Thank you so much, loves

353 10 0
                                    

Loves, věřte mi nebo ne, opravdu těžko se mi tahle slova píšou. Don't Give Up jsem psala necelé dva roky a přirostl mi určitým způsobem k srdci. Byl to můj úplně první příběh s fotbalovou tématikou a především s mou láskou Neymarem. Chtěla jsem to prostě jenom zkusit a zjistit, jestli i fotbalové příběhu tu mají své zájemce, a ukázalo se, že ano😊

Mé velké díky patří vám všem. Všem, kteří jste si udělali čas a přečetli si mé sesmolené kapitoly, všem, kteří jste měli se mnou tu trpělivost a počkali si na nový díl, všem, kteří jste mě potěšili hvězdičkou a také všem, kteří jste si našli chvilku na napsaní komentu.

Ale mé asi největší DÍK patří mé úžasné kamarádce, osůbce, která tu byla se mnou od prvopočátku celého příběhu, a která mě neustále posílala psát, otravovala mě se sexuálními scénami  a s dětmi (promiň, že nakonec nebyly), osůbka, která dokonce kvůli mě musela vydržet dlouho vzhůru, jen aby se dočkala nové kapitoly. A touto osůbkou je @pajatreskova. Pajuško moja zlatá, tak moc moc tě mám ráda a děkuji ti za tvou velikou podporu, bez které bych právě teď nebyla pravděpodobně tak daleko😘 Děkujuuu ti strašně mooc, zlatí!

Nechce se mi opravdu věřit, že už píšu svá poslední slova a DGU pro mě končí, že se mi úspěšně podařilo tento příběh, který mě napadl díky mému kamarádovi a bratrovi, dokončit. A ta zásluha patří vám, kdyby nebylo vás, tak je tento příběh v nejhorším případě vyhozen a v tom lepším, uschován v mém počítači, nespatřujíc světlo světa.

Nevím, co víc ještě napsat, protože bych tu nejraději neustále děkovala, jelikož to pro mě opravdu moc znamená😊 Takže se s vámi na závěr svých slov loučím a doufám, že po mé pauze působení na wattpadu se opět shledáme, protože pro VÁS chystám něco dalšího:) 

Btw. První kapitoly budou postupně probíhat úpravami, tak nevím, jestli vám budou chodit upozornění nebo ne, tímto vás chci jen upozornit, čím je to způsobeno:)

I LOVE YOU SO MUCH MY NEYMARZETES💋

Vaše Barča^^

Don't Give Up! [Neymar Jr]Tahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon