Capitolul 19

394 33 18
                                    

- Ce Doamne iarta-ma!! Era sa-mi sara inima!! exclama Leo, punandu-si mana la piept, ca si cum ar face un infarct.

Si tot asa: am inotat, ne-am jucat si.. sarutat in apa, adica intr-un cuvant ne-am distrat.

-------------------------------------------

Ally POV

Am ajuns in cabana obositi, vai de noi. Ne-am facut dus si am cazut ca morti in pat, adormind instant.

*

E dimineata, ora 10:27 si Doamne! Am dormit atat de bine, probabil pentru ca am ajuns total extenuata de la piscina.

Imi fac un dus scurt, ma imbrac in niste colanti grosi, avand in vedere ce frig este afara, un pluover de Craciun, culoartea predominanta fiind rosu, iar in centru aflandu-se o sanie trasă de mai multi reni, pentru ca maine e Ajunul Craciunului!

La noi e o traditie: fetele fac cumparaturile in grup pentru fiecare membru al familiei si la un moment dat fetele se indeparteaza de grup pentru a alege cadourile pentru celelelte, baietii facand la fel. Mereu faceam asta cu doamna Smith (mama Laurei) si mama. Domnul Smith facea la fel cu prierenii lui. Asa o sa facem si anul acesta. O sa fie frumos!!

Ma uit in frigider ca să văd dacă mai avem ceva pentru micul dejun. Aveam ceva salam, pâine, roşii si ouă.. Decid să-i las ouăle lui Leo şi să-mi fac un sanwici cu ce aveam. Am savurat cu poftă, având în vedere că ieri am mâncat doar două ouă ochi la micul dejun, la prânz ma gandeam in alta parte si nu am mai mancat nimic, spre uimirea lui Leo, iar seara am cazut lată in pat.

Am sunat-o pe mama si pe Linda si am stabilit sa ne intalnim la iesirea din tabara peste cateva minute. Mi-am luat niste cizme negre care-mi ajung pana la glezna, o geacă (,) cafenie si mi-am lasat parul pe spate. M-am dus la locul stabilit si am vazut-o pe mama si pe Linda asteptandu-ma.

-Buna! spun eu.

- Salut! zice mama.

- Hei, frumoaso! zice la randul ei Linda.

- Deci mai intai mergem la un magazin barbatesc, ca sa le luam cadouri baietilor, iar dupa ne despartim in oras, spune mama, incercand sa clarifice acest subiect.

- Da, Amber, spune Linda.

- Si ce mai asteptam?! spun eu rambind.

*

Magazinul e chiar foarte frumos. Are de toate: de la clasicele căni cu I love you pana la pijamale asortate de craciun. Îl ador! Acum ramane de vazut ce ii iau lui Leo, sau mai important, ce-i iau lui Haword! Adica studiile au aratat ca simplul gest de a da un cadou reflectă personalitea ta.

Sunt atatea lucruri frumoase aici! Mm.. poate un ceas.. sau un.. ceas! Da! L-am auzit pe Haword cum spunea ca nu are un ceas de mână şi şi-ar dori unul.

- Fetelor, stiu ce îi iau lui Howard! spun eu entuziasmata.

- Serios?! Ce? intreaba curioasa Linda.

- Un ceas de mână! spun eu uitându-mă in vitrina cu pricina.

- Eu îi iau.. poate.. nuu.. zice Linda privind fiecare vitrina, incercand sa gaseasca ceva frumos. Setul acesta! spune ea, aratandu-mi un set de cravata, camasa, frac si pantaloni. Daca Linda îi ia asta lui Haword, atunci eu o să-i iau o rochie de aceeasi culoare ca si cravata lui Haword! Sa mai spuna cineva ca nu ma pricep la daruri de Craciun sau de Paste!

Deci de cadourile pentru Linda si Howard sa nu-mi fac griji. Ce-i mai greu a trecut! Acum ramane de vazut ce-i iau mamei si lui Leo. Mama mereu si-a dorit mereu un set de tacamuri de argint si ăsta ar fi cadoul perfect, dar lui Leo.. hmm.. lui ce îi place?? Chimia, matematica, algebra, geometria, fizica.. Da!! Îi iau un set de chimie! Dar seros acum, ce magazin are seturi de chimie de Crăciun, Ally?! Adidasi?! Nu.. nu îi place sportul.. Nu am absolut nici o idee buna, sau macar care se gaseste in magazine.. Noi semanam mult deci ar trebui sa ma gandesc ce mi-as dori eu! Pai.. sincer.. as dori o carte asemeni unui album in care sa fie scrisa povestea noastra de dragoste.. Dar ar dura prea mult timp sa fac asta si mai am si putin timp, dar cum se zice: "Pentru dragoste mergi pana la capatul pamantului. " Deci ar cam trebui sa incep treaba, dar mai intai sa-i cumpar cadoul lui Howard.

*

M-am oprit dupa ce am parasit magazinul, impreuna cu mama si cu Linda la o terasa, urmand ca dupa sa ne despartim pentru a nu vedea ce cadouri ne luam. Mi-am comandat o limonada, mama o bautura racoritoare de capsuni, iar Linda un suc de mere. Am mai vorbit despre trecutul nostru pana am epuizat si ultima picatura din pahare. Ne-am luat clasicul Ramas bun! si m-am indreptat spre un mall de peste strada. Colindant tot mallul, ma opresc la un moment dat in fata unei vitrine cu o rochie superba, de o culoare liliachie, simpla, ca si cravata lui Haword. La set este si un colier asortat atat de frumos, impreuna cu bratara din aceeasi pietricele si pantofi cu toc inalt, de aceeasi culoare ca rochia. E atat de frumoasa si i s-ar potrivi atat de bine Lindei!

- Ți-ar sta bine cu ea.. spune o voce prea cunoscuta in timp ce eu inca mai admiram setul feminin.

- Ce vrei? il intreb nervoasa intorcandu-ma spre el.. Louis.

- Stai mai calm, nu-ti fac nimic.. spune el ridicand mainile in aer si privindu-ma cu privirea clasica de catelus plouat. Nu-i iese deloc!

- Stai tu calm si da-te din fata mea! zic eu impingandu-l, incercand sa intru in magazinul respectiv al mallului ca sa cumpar setul pentru Linda.

- Nu te mai agita asa, ti-am spus ca nu-ti fac nimic, rabufneste, vorbindu-mi nervos.

- Si eu ti-am spus sa stai departe de mine!! tip eu incercand sa ma fac clara, dar ce sa vezi?! Louis imi prinde bratul si ma trage violent spre masina lui parcata in fata mallului. Serios?! Nu e nimeni aici ca sa il oreasca?

- Ajutooor!! Sa ma ajute cineva!! tip eu incercand sa smucesc mana din strânsoare, dar Doamne! Ce forță are baiatul asta!

Vazant ca ma vait Louis tipa la mine:

- Taci naibii din gura!! imi spune el aplicandu-mi o palma peste obrazul meu deja plin de lacrimi.

- Domnule, va rog frumos sa va calmati! Acesta este un spatiu public si exista copii care se uita, iar domnisoara pe care o bruscati este minora intervine un paznic salvator. In sfarsit!

- Da' tu cin' te crezi, mă? spune Louis dându-i un pumn, lasandu-l dupa "lupta" lor inconstient, dar lasandu-mi mana libera. O iau la goana imediat si ma refugiez in baia mallului. Oh!

♡♡♡

3 Inimi, un Singur Sentiment 1Where stories live. Discover now