19. Kapitola

5K 284 21
                                    

,,Sophie vstávej." uslyšela jsem nad sebou nějaký hlas. Snažila jsem se ho ignorovat, tak jsem se otočila na druhou stranu a zachumlala pod deku. Najednou mě nějaké ruce chytly a posadily. To mě konečně donutilo, abych otevřela oči.
,,Daniely." vytřeštila jsem oči, když jsem uviděla, jak sedí na mé posteli a usmívá se na mě.
,,No konečně, jsi nějak zareagovala." zasmál se. Já na něj jen zírala a nevěděla, co mám říct. Byla jsem tak hrozně překvapená, že mě najednou došly slova. Jindy hrozná držka a najednou beze slov.
,,Prober se Sophie." přikázala jsem si po chvílí zírání.
,,Co tu děláš?" dostala jsem nechápavě ze sebe.
,,Slíbil jsem ti, že tě budu nějaký čas vozit do práce a z práce. Tak jsem dojel, ale ty jsi nečekala, Zazvonil jsem, ale otevřel mi tvůj bratr..." na chvíli se zamyslel, ale hned pokračoval. ,,Myslím, že se jmenuje Leo. Tak mi řekl, že si tě mám jít vzbudit. A divně si mě prohlížel." zasmál se. Božee, Leo mě zase ztrapnil.
,,Jo aha." zakňourala jsem. Stále mě sledoval a popravdě jsem se cítila dost trapně.
,,Já se půjdu obléknout." začala jsem ho informovat a vylezla jsem z postele. Jiné holky by se asi styděly, ale mě nevadil jeho pohled na mém těle. Celkem mě to vzrušovalo, hlavně, když vím, jak moc po mě touží. Z šatny jsem vytáhla ty nejvyzývavější šaty, které jsem objevila, vzala jsem černé krajkované spodní prádlo a namířila si to do koupelny.
,,Chlapečku s tebou si ještě pohraju." pomyslela jsem si a na tváři se mi objevil ďábelský výraz. Rychle jsem ze sebe sundala to v čem jsem spala a oblékla si své sexy spodní prádlo a natáhla si ty dokonalé šatičky. Teď se musím trochu zkrášlit. Vlasy jsem rozčesala a nechala je volně. Na obličej jsem si nanesla make up, pudr, udělala jsem si výraznější linky a dala si hodně rudou rtěnku.
,,Hra začíná." usmála jsem se na sebe v zrcadle. Vyšla jsem z koupelny a hned jsem ucítila jeho pohled na sobě. Doufám, že to s ním něco udělá.
,,Dej mi ještě chviličku." lehce jsem si zkousla ret, viděla jsem v jeho očích touhu. Hra začíná! Zohnula jsem se pro kabelku a tím mu naskytla skvělý výhled na můj zadeček. Věděla jsem, že se na mě stále dívá. Jak to vím? Každá žena pozná, když ji někdo sleduje... Najednou jsem ucítila jeho ruce na svém zadku. Musím přiznat, že toto jsem nečekala. Lehce jsem zalapala po dechu, ale nesmím na sobě nechat nic znát. Mám si hrát já s ním a ne on se mnou. Hned jsem se postavila a snažila se dělat, že mě to vůbec nevyvedlo z míry, a že je vše v pohodě.
,,Co to děláš?" snažila jsem se znít překvapeně.
,,Moc si se mnou nehraj zlato, mám tě prokouknutou, jsem mafián. A teď tě varuji." usmál se na mě. Tentokrát jsem zalapala po dechu, tak nahlas, že si toho všimnul i on.
,,Jdeme?" zeptal se, když mu asi došlo, že na toto nemám slov. Rychle jsem si nazula lodičky, popadla kabelku a vydala se z pokoje. Celou dobu mě následoval.

Snad se Vám tato kapitola líbila. Dnes vychází poměrně brzo, jelikož jsem dostala chuť na psaní. Překvapila Vás tato kapitola? Jak si myslíte, že se to bude vyvíjet dál?
Chci Vám poděkovat, překonali jsme společně 10K, což je naprosto dokonalé.
Vaše DennySka :*

Mafia PrincessKde žijí příběhy. Začni objevovat