Capitolul 21

328 31 36
                                    

- Promite-mi  ca ma vei iubi orice ar fi, oricat ar insista Louis.. oricat si oricum. Promite-mi ca nu o sa-l crezi pe Louis orice ti-ar spune, ca niciodata nu vei renunta la mine.

- Promit!

--------------------------------------------

Louis POV

E ora 20:30. Trebuie sa fac niste cumparaturi tâmpite pentru prietenii mei falsi. Gasesc si eu un mall la nimereala si ma indrept spre un magazin barbatesc. Dau de toate parfumurile, puluoverele si ceasurile existente pe Pamantu' ăsta. Deja mi se face rau. In fine..

Ma uit plictisit prin jur, poate-poate gasesc si eu ceva mai original. Nu.. nimic nu e bun. Decid sa ma duc la alt magazin interior, adica ar mai trebui sa fie un magazi d-ăsta in tot mallul. Ma intorc spre iesire, dar cand fac primul pas ce sa vezi?! A-Ally analiza setul acela splendid de rochie + pantofi + colier si bratara. Ma indrept parşiv catre ea, o prind de talie pe la spate si îi şoptesc lin:

- Ti-ar sta bine cu ea..

- Ce vrei?! ma intreaba iritata, luata prin surprindere.. probabil nu se astepta ca un disperat sa îi sara in gat si sa o trateze ca pe iubita lui.. ca mine!

- Stai mai calm, nu-ti fac nimic.. spun eu ridicand mainile in aer si privind-o cu privirea clasica de catelus plouat. Stiu ca nu-mi iese, dar macar incerc..!

- Stai tu calm si da-te din fata mea! zice ea impingandu-ma, incercand sa intre in magazinul respectiv al mallului ca sa-si cumpare setul ăla idiot.

- Nu te mai agita asa, ti-am spus ca nu-ti fac nimic, rabufnesc, vorbindu-i nervos. Stiu ca nu ma ajuta la nimic in situatia asta, si nervii nu sunt o solutie, dar nu ma pot aptine.. E mult prea frumoasa, e.. e.. diferita.. total diferita. Adica cum doar ma uitam la o leşinată de pe strada, aia deja imi sarea la gat, dar ea.. nici macar nu ma lasa sa o ating, sa ma apropii, sa ii vorbesc.. Este asa frustrant, dar.. imi place!

- Si eu ti-am spus sa stai departe de mine!! tipa ea incercand sa se faca clara. Ok, acum chiar m-a calcat pe ultimul nerv. Cine e ea sa-mi reziste, să se răsteasca la mine si să-mi respinga avansurile?! Nu mai suport bariera asta dintre noi.. am incercat s-o iau usor.. sa fiu delicat, fragil si.. băbălău, cum e Leo, am incercat sa-i urmez tiparul baiatului perfect: un tocilar. Am incercat tot ce mi-a stat in putinta, dar la naiba! Nu merge! Daca nu s-a inmuiat cand am incercat cu usurelul, acum trebuie sa trec la artileria grea: cu forta. O iau de brat si ma indrept spre masina. Nu stiu unde voi merge, ce voi face si cum voi face, dar trebuie sa incerc.

- Ajutooor!! Sa ma ajute cineva!! tipa ea incercand sa-si smuceasca mana din strânsoare, dar o tin strans, folosindu-mi toata forta de care dau dovada.

- Taci naibii din gura!! imi spun eu aplicandu-i o palma peste obrazul ei, deja plin de lacrimi. Oh.. nu voiam sa cedez asa usor dar serios, e încăpătânată fata.

- Domnule, va rog frumos sa va calmati! Acesta este un spatiu public si exista copii care se uita, iar domnisoara pe care o bruscati este minora, intervine un paznic nenorocit. Ce trebuie sa se bage el? Nu e nici pe departe treaba lui, nu il priveste ce fac eu cu Ally sau cum ma comport cu ea, sa-si vada de meseria lui.

- Da' tu cin' te crezi, mă? spun eu, incepând lupta, dându-i un pumn, lasandu-l dupa batalia noastra inconstient, dar.. fi-rar! I-am lasat mana libera lui Ally si a fugit repede in alta parte, cand eu eram ocupat cu nenorocitul ăsta.

Dupa cateva minute bune in care l-am lasat paralizat pe paznic, s-au trezit si alti prosti in uniforma, panicati nevoie-mare, incercand sa ma calmeze.

Pun la pamant vreo 6-7, dar ce dracu'! Vin ca furnicile, cate 10 odata. Unu' mi-a aplicat un pumn zdravan cand nu eram atent si m-a pus pe pardoseala rece, dupa au inceput ceilalti sa ma imobilizeze, iar privirea mea era deja pierduta in gol, la podea. Nu mai puteam face nimic. Ma durea groaznic tot corpul, dar privirea mea a ramas atintita spre şuvoaiele de lacrimi care cad rebele din ochii inrositi si unflati de suparare, care se vad prin crapatura usii intre-deschise a baii, era Ally.

Urasc sa o vad ca plange, ca sufera numai si numai din cauza mea. De ce nu o las sa fie fericita? De ce nu pot sa o vad cu altcineva, zambind, ochii razand si sclipind de veselia din sufletul ei gingas, chiar daca e cu babalaul ala aschilopat. Nu ma vrea, nu ma suporta, nu ma agreeaza, dar eu nu suport sa nu ma gandesc la ea, nu suport sa nu o vad, pur si simplu nu pot sa respir, dar pana la urma urmei daca o iubesc trebuie sa ma chinui pentru binele ei, sa ma calc in picioare pentru ea si chiar sa mor ca ea sa traiasca. Deci.. trebuie sa o las sa fie fericita.. cu sau fara mine.

Nici macar nu mai simteam durerea, nu mai simteam nimic decat adevarul.. doare sa stii ca adevarul e unul nefavorabil, ca trebuie sa faci ce e corect, chiar daca nu te face deloc fericit, ba din contra: te face sa innebunesti de furie, tristete si dor.

Ma uit incruntat si frustrat in gol, auzind bruiat in gol sunetul girofarului masinii de politie. M-au pus pe nesimtite pe bancheta din spate si m-au dus la sectie.

*

Toti se uita ca boul la poarta noua in timp ce ma indreptam spre camera in care trebuia sa ma interogheze, dar nu-i bag in seama. Nu pot sa ma misc de durere, toata carnea de pe mine vanata, unflata si rosiatica de sângele care se scurge si acum din piele. Ma doare foarte tare, simt cum picioarele mele cedeaza si pe nesimtite cad jos, lesinand inconstient.

*

Imi deschid usor-usor ochii, vazand ca sunt la spital, intr-un pat nu prea confortabil, dar acceptabil. Am o chestie rotunda la gura, transparemta. Sunt legat de niste aparate imense prin niste firisoare colorate in rosu si albastru. E groaznic sa stii ca esti intr-o situatie critica si depinzi de niste monstruozitati cu fire, fara sa faci apsolut nimic, fara lupta, doar trebuie sa astepti si sa depinzi de altcineva.

--------------------------------------------

Hello, doamnelor (domnisoarelor, domnilor si domnisorilor) ! ❤❤

Ce faceti, nebunaticilor?!

Cum va mai merge?

Care va mai este viata?

Ati vrea ca Leo sa se desparta de Ally, ca Ally sa fie cu Louis?

Ati vrea ca Louis sa se transfere la alt liceu si sa o lase pe Ally sa fie fericita cu Leo, sau sa-i sacaie pana cand Ally cedeaza nervos?

Spuneti si voi ce mai vreti c'avem cam putine comentarii. 😶

Vreau sa va marturisesc faptul ca acum e aproape 2 dimineata si stau si ma chinui aici de aproape 4 ore. De-abia am terminat si sper sa va placa acest nou capitol.  Oricum o sa-l postezi dimineata viitoare, pentru ca nu am semnal acum ( sunt la bunici, la țara)Acum ati mai vazut si planurile de viitor ale lui Louis. Cum vi se par?

*** Accept si parerile mai putin  bune, dar si cele exceptional de dragute!***


3 Inimi, un Singur Sentiment 1Onde histórias criam vida. Descubra agora