56. Kapitola

4.3K 227 28
                                    

,,Alfréde, jak jsi se dostal tady k této...ehm.. k této práci?" začala jsem vyzvídat, jelikož jsem se dost nudila.

,,No, dlužil jsem Belle maličkost." zaraženě se na mě díval. Byla jsem ráda, že si se mnou povídá a jen nemlčí.

,,Můžu se zeptat jakou?" zaraženě se podíval, ale přikývl. 

,,Bella má mladšího bratra a já jsem jeho nejlepší kamarád. Jenže Bella mě svedla a my se spolu vyspali. Jenže on se to nesmí dozvědět, zabil by mě, kdyby to zjistil. A teď mě s tím Bella vydíral." čekala jsem spoustu věcí, třeba že ji dluží peníze nebo tak něco, ale toto ne..

,,Woow, tak to jsi v dost nepříjemné situaci." musím mu ukázat, že s ním soucítím. Je dobré mít někoho takového tady, třeba pomůže.

,,Ty taky nejsi zrovna v té nejlepší situaci. Bella je mrcha a vyspí se s kým chce, ona to umí. A nemá ráda, když ji někdo řekne pravdu, ale ty jsi to udělala." teď nevím, jestli mě obdivuje nebo lituje. Budu doufat v ten obdiv.

,,A Bella.. Jak to má s tím Joshem?" začala jsem nenápadně vyzvídat. Celkem mě to zajímalo.

,,Oni jsou spolu už dva roky, celkem dlouhá doba. Jenže ani jeden nemají moc peněz, a tak je něco napadlo. Jelikož Bella dělá v hotelu, potkává spoustu mužů. S Joshem se ji povedlo otěhotnět, a tak si vybrala v hotelu nějakého chlapa, u kterého věděla, že ji na děcko bude platit a nebude zjišťovat, jestli je vážně jeho. Když objevila toho chlapa, tvého otce, jestli jsem to dobře pochopil. Tak se s ním vyspala, Josh ze začátku protestoval, ale nakonec souhlasil. Pak mu to oznámila a s Joshem vymysleli další plán, že z něho budou dostávat peníze. Proto s ním žije.. Až bude mít vše, tak ho odkopne a bude žít s Joshem a on ten chlap ji bude platit na dítě." ta ženská je vážně chytrá. Udiveně jsem na Alfréda hleděla.

,,Jak to všechno víš?" zvědavě jsem se zeptala.

,,Josh je ukecaný." lehce se pousmál.

Ten její plán mě tak moc zaujal. Ona není blbá, je tak hrozně chytrá. Mě by nic takové nikdy nenapadlo, ale pořád je to pro mě děvka. Chytrá děvka. A ke všemu těhotná.

,,Nevíš, co se mnou bude?" nenápadně jsem se zeptala.

,,Bella tě chce zabít, ale řekla, že to musí být pomalé, aby tě to co nejvíc bolelo." v tu chvíli jsem polkla na sucho, doufám, že to Daniel stihne včas, jinak nejspíš umřu, pokud se nedostanu pryč. Myslela jsem si, že to bude zábava, ale najednou mám celkem strach, co se mnou bude. 

Omlouvám se, že je tato kapitola kratší.. Ale snad se Vám i tak líbila a kladně ji ohodnotíte. 
Vaše DennySka :*

Mafia PrincessKde žijí příběhy. Začni objevovat