Capitolul 6

742 68 18
                                    

Ally POV

Imi atrage atentia o scrisoare suspecta pe care am vazut-o in banca mea. O deschid curiloasa:
   
  
                Draga Ally,

Fiinta frumoasa ce mi-a incantat privirea, din secunda in care ti-am vazut chipul pe sub ochelarii mei te-am indragit enorm, sperand ca ma vei placea macar putin..
Eu sunt floarte timid de felul meu, dar acum, pe langa tine, nu mai am glas, lumea se schimba, am fluturi in stomac, iar obrajii mei iau foc..
         
           Cu multa timiditate,
admiratorul tau ♡♡
 

 
Wow! Deci din scrisoarea asta reiese ca admiratorul meu este timid si poarta ochelari. Nu vreau sa fiu ipocrita dar din descrierea asta pare un.. tocilar. Ok, nu pot sa judec pe nimeni, pentru ca si eu port ochelari doar cand citesc sau scriu, iar eu ador tot ce tine de scoala, temele, materia, tot, deci as putea si eu sa ma numesc cu usurinta asa, pentru ca asta sunt. Cred ca am multe in comun cu asa-zisul meu admirator, dar as vrea sa il cunosc, imi doresc asta chiar foarte mult!

In pauza urmatoare i-am dat scrisoarea Laurei s-o citeasca.

- Ally, nu stiu ce sa spun..

- Daca ai fi in locul meu ce ai face?

- Pai.. As citi printre randuri!

- Ai.. citi printre randuri?, o ingan eu negumerita.

- Da! De exemplu aici scrie:
"ti-am vazut chipul pe sub ochelarii mei", inseamna ca acel baiat are ochelari, dar sunt doar 3 baieti cu ocelari in clasa: Mateo, John si Leo.

- La asta m-am gandit si eu, dar care dintre ei?

- Pai singurul lucru pe care poti sa-l faci este sa ii analizezi pe ei si sa vrezi comportamentul lor in preajma ta.

- Ok.

Dupa cateva zile de "supravegheri" i-am trimis un mesaj Laurei:

Me: Vino in parcul din fata casei mele, trebuie sa vorbim!

La: Ok, in 10 minute sunt acolo.

Ma imbrac repede, lejer, in 5 minute am rezolvat cu vestimentatia si in alte 2 minute mi-am aplicat rimelul si gloss-ul.

Ajung intr-un sfarsit la "destinatie", unde o caut pe Laura din priviri. O vad stand pe o banca si asteptandu-ma. Alerg jucaus spre ea, si aceasta ma intreaba:

- Ce este?

- Pai cred ca mi-am dat seama cine este "admiratorul" meu.

- Serios?

- Cred ca da..

- Si cine e?

- Pai mai intai m-am gandit cine se inroseste cand ma vede.. Ei bine.. Toti! Atunci m-am gandit cine imi arunca priviri in ore? Doar Leo face asta, si scapa un oftat cateodata, deci s-ar putea ca el sa fie, dar nu stiu nimic sigur.

- Probabil el e, dar sa nu ne grabim, adica s-ar putea sa nu fie el, si dupa sa fii "cea care alearga dupa baieti", dar sincera sa fiu, ti-ar sta bine cu el, aveti multe in comun.. Acum sfatul meu este sa faceti dialog, si sa il intrebi dupa ceva timp daca el a scris scrisoarea.

- Probabil, o sa ma gandesc la asta, o sa iti spun maine ce decizie am luat.

Zicand asta, ma indepartez de Laura.

Ideea ei nu este tocmai rea, dar nici excelenta nu e; ramane sa ma gandesc la o varianta mai buna, iar daca nu gasesc ceva de "calitate mai inalta" atunci o sa folosesc varianta Laurei.

   ♡♡♡

3 Inimi, un Singur Sentiment 1Where stories live. Discover now