Capitolul 17

401 41 14
                                    

- Bine atunci.. spune acesta luand o bucatica din pestele sau si curgandu-i o lacrima le obraz. Mi-e asa de mila de el.. Nu pot sa-l vad asa.

- Scuze.. dar nu am pofta de mancare, spune el indreptandu-se spre camera sa.

--------------------------------------------

Leo POV

Era prea frumos sa fie adevarat... Era prea perfecta sa fie a mea.. Dar.. Din ce a spus ea.. Nu ar trebiu sa-mi fac atatea griji.. Ea este a mea, ma iubeste pe mine si numai pe mine.. Termina, Steward! Chiar crezi ca ai vreo sansa in fața lui Mike? Chiar crezi ca o sa aleaga un slabanog cu trei fire roscate in cap, cand poate avea un adevarat barbat, cu abdomenul lucrat perfect, păr criliontat si.. Ohh! E perfectiunea intruchipata iar tu urațenia pământului, mai ales ca el este aproape cel mai bogat baiat din liceu, iar eu baiatul pe care se da vina mereu, cel care "preia" toate vorbele spuse privindu-te in ochi si adresânduți-le cu cea mai mare uşurință. Nu înțeleg de ce sunt slab, sunt urât, sunt.. De ce?? De ce sunt judecat mereu?? Pentru că învăt? Pentru ca iubesc? Pentru ca exist? Urasc ziua in care m-am nascut! Urasc ca simt toate astea! Urasc ca nu pot sa spun nimic! Urasc ca pot doar sa inghit in sec! Imi urasc viața!

Am avut un singur fir de ața de care pot sa ma agat: Ally. Ea este motivul pentru care nu mai simt nimic din vorbele spuse de ceilalti, de durerea simtita de cutitele care imi intra mereu in inima cand ma duc in locul unde ar trebui sa te simti bine, sa inveti si sa socializezi.. sa iti legi prietenii cică.. Ally!! Atunci am inteles care este scopul vietii mele: sa iubesc. O iubesc extrem de mult si... la naiba! Mi-a luat-o si pe ea! Nu era de ajuns ca are toate fetele din liceu, trebuia sa o aiba si pe ea!! Trebuia sa ma umileasca si de data asta!

Nu pot sa spun ca nu mai am incredere in Ally, pentru ca eu cred in iubire, cred ca Ally ma iubeste, intr-un fel sau altul o face; ea are capul pe umeri si isi da seama ce capcana ii intinde Louis, sau macar sper..

Ally POV

Leo a plecat.. Am ramas singura cu atata mancare, dar nici eu nu pot sa mananc nimic.. nu pot sa ma gandesc la nimic.. nu pot sa respir, mi se pune un nod in gat ce blocheaza aerul sa-mi ajunga in plamani.. nu pot sa imi mai deschid ochii.. sa ma uit in oglinda, pentru ca mi-e frica de ce o sa vad.. nu pot sa plang.. nu pot sa rad.. nu pot nici macar sa vorbesc de durere.. Si nici macar nu stiu de ce. De ce ma simt asa.. inutila? Pana la urma eu stiu pe cine iubesc, eu stiu cine este in sufletul meu non-stop. Dar mai stiu ca mi-am dezamagit sufletul pereche.. l-am facut sa se distanțeze si sa isi piarda increderea in mine.. L-am facut sa se afunde mai mult in negura sufletului lui si sa isi piarda zambetul timid si firav. Il iubesc si urasc sa il vad asa.. asa distrus si asa depresiv.

E ora 5:37 si nu am inchis un ochi.. stau in sezut si ma uit in gol, cu lampa deschisa, cu lacrimi uscate pe fata. Ma doare burta de la foame, ma doare capul de nesomn, ma doare inima de tristete.. Ma doare tot corpul, dar nu pot sa fac nimic cu asta, sincer nu pot sa dorm. Sunt vinovata ca Leo sufera, deci trebuie sa sufar ca el. Trebuie sa-mi simt inima cum arde de atatea sentimente, sa-mi simt capul cum explodeaza de atatea ganduri si corpul sleit de atatea si atatea ore de plans.. Esti asa de..ametit si..mi-e asa de..

Leo POV

E ora 5:40 si ea inca nu s-a culcat. Ma doare ca sufera din nimic, pana la urma nu e vina ei, e a lui Louis, el este cel care vrea sa ma raneasca, folosind-o. Nu trebuie sa se simta prost. Eu o cred si o iubesc, restul.. invidia.. nu mai conteaza.

Gata! Nu mai pot sa o vad suferind! Trebuie sa ma duc la ea, sa o imbratisez si sa-i spun sa nu planga si sa ii zic care sunt adevaratele intentii ale lui Louis.

Ma ridic cu greu din pat si ma indrept lent spre camera ei. Doarme.. doarme ca un puisor mic, ca o zână.. zâna mea! Ma asez in patul ei si stau si o privesc. E ata de frumoasa..

- Leo.. Nu! Te rooog! Nu pleca! Nu e vina mea.. te roog! Te implor! Te iubesc! vorbeste ea in somn. Dau s-o trezesc, dar ea se linisteste imediat cum o ating. Nu observ asta si o zgaltai putin.

- Ally, trezeste-te! vad ca nu imprima nici un gest si o zgaltai in tot sensul cuvantului. Ally! zbier eu. Ally, te roog! tip, la care observ ca-i coboara o lacrima. Ii sarut fruntea ingrijorat. Ce se intampla? Nu se trezeste, dar ma aude!

- Totul o sa fie bine, stai linistita! spun eu in timp ce imi iau telefonul si o sun pe mama ei.

Dupa cateva tonuri, imi raspunde:

- Ce se intampla la ora 6 dimineata? intreaba ea nervoasa.

-Doamna Amber, Ally a plans toata noaptea. Acum cateva minute a adormit si tipa in somn, deci m-am indreptat spre ea. Am incercat s-o trezesc si nu a reactionat, am zgaltait-o, am tipat, dar nu se trezeste. Ii arde fruntea si plange. Nu stiu ce sa fac! Veniti sau chemati pe cineva!

- Ce?? Vin acum!!

Pielea ei a luat foc, nici nu pot sa o ating de ce arde. O astept ingrijorat pe doamna Amber. Daca o s-o pierd.. o sa-l distrug pe Louis!

In sfarsit a venit mama lui Ally.

- Da-te! spune ea, la care ma impinge ca sa stea ea in pat, langa Ally. Arde! spune ea dupa ce o atinge. Umple imediat cada cu apa rece! Fac ce imi spune si ma indrept grabit spre baie. Umplu cada cu apa gheata si vin spre camera lui Ally.

Cand ajung acolo o vad pe doamna Amber strangand niste haine, si pe Ally in niste pantaloni largi care-i ajung pana la pulpa si o bustiera.

- Ce te uiti asa? intreaba Amber. Ia-o si pune-o in cada.
Respect indicatiile si iau corpul fragil in bratele mele si o pun in cada. La contactul cu apa Ally geme si simt cum corpul sau se mai linisteste. Dupa cateva minute se trezeste. Ah! S-a trezit! O, Dumnezeule mare, iti multumesc enorm! Isi misca pleoapele lin si geme:

- Leo.. spune ea privindu-ma printre gene.

- Da, da! Sunt aici, linisteste-te! zic eu strangandu-i mana.

- Imi pare asa de rau.. murmura ea.

- Nuu! Nu e vina ta..

- Te iubesc enorm si tu stii asta! Nu am vrut sa te ranesc nici o secunda. Ma ierti?

- Doar daca imi promiti ca nu o sa te mai consumi asa niciodata, spun eu chicotind si intinzandu-i degetul mic.

- Promit! spune ea zambind si incolacindu-si degetul mic in julul alui meu.

Pana la urma incercarea lui Louis de a ne desparti ne-a legat mai mult.

♡♡♡

3 Inimi, un Singur Sentiment 1Where stories live. Discover now