Capitolul 16

403 41 53
                                    

Nu-ti mai pasa de picurii de gheata care-ti cad pe haine, totul e in aer.. Oh! E atat de frumos!

- A-Ally.. apare o voce atat de cunoscuta in peisajul romantic.

--------------------------------------------

Ally POV

Oh nu! Leo!

Imediat rup sarutul si ma intrept spre Leo, dar Louis imi prinde incheietura si-mi spune:

- Chiar fugi pentru un tocilar ca ăsta, cand ma ai pe mine?

- Louis, stii ceva?! spun eu pe un ton apasat. Chiar crezi ca o sa fiu ca toate fetele, innebunita dupa tine, dupa aroganta si ipocrizia ta, cand am sinceritate, sensibilitate si iubire?

El ramane mut si il priveste cand pe Leo, cand pe mine. Imi smucesc incheietura din mana lui si ma indrept spre iubitul meu.

- Leo.. spun eu cu jumatate de gura.

-Ce e? zice el cu nervii la maxim. Eu ti-am spus ca o sa te plictisesti de mine, ca nu am ce sa-ti ofer pe langa.. Mike, spune el incercand sa-si stapaneasca lacrimile.

- Leo, asculta-ma! Te rog!

- Ce mai e de ascultat? Il placi si cu asta-basta.

- Nu, nu e aşa! spun eu tragandu-l de mana cand el vrea sa se intoarca in camera.

- Bine! Zi ce ai de zis, dar nu acum, la masa. zice el incrutisandu-si bratele.

- De fata cu toata lumea? spun eu facand ochii mari.

- Nuu! In "camera noastra" mai exista o incapere cu o masa pentru doua persoane. Vreau sa luam cina si sa-mi povestesti exact ce s-a intamplat. Rasuflu usurata si ne indreptam spre camere tinandu-ne de mana.

Cand ajung imi fac un dus si ma schimb de hainele ude, luandu-mi altele. Imi aplic putin fond de ten, rimel, gloss si fard de o culoare foarte deschisa. Ma indrept spre incapere si vad o masa dreptunghiulara foarte lunga, trei lumanari in centrul el, flori decorative, o fata de masa lunga, rosie si multe alte detalii extraordinar de romantice. Vad cat s-a chinuit Leo pentru a ma face fericita si il iubesc mult, dar as minti daca as spune ca nu simt nimic pentru Louis.. Este.. Ohh! De ce trebuie numai eu sa traiesc asta?

Ma asez intr-un capat al mesei si Leo vine cu multe feluri de mancare in mainile ocupate. Il ajut sa puna tavile si el se asaza la randul sau pe scaun.

- Ascult, spune el luand un peste gatit la gratar.

- Pai.. Ma uitam la televizor si mi s-a facut sete. M-am incaltat in şoşonii mei obişnuiti si m-am dus la magazinul taberei. Mi-am luat o punga de pufuleti si apa minerala. Cand să mă intorc m-au luat prin surprindere doua brate de barbat care m-au luat pe sus. Am tipat infundat, si cand am vazut ca era Louis cel care ma ținea am ramas muta de uimire, apoi el m-a sarutat fara voia mea si dupa ai aparut tu.. spun eu foarte repede uitandu-ma in ochii lui ingandurati.

- Ally.. Ai spus totul, fara nici un ocoliş sau ai mintit cand ai spus ceva?

- Da.. am spus totul fara nici un ocolş si nu, nu am mințit cand am spus ceva, spun eu uitandu-ma de data asta la fața de masa. Stiu ca i-am ascuns faptul ca simt si pentru Louis, dar e altceva: pentru Louis simt o scanteie infundata, iar pentru Leo un incendiu. Il iubesc foarte mult pe Leo, iar pe Louis.. nici nu stiu daca il plac sau nu.. Daca se vor amplifica sentimentele mele fața de Louis si vor scadea fața de Leo, inima mea va alege ce îi este pe plac, dar in momentul asta si in viitorul apropriat inima opteaza pentru Leo.

- Bine atunci.. spune acesta luand o bucatica din pestele sau si curgandu-i o lacrima pe obraz. Mi-e asa de mila de el.. Nu pot sa-l vad asa.

- Scuze.. dar nu am pofta de mancare, spune el indreptandu-se spre camera sa.

Louis POV

Nu ca mi-ar pasa, dar de ce naiba Ally aia sta cu tocilarul ala idiot de Lion, sau cum dracu' il mai cheama, cand poate fi cu mine? Ce naiba vede la el?! Ce are el si nu am eu? Nimic! Exact, nimic.. Si de ce sta cu el?? De ce il saruta? De ce il priveste asa, de parca nu a mai mancat de un veac de ani si el e un magazin de pizza? De ce el? De ce? Eh.. de parca mi-ar pasa.. Ally ar fi o alta "victima" a mea, cum au fost zeci de alte fete.. Nu! Nu e asa! Vreau sa o am, indiferent daca o voi parasi sau o voi insela cu alta mai buna.. Da' tot vreau sa o am.. cat de putin.. dar sa o am si pe ea!! Ar fi ca o piesa de muzeu in vitrina mea! Simt o atractie speciala pentru ea, o atractie pe care am simti-o doar pentru Charlette..

Am vazut ca Ally nu imi raspunde la avansuri pentru ca il are pe aschilopatul ala de Leo, deci am trecut la planul 2: sa ii despart, adica sa il fac pe Leo sa creada ca Ally ii este infidela, iar Ally sa creada ca Leo ii este infidel. Acum ma gandesc cine sa il sarute pe Leo.. Da! Laura! Laura..prietena cea mai buna a lui Ally! Doamne, ce destept sunt! Daca Laura si Leo se vor saruta, atunci Ally nu va mai avea incredere in nimeni! Atunci eu ma voi apropria de ea si incet-incet o sa fie a mea! Vai, Louis.. Cateodata chiar ma surprinzi!

♡♡♡

3 Inimi, un Singur Sentiment 1Where stories live. Discover now