlapi." šeptal za mnou Daniel.
,,Já vím." zašeptala jsem, aby věděl, že jsem ho slyšela. Před budovou jsem se zastavila a rozhlédla se kolem.
,,Můžeme jít jestli se na to necítíš." promluvil za mnou Daniel, naprosto klidným hlasem.
,,Já s na to cítím." promluvila jsem a vešla do budovy. Naproti nás jsem spatřila dva muže v obleku a kolem nich pár chlapů.
,,Je nám čest, že jste dorazila vy osobně. To jsme vážně nečekali." promluvil ten starší z nich. Ten mladší se jen zašklebil.
,,Nečekal jsem, že je to mafiánská kočička." zasmál se ten mladší.
,,Myslela jsem, že jdeme dělat obchody. A ne si tu domlouvat rande." řekla jsem dost otráveným tónem a protočila oči.
,,A dokonce s prořízlou pusou." olízl si ret. Nějaký usoplený nadrženec tu na mě bude něco zkoušet, na to vážně náladu nemám.
,,Ovládej se Tomi." okřikl ho ten starší. ,,Samozřejmě jde nám o obchody." pokračoval. Konečně rozumné slovo.
Přišla jsem k ním blíž a Daniel šel kousek za mnou. Ten starší otevřel kufřík, který ležel na stole. Byl plný bankovek.
,,Zde jsou peníze, teď ty." zazubil se na mě. Položila jsem kufřík na stolek a otevřela ho. Kufřík byl plný sáčku s bílým práškem.
,,Působíš profesionálně, hodila by jsi se nám." zazubil se na mě.
,,Sorry, mám ještě dost práce a nemůžu si dovolovat se s vámi zdržovat." olízla jsem si spodní ret. Zavřela jsem kufřík, který jsem nechala ležet na stole a vzala ten, co patřil mě.
,,Bylo mi ctí s vámi obchodovat." lehce jsem se pousmála.
,,Nám taky." namířil na mě pistoli a já celá zkoprněla. Najednou jsem zpanikařila a zůstala stát na místě a ani jsem se nehnula. Viděla jsem, jak mačká spoušť. Toto je můj konec. Najednou se přede mnou objevil Daniel a místo mě to schytal on. Neváhala jsem ani chvilku a sklonila se k jeho tělu, které leželo na zemi.
,,Daniely." zašeptala jsem. Najednou jsem ucítila bolest na břichu. Chytla jsem se za něj, když jsem oddělala ruku, měla jsem ji celou od krve.

Tak a je tu další kapitola. Snad se Vám líbila. Překvapilo Vás to? A nebo jste to tak nějak čekali? Co si myslíte, že se bude dít dál?
Jinak moc děkuji za obří podporu, za každý Váš komentář. Vše mě vždy potěší a snažím se na každý komentář odpovědět. Spousta z Vás mi píšete i zprávy, za které jsem taky velmi ráda. A ráda Vám na vše odepisuji. Děláte mě obrovskou radost.
Vaše DennySka :*

Mafia PrincessKde žijí příběhy. Začni objevovat