48. Kapitola

4.4K 261 42
                                    

Hned jak jsme dojeli zpět do hotelu, zavřela jsem se u sebe na pokoji, pocity se ve mě hroutily. Nevěděla jsem, co je horší. Jestli to, že jsem totálně nasraná a nejraději bych všem rozbila hubu. A nebo že jsem doufala, že otec bude reagovat jinak. V hlavě jsem měla děsný zmatek a vše se ve mě hroutilo, bylo mi dost mizerně.

,,Sophie." vtrhla mi do pokoje rozjařená Evelin a vyrušila mě z myšlenek.

,,Hmmm?" podívala jsem se na ni.

,,Dnes je na pláži nějaká párty, že tam půjdeme?"

Párty s Evelin milujeme, ale nyní se mi tam moc nechce, nejraději bych si sedla na balkon, vzala kyblík zmrzliny a celou ji snědla.

,,Prosím." udělala na mě Evelin psí pohled, nejspíš poznala, že nad tím přemýšlím a váhám. Ale já ji slíbila, že to bude skvělá dovolená. A nemohu ji tahat jen do rodinných problémů.

,,No, dobře." přikývla jsem nakonec.

,,Jsi skvělá." přiběhla ke mně a objala.

,,Jo, já vím." obrátila jsem oči, tak jak mám ve zvyku

***

Natáhla jsem na sebe riflové kraťásky, se kterých mi trčel skoro celý zadek a oblékla si květinkovaný crop top, pod oblečením jsem měla plavky. Je to přece jen plážová párty. Vlasy jsem si stáhla do culíku a nazula si sandálky.

Zaklepala jsem na dveře od pokoje Evelin, která vyletěla v letním růžovém overálku s holými zády. Co od ní taky čekat, že? V rukou držela dvě lahve alkoholu.

,,Myslím, že zase není špatné něco vzít, ne?!" zazubila se na mě. Takže dnes to bude ještě zajímavé. Jen jsem se nad jejím chováním zasmála, prostě mě už jen tak nepřekvapí.

,,Myslím, že ti ty kraťásky někdo rychle strhne." ukázala za mě. Otočila jsem se a za mnou stál Daniel.

,,Co ty tady?" nechápavě jsem se zeptala.

,,Noc je ještě krátká." zazubil se a ukázal na lahve, které držel v rukou.

,,Pane bože." zasmála jsem se. Bude to zajímavější než jsem si myslela.

***

Musím uznat, že zde bylo více lidí než jsem čekala. Myslela jsem, že se zde nic takového moc nedělá, ale překvapili mě. Na spoustě lidí šlo poznat, že to s alkoholem přehnali, ale myslím, že můj stav ke konci nebude jiný. Jelikož teď sedím u baru a leju do sebe třetího panáka.

,,Co tak pěkná holka dělá na baru sama?" oslovil mě nějaký kluk, kterému jsem hned věnovala pozornost.

,,Zapíjí žal." zasmála jsem se a kopla do sebe panáka.

,,Nechceš se jít přidat k ostatním a bavit se?" mrkl na mě. Otočila jsem se a většina lidí poskakovala do rytmu hlasité hudby a řvala texty písniček.

,,No, proč ne?!" pokrčila jsem rameny a seskočila s barové židličky. Společně s mým společníkem jsme se dostali mezi lidi a užívali si hlasitou hudbu. Najednou jsem ucítila něčí ruce na svém zadku. Bylo to dost divné, jelikož můj společník byl naproti mě a někoho za mnou probodával pohledem. Rychle jsem se otočila a k mému překvapení za mnou stál Daniel.

,,Ahoj Sophie." zasmál se, šlo poznat, že už něco vypil a to mu dodalo dost kuráže. Musela jsem se jen zasmát, byl děsně roztomilý.

Tak a na světě je další kapitola. Jak se to podle Vás bude vyvíjet dál? Trošku mi začínají docházet nápady, ale pořád zkouším něco nového vymyslet, tak snad se mi daří.
Jinak bych Vám chtěla poděkovat, jelikož jsme překonali 5K votes, 51K zhlédnutí příběhu a tři dny se držíme na 1.místě v Teen Fikci, což je naprosto skvělé. Moc Vám za to děkuji.
Vaše DennySka :*

Mafia PrincessKde žijí příběhy. Začni objevovat