49. Kapitola

4.7K 250 41
                                    

,,Zajdeme si na panáka?" zeptal se mě Daniel, který mě stále držel za boky a hlídal si mě, jak kdybych mu patřila.

,,Moc ráda, mám celkem žízeň." otočila jsem se k němu a on mě konečně pustil. Prošli jsme mezi spoustou lidí, kteří se stále vlnili to rytmu velmi hlasité hudby. Divila jsem se, že někteří stáli ještě na nohou, jelikož jejich stav nebyl zrovna nejlepší.

,,Co to bude?" zeptal se nás muž u baru.

,,Já bych si dala Jacka." hned jsem ho informovala a vyskočila na židličku.

,,Takže dvakrát." řekl Daniel a posadil se taky, i když mu to dalo o něco více práce než mě. Musela jsem se lehce uchechtnout, pár panáků ho tak lehce odrovná, celkem vtipné. Jsem zvyklá, že mafiánské večírky jsou větší a alkohol občas teče proudem. Asi moc na večírky nechodí.

Během chvilky jsem před sebou měla panáka Jacka a Daniel taky. Hned jsem vzala panáka a kopla ho do sebe, Daniel se na mě udiveně podíval. No co, pít umím. Tak aby nezůstal pozadu, tak hned vzal panáka a zopakoval to samé, co já. Ano, typický chlap. V ničem nemůže zůstat pozadu.

,,Slečno, můžu vás na něco pozvat." uslyšela jsem za sebou mužský hlas. Otočila jsem se a snažila se zaostřit, v té tmě není jednoduché si někoho prohlížet. Ale dá se to zvládnout, jelikož bar je lehce osvětlený. Stál přede mnou nějaký namakaný týpek s pekáčem buchet.

,,Slečna, je tu se mnou." odpověděl Daniel trochu opile.

,,Ráda si s vámi něco dám." mile jsem se na něj usmála. No přece nebudu odmítat někoho takového. Vy by jste snad odmítli? Já na to srdce nemám, nesnesla bych, aby někdo tak pěkný, byl smutný.

,,Co piješ?" hmm, tak mi si už tykáme. Rychle přeskakuješ..

,,Jacka." vychrlila jsem hned.

,,Jacka pro krásku a rum pro mě." oznámil rychle barmanovi, který hned přikývl a začal vše chystat.

,,Ještě jsem tě tu na žádné párty neviděl." začal ke mě promlouvat. Hned podle první věty jsem pochopila, že je to takový ten lamač dívčích srdcích, který zná široko daleko každou, takže od něj raději ruce pryč.

,,Jsem zde na dovolené." informovala jsem ho.

,,To vše vysvětluje, taková kráska nemůže být zdejší." jednu věc mu musím uznat, umí zalichotit.

,,Tak díky." řekla jsem klidně. Najednou chytl panáka rumu a mě podal Jacka.

,,Tak na takové pěkné seznámení." ťukl si se mnou. Oba jsme do sebe kopli panáka.  Mé tělo už začínalo říkat, že bych se měla začít krotit. Ale já tu měla rozhrátou skvělou hru. Položila jsem skleničku na bar a lehce si olízla spodní ret.

,,Ten ret bych chtěl olíznout taky." on prostě musí říct vše, co si myslí. Mě se ta hra tolik nelíbí, když si nemůžu domýšlet jeho myšlenky. On prostě vše vykecá, je to namakaný týpek, který si o sobě moc myslí, ale takový nemají moc co ukázat.

,,Ty se toho rtu nikdy nedotkneš." když se mi nelíbí něco hrát, tak to dost ráda ukončím.

,,Se mnou si nebudeš zahrávat, když něco chci, tak to taky bude. A tebe chci a to hodně, už tě sleduji delší dobu." začal znít dost nepříjemně a já se začínala dost bát. Během chvilky mě strhl z židličky a táhl mě někam za sebou.

,,Pusť mě." křičela jsem a snažila se ho nějak zastavit, ale byl na mě moc silný..

Snad se Vám tato kapitola líbila. Co říkáte na neznámého cizince? Jak si myslíte, že to bude pokračovat dál?
Vaše DennySka :*

Mafia PrincessKde žijí příběhy. Začni objevovat