13. Kapitola

5.9K 291 13
                                    

Probudilo mě zaklepání na dveře mého pokoje. Proč mě musí všichni neustále probouzet? Já chci spát! Zamžourala jsem očima na hodiny, bylo teprve osm. No to snad ne. Když jsem se neozývala, někdo otevřel dveře. Pohledem jsem zabočila ke dveřím.
,,Sophii." vynořil se můj otec.
,,No?" zakňourala jsem ospale.
,,V devět vyjíždíme." oznámil mi.
,,Vyjíždíme? Kam?" nechápavě jsem se na něj dívala. My někam jedeme?
,,Přece tě potřebuji seznámit s mafií." vysvětlil mě hned. Až teď mi to došlo, úplně jsem na to zapomněla. Přikývla jsem a on pochopil, že bude lepší, když odejde. Žaludek se mi začal svírat a já začala být dost nervózní. Vylezla jsem z postele a vletěla rychle do koupelny. Musím stihnout aspoň rychlou sprchu. Rychle jsem ze sebe sundala kalhotky a tílko. V momentě jsem stále ve sprše a roztírala si po těle sprchový gel. Nikdy jsem se nezvládla osprchovat tak rychle, ale nyní je krizová situace. Kolem sebe jsem si zavázala ručník a namířila si to do šatníku. Co na sebe? Pohlédla jsem do šatníku. Po chvíli jsem si vybrala velmi upnuté šatičky so obřím výstřihem. Oblékla jsem si krajkované tanga, ke kterým jsem našla podprsenku. Natáhla jsem na sebe ty velmi upnuté šatičky. První dojem je vždy důležitý a já jim chci ukázat, že nejsem nějaká holka, která chce rychle dospět a z mafie udělat sračku. Já jsem Sophie Palmerová, moderní holka, která chce mafii dostat ještě na lepší úroveň. Nastoupila jsem do koupelny. Je čas se zkrášlit, přece jen budu reprezentovat. Nanesla sjem si make up a vše zapudrovala, udělala jsem si tlustější linku než obvykle a na rty nanesla rudou rtěnku. Vlasy jsem si nechala volně. Myslím, že jsem se svým vzhledem dost spokojená. Nazula jsem si lodičky na poměrně dost vysokém podpatku. Vzala jsem si kabelku, do které jsem hodila mobil, propisku a svou kosmetickou taštičku, kterou nosím všude.
,,Ahoj Sophii, kam jdeš?" pozdravil mě bratr, který mě zrovna míjel po schodech.
,,Ahoj." usmála jsem se na něj. ,,Ale taťka mě jde představovat a zaučovat. Jaktože nejsi ve škole?" hodila jsem po něm nechápavý pohled.
,,Nechtělo se mi a mamka je přece v nemocnici." začal se vymlouvat.
,,Leo, to bylo naposledy, co se budeš vymlouvat na mamčin stav. Je na tom celkem dobře a navštěvovat ji můžeš chodit odpoledne. Včera to byla jen vyjímka. Zítra půjdeš okamžitě do školy, nemůžeš to flákat." začala jsem znít spíše jako jeho matka. Jen zakroutil očima a snažil se něco říct.
,,Leo, já se školou končím. Jak myslíš, že se cítím, když vím, že v životě nebudu mít žadnou školu a nebudu vlastně nic? Pokud se mafie rozpadne, nebude ze mě nikdo." pokoušela jsem se mu promluvit do duše. Viděla jsem, jak chápavě přikyvuje. ,,Musíš se snažit, aby jsi měl nějakou školu a plnil si své sny." mrkla jsem na něj a pokračovala ve své cestě.
,,Máš pravdu." zavolal za mnou. Musela jsem se posumát, jsem vážně dobrá. Mohla bych dělal hned matku, ne dělám si prdel, chci si ještě užívat.
Namířila jsem si to do kuchyně, nejlepší varianta by byla snídaně, jenže můj žaludek je tak sevřený, že do sebe nic nedostanu. V kuchyni už seděl taťka s prázdným talířkem a byl začtený do novin.
,,Doporučuji, aby jsi posnídala co nejrychleji." promluvil, ale pohled od novin nezvedl.
,,Nebudu snídat." snažila jsem znít klidně.
,,Tak tedy dobrá." začal zavírat nvoiny, ještě jsem se rychle napila s džusu, který ležel na lince. Čekala jsem něějaký proslov o tom, že bych si měla džus nalít do sklenky, ale nic. Rychle jsem za ním cupitala.

Omlouvám se, že včera nevyššla žádná kapitola, i když jsem říkala, že se pokusím o prázdninách yvdávat pravidelně, včera mi to bohužel nevyšlo. Šla jsem si na nehty, domluvit si česání a takové věci. Potom jsem jela pro svou mladší sesru, která se vracela s hor. A večer jsem šla na cimbál s mou kamarádkou, kterou jsem neviděla tři týdny, takže jsme si sedly  vínku a povídaly si. Snad to chápete a nevadí Vám to. Nevím jestli dnes stihnu vydat nějakou kapitolu, jelikož jsem se s tou kamarádkou domluvila, že k nám dnes dojde. Takže netuším jestli si najdu nějaký čas na psaní, jelikož zítra zase do školy.
Snad se Vám tato kapitola. Jak myslít, že bude Sophie reagovat na všechny ty mafiány? a jak budou podle Vás reagovat oni na ni?
Vaše DennySka :*

Mafia PrincessKde žijí příběhy. Začni objevovat