Nota autoarei

257 14 15
                                    

Wow.. Nici nu imi vine sa cred ca am terminat aceasta carte.. dar.. trebuia sa se intample si asta. Cum a inceput asa s-a si terminat..

Aceste insiruiri de cuvinte , transformate in capitole au reprezentat 6 luni de munca, stisfactie, bucurie, placere, stres, greutati, momente in care am plans de nervi, dar si momente in care am plans de fericire.

La fecare schimbare a cartii v-am consultat mai intai pe voi, iar una dintre voi m-a intrebat de ce va cer parerea si nu iau deciziile singura. Raspunsul e cat se poate de simplu: Voi sunteti cei care ati facut pana la urma aceasta carte, eu doar am contribuit cu o idee scrisa si dezvotata. Voi m-ati facut sa continui m-ati incurajat si m-ati indrumat. Practic, voi imi erati parintele care imi cuprindea mana in palma lui si ma invata cum sa scriu. Voi m-ati dezvoltat, voi m-ati slefuit, voi m-ati facut Camy, voi ati facut 3 Inimi, un Singur Sentiment.

O intrebare adresata mie este: Cine m-a facut sa scriu? Aceasta intrebare, la randul ei, are un raspuns la fel de simplu: De cand eram in clasa a III-a si a IV-a eram cea cu cele mai frumoase compuneri si cea mai mare lista de lecturi din clasa, insa nu constientizam asta pentru ca am fost absorbita de matematica, insa cand am facut contact cu clasa a V-a, cu un profesor de matematica foarte sever si o profesoara de romana care m-a uns pe suflet la propriu, am inceput sa ma axez si sa ma indragostesc de aceasta limba feerica. Sora mea minunata, Diana implineste astazi 15 ani, (@RalucaD15 ) deci haide sa-i uram la multi ani! Retrecand la subiect, aceasta mirifica surioara mi-a aratat aplicatia, deci aceasta prima carte este dedicata acestui om frumos!

Vreau sa multumesc altor oameni deosebiti care au contribuit de la inceput, sau au aparut pe parcurs:

Megan, scumpa mea, tu m-ai sustinut de la inceput si m-a indrumat la fiecare capitol. Esti o persoana foarte speciala si abia astept ziua in care vei termina si tu splemdida ta carte.

Tina, tu ai venit pe parcursul cartii, dar asta nu subestimeaza cu nimic caramida adusa in aceasta constructie. Ai dat forma arhitecturala ce imi unge sufletul in aceasta secunda de fala. Te-am indragit din prima clipa cand am aflat ca vizionam aceeasi emisiune TV, emisiune de care am adus vorba in capitolul 40. Esti o fana a Silviei si o prietena a mea unicata! 😁

Amy, draga si iubita mea Amy.. Cred ca tu ai contribuit 50% din cartea asta. Imi aduc aminte ca m-ai facut sa plang de fericire cand ai spus cat conteaza aceasta carte pentru tine, ca ai sarit ca nebuna prin casa cand am postat, cand mi-ai complimentat vocabularul si cand mi-ai spus multe alte lucruri emotionante. Mai mai ca ma napadesc lacrimile si acum. Te iubesc, draga mea si sa stii ca esti o persoana extraordinara din toate punctele de vedere.

Nico, tu m-ai convins sa scriu si volumul doi, iar cred ca toti iti suntem profund indatorati. I love u, my dear ❤❤

3 Inimi, un Singur Sentiment 1Where stories live. Discover now