4. Kapitola

7.2K 355 6
                                    

Ležím v posteli a nechce se mi vůbec vylézat. Najednou někdo zaklepe na dveře.
,,Nooo?" zakňourám. Ve dveřích se objeví Leo, jako vždy vypadá po ránu o hodně líp než já. Kdybych nebyla jeho sestra, jela bych po něm. Vlasy má rozcuchané, na sobě jen tepláky, které mu volně visí, takže dává na obdiv svou vypracovanou hruď a ruky. Holku, kterou udělá těma rukama, ta musí být šťastná.
,,Co chceš?" otráveně se zeptám.
,,To za tebou nemůžu ani přijít." zazubí se.
,,Ne?!"
,,Ale sestřičko, to ti ten tvůj krasavec dal tak zabrat?" zasměje se.
,,Vůbec ne. Bylo to nejhorší, co jsem kdy zažila." lehce jsem si postěžovala. Leo se jen zasmál. Mu to přijde děsné, ale mě ne.
,,Jdu za tebou jen, že stáváme do školy a ty tu ještě ležíš. Mamka nám chce něco ukázat, taťka něco poslal. Tak zvedni svou línou prdel a hni se. Nechci kvůli tobě přijít pozdě do školy." vyplázl jazyk a odešel.
,,Polib si prdel." zakřičela jsem za ním. Vylezla jsem ospale z postele, oblékla si župánek a sešla do kuchyně.
,,Jsem ráda, že jsi se zde ukázala." zasmála se mamka. Obrátila jsem jen oči a posadila se ke stolu. Leo už snídal vajíčka se slaninou.
,,Co jsi chtěla?" zeptala jsem se jí.
,,Máme se na něco podívat." podala mi telefon do rukou. Opřela jsem ho o skleničku s vodou a pustila video. Taťka nastoupil na pódium s obřím úsměvem na tváři.
,,No, že mu to sluší." pronesla mamka. Já i Leo jsme jen přikývli. Nějaká blondýna, oblečená jako kurva mu podala cenu a nějakou flašku, nejspíše chlastu.
,,Zajímalo by mě na kolika plastikách ta borka byla." obrátila jsem oči.
,,Náhodou je to kus." pronesl Leo, kterého určitě zaujali její kozy, které byly na sto procent umělé.
,,Leovi se líbí balonky." zasmála jsem se.
,,Vy dva, nechte toho." napomenula nás mamka.
,,On ji dal pusu." zasmál se Leo.
,,To se dělá při předávání cen." hned vysvětlila mamka. Jenže té barbíně se to líbilo a mamka si toho všimla.
,,Takže...myslím, že se ta cena bude na krbu vyjímat." snažil se o vtip, který nám nepřišel vůbec vtipný, ale všichni se začali smát. Možná jim to taky nepřišlo vtipné a smích jen předstírali. To by dávalo smysl.
,,Očekává se, že bych měl něco říct, na proslovy moc nejsem, ale pokusím se o něco. Jak víte stal jsem se nejmladším mafiánským šéfem a nikdo ani já...jsme nečekali, že bych jednou mohl stát tady a přebírat tuto cenu, která pro mě moc znamená, ale jak vidíte, stalo se. Byly to roky dřiny, také jsem do toho musel vměstnat osobní čas. Což si myslím není zrovna v této pozice jednoduché. Zažil jsem taky roky, kdy jsem myslel, že skončím, a to když moje žena za dva roky přivedla na svět dvě děti. Chtěl jsem se jim věnovat jako správný otec, ale občas jsem je i zanedbával, hlavně mého syna jsem zanedbával. Lituji toho, ale bohužel to je moje práce a svou práci miluji, dělám ji s radostí a myslím, že teď se to konečně ukázalo. A to vše díky podpoře mé rodiny, kteří stáli vždy za mnou." začal říkat srdce rvoucí proslov.
,,Jak dojemné." pronesla jsem a pustila se do toustu.
,,Sophie, nech toho. Taťka se vám částečně omlouvá, že nebyl tak dobrý otec, jak by chtěl. Měla by jsi se chovat dospěleji." napomenula mě hned matka. Bože můj, mě tento srdcervoucí proslov nezajímá. Prostě se musel věnovat i mafii, a tak se na nás trochu vysral. 
,,Všichni čekáte až řeknu, kdo mafii přebere po mě. Bylo těžké rozhodnout, kdo to bude. Jelikož vždy mafii získá starší, u mě by to byla moje dcera Sophie, ale je to žena. A jak víme, ještě žádná žena mafii nevelela. Pak je tu můj mladší syn, ale toho mafie nezajímá. Je to pro mě trochu ostuda a možná je to tím, že jsem se mu tolik nevěnoval. Bylo těžké se rozhodnout komu mafii předám..." všichni jsme si vyměnili nechápavé pohledy a s napětím jsme čekali, co řekne.
,,Prosíím, ať řekne, že je to Sophie." zašeptal Leo.
,,Jo, ať jsem to já přidala jsem se. Mamka jen mlčela a čekala, co z něho vypadne, ostatně jako i my. Ale myslím, že to dá Leovi, i když ho to nezajímá, je to přece kluk.
,,Rozhodl jsem se, že mafii i přes to všechno předám Sophii." v tu chvíli, kdy to řekl mamka vyprskla džus přímo na Lea, který se začal radovat. Přišlo mi to dost vtipné.
,,On se zbláznil, kdo kdy viděl, že se žena stará o mafii." začala mamka hysterčit.
,,No není to skvělé?" řekla jsem radostně.
,,Jo je." zasmál se Leo a utíral ze sebe džus.
..Promiň Leo." omluvila se mu mamka.
,,Do prdele Leo, vše se nám plní." zasmála jsem se a on jen přikývl.
,,Nemluv sprostě." napomenula mě mamka, které neprojevovala takovou radost jako my.

Snad se Vám tato kapitola líbila. Zase jsme trochu navázala na Zajatkyni, protože reakce, která se stala doma je myslím zajímavá. Je zábavné psát takto dva příběhy a zjišťovat, že se Vám oba líbí. Mám z toho velkou radost. Děkuji.
Vaše DennySka :*


Mafia PrincessKde žijí příběhy. Začni objevovat