55. Kapitola

3.5K 198 21
                                    

Bella? Věděla jsem, že je schopná různých věcí, ale že by zašla až tak daleko? Tak to jsem hodně zvědavá.. Asi jsem pro ni důležitější než jsem si myslela. Těším se na naše další shledání.
_______
,,Vystupujeme." zavelel jeden z mužů po půl hodinové cestě.

,,Konečně." nemohla jsem si odpustit drzou poznámku s drzým úsměvem. Sophie je zpět.

,,Ten úsměv tě brzo přejde." zazubil se na mě též. Tato hra se mi asi bude líbit. Chytl mě pevně za ruku a pomalu mě z auta vytáhl. Stáli jsme před nějakým skladištěm, jak stylové.

,,Hmm, pěkné skladiště, sem asi spousta lidí nezavítá." prohodila jsem kousavou poznámku, ale také se snažila Danielovi poradit, kde mě najde.

,,Moc nekecej a raději pojď." mé poznámky ho asi přestaly bavit, toto bude ještě zajímavé. Držela jsem s ním krok, vlastně jsem byla celkem zvědavá, co mě čeká.

Vešli jsme hned do první místnosti, která byla velmi prostorná a naprosto prázdná.

,,Tak mi tu budeme mít intimčo." musela jsem se na něj pousmát.

,,Za chvilku se tu ukáže Bella, neměj strach." posadil mě na židli.

,,Připadám si jako ve filmu, připoutaná na židli, ale filmy většinou končí dobře. Takže smůla pro vás." vždy musím mít poslední slovo.

,,Joshi, skvělá práce." uslyšela jsem ten hnusný hlas a uviděla ji. Valila se ke mně s tím velkým těhotenským břichem. Pozastavila se u Joshe a vyměnila si s ním dost dlouhý a nechutný francouzák.

,,Myslím, že můj otec neví, že máš tady s Joshem poměr." hned jsem se ozvala, aby věnovala pozornost i mě. 

,,Tvůj otec je hodně naivní, dokonce si myslí, že to dítě je i jeho. Ale to tak není, že miláčku?" podívala se na něj a on jen spokojeně přikyvoval.

,,Měla jsem pravdu, že jsi děvka." poslední slovo jsem skoro zařvala, aby to slyšeli úplně všichni. Než jsem se nadála na mém obličeji přistála hned ruka. Obličej mě hned začal pálit, Josh má teda sílu.

,,To jsi nemusel Joshi." zazubila se na něj ta zkurvená děvka a její tón mu vlastně děkoval, že mi vrazil.  Nejraději bych se chytla za obličej, ale ruce jsem měla svázané.

,,Už se dozvím, proč jsem tady?" zakoulela jsem očima.

,,Samozřejmě." posadila se na židličku naproti mě. ,,Jsi tu, jelikož by jsi mi mohla zkazit všechny mé plány. Ty totiž nejsi tak blbá jako tvůj otec." asi bych ji měla poděkovat, ale nechce se mi. ,,Došlo mi, že ty jsi mě brzo prokoukla a nemohla jsem riskovat." kdyby jen věděla, že s ní ani s otcem jsem nechtěla mít už nic společného a nechtěla je vidět. ,,Tak jsem si to musela pojistit. Věděla jsem, že tebe jen tak nedostanu, ale zrovna dělám na hotelu, kde jsi ubytovaná. Tvého přítele jsem chtěla dostat jako prvního, ale bylo by to moc těžké. Jenže ta blbá blondýna se otočí za každým chlapem, takže s ní to bylo jednoduché. A věděla jsem, že nechceš ohrozit nikoho, kdo je ti blízký. Ale teď si budu muset promyslet, co udělám s tebou. Asi tu přes noc zůstaneš než vymyslím nějaký dobrý plán." výborně, toto mi hraje přímo do karet. Doufám, že mě do té doby Daniel najde, jinak to bude zajímavější než jsem si myslela.

,,Musím už jít, aby tvůj tatínek neměl starost. Zůstaneš tady s Alfrédem." ukázala na mladšího muže. A s Joshem odešla. No, skvělé...

Snad se Vám tato kapitola líbila, pokud ano, zanechte votes nebo komentář. Děkuji.
Vaše DennySka :*

Mafia PrincessKde žijí příběhy. Začni objevovat