3. Kapitola

7.9K 362 10
                                    

,,Zlato už tě čekám, pospěš si." další zpráva od Brada. Nechtěl by pochopit, že někteří z nás mají problém se dostat z domu. Oblékla jsem si krajkované tanga a k ním krajkovanou podprsenku, protože spodní prádlo hraje velmi důležitou roli. Mám velké štěstí, že jsem sdělila postavu po mamce, takže mám krásné prsa, které mi spousta děvčat závidí. Já se jim ani nedivím, taky bych je záviděla kdyby je měla jiná. A na postavě si celkem zakládám, jelikož jsem díky své mamce získala inspiraci ve cvičení, tak si občas zacvičím, proto mám krásně zpevněné tělo. Je to skvělý pocit vědět, že máte tělo, za které se stydět nemusíte. Natáhla jsem si na sebe černé kraťásky s vysokým pasem, které mi kladly důraz na můj zadeček, k nim jsem si dala bílý crop top. Prostě skvělá kombinace. Nazula jsem si vansky a přehodila přes sebe černý lehký kabátek. Je květen, takže venku je naštěstí tepleji. Potichu jsem vyšla z mého pokoje, v celém době už byla tma.
,,Kam se chystáš?" promluvil hlas za mnou. Leo! No do prdele!
,,Jdu do kuchyně."dostala jsem ze sebe.
,,Nelži, jsi oblečená moc pěkně, tak jsi dnes nebyla a vsadil bych se, že jsi i namalovaná." má mě pěkně prokouknutou.
,,Leo." zaškemrala jsem.
,,A kam jdeš?" zeptal se zvědavě.
,,K jednomu klukovi." odpověděla jsem rychle.
,,Takže jdeš šukat." zná mě skvěle.
,,Možná." pokrčila jsem rameny, i když jsem věděla, že mě má v malíčku.
,,Nikomu nic neřeknu, když mě zítra z něčím pomůžeš." jeho nabídka zněla lákavě. A z čím bych mu měla pomáhat, on zvládá vše sám. To bude nějaká kravina.
,,Pro mě za mě." pokrčila jsem rameny a pokračovala v cestě. Potichu jsem sešla schody, vzala si klíč od domu a vyšla před dům. Brad tam už stál z jeho autíčkem.
,,Ahoj krásko." pozdravil mě hned, jak jsem nasedla.
,,Ahoj." usmála jsem se na něj.
,,Kam teda pojedeme?" zeptal se mě.
,,Myslela jsem, že pojedeme k tobě."
,,Tak jo." nastartoval a rozjel se. Jel celkem rychle, řidičák dostal nedávno takže jsem se necítila celkem v bezpečí, ale je to kluk. Kluci přece řídit umí.
,,Jsi tak nevinná." řekla po cestě. Kdyby jsi jen věděl. Místo odpovědi jsem se jen pousmála. Jsi na omylu chlapečku, nejsem tak nevinná, jak si myslíš.
Zaparkoval před panelovým domem.
,,Ty bydlíš tady." ukázala jsem na ne zrovna nejpěknější panelový dům v okolí.
,,Jo." pokrčil rameny. Jen jsem si povzdechla, ale nevěnovala tomu nějakou pozornost. Nastoupili jsme do výtahu, který nevypadal zrovna nejnověji a nějak bezpečně. Jen jsem se modlila, aby se něco nestalo. Zastavili jsme v pátém patře. Brad otevřel jedny z pěti dveří, které na tom patře byly. Vešli jsme do bytu, který nevypadl zrovna lákavě. Hned za dveřmi byl obývák s kuchyní a asi ložnicí, jelikož tam bylo něco jako gauč z doby x a na něm ležela starší žena, nejspíše Bradova matka a líbila se tam s nějakým chlapem, který vypadal dost nechutně. Zvedal se mi z nich žaludek, bléé.
,,Jich si nevšímej. To je moje matka a její přítel, tak jsou do sebe zabraní pořád. Máš štěstí, že se jen kousají." vysvětlil mi. Při představě, že by dělali něco jiného a já bych tomu přihlížela, se mi dělalo vážně dost blbě.
,,Aha." podívala jsem se na něj nechápavě. Pak  tam byly dvoje dveře. Vešli jsme do Bradova pokoje. Byl fakt moc malý, takový útulný a ani manželská postel se mu tam nevlezla. Měl tam jen postel a jednu skříň. Všude se váleli odpadky a oblečení. Fakt nechutné. Zrovna do něj bych to neřekla. Nejpopulárnější kluk na škole a žije zrovna takto, no to je děsné.
,,Tak pojď kočičko, nemám na tebe celý den." posadil se na postel. No a vychování taky nemá. Ve škole se chová teda úplně jinak, teď se chová jako nějaký úchyl, ale co mi zbývá. Odhodila jsem kabát do toho bordelu. No fakt hnus. Posadila jsem se mu na klín a párkrát se zavrtila, během chvilky jsem ucítila jeho erekci. Hmmm. Klekla jsem si na tu špinavou zem a rozepla mu kalhoty. Čekala jsem, že uvidím nějakou pořádnou kládu a ne klacíček. Bože můj. Toto narvu do pusy v pohodě. Kluci u kterých bych to nečekala umí teda pořádně zklamat. Nejraději bych se kouření vyhnula, ale je mi jasné, že to ode mě čeká. Opatrně jsem si ho vzala do pusy a párkrát se pohnula tam a zpět. No nechci nic říkat, ale takovou chviličku jsem ještě nikomu nekouřila. Ten kluk nemá vůbec výdrž. Nezkušeně mě vyslékl, přišlo mi, že to bylo jeho poprvé. A asi i bylo, protože se nijak nevěnoval mým prsům nebo mé pipince. Prostě ho tam chtěl hned zastrčit. Jenže se na poprvé netrefil. Pane bože, co jsem komu udělala? A během pěti minut byl udělaný, jenže já se neudělala. Nejhorší sex v mém životě.
,,Byla jsi skvělá." spokojeně zašeptal. Jen jsem přikývla. Nečekala jsem, že nejpopulárnější kluk na škole má nejmenší péro, nikdy nešukal a prostě v sexu je nemožný.
,,No, já budu muset jít. Hodíš mě dom?" zeptala jsem se.
,,Jo, jasně." Rychle jsem vstala, posbírala věci, a co nejrychleji se oblékla.
,,Jdeme?" zeptala jsem se. Jen přikývl. Obývacím pokojem..prostě tou místností, kde je vše, jsem prošla nejrychleji, jak to jen šlo. Výtahem jsme sjeli dolů a nasedli do auta.
,,Někdy zopakujem:" promluvil po cestě, kdy mezi náma vládlo ticho.
,,Třeba někdy." zalhala jsem, bylo jasné, že my spolu už nikdy nic mít nebudeme.
,,Tak díky." rozloučila jsem se, když jsem vysedala.
,,To já děkuji, byla jsi skvělá." dělala jsem, že jsem ho neslyšela a rychle zalezla do domu. Vyběhla jsem po schodech a zalezla do pokoje.
,,To byl děs." řekla jsem sama pro sebe. Všechny věci jsem hodila do prádelníku a sama si vlezla do sprchy, protože jsem byla v největší špině...Hnus!!

Snad se Vám kapitola líbila.

Mafia PrincessKde žijí příběhy. Začni objevovat