Capitolul 33

278 25 28
                                    

Oare cine e? Aceasta intrebare predominanta a gandurilor mele este acompaniata de doua brate masculine ce se plimba pe bazinul meu, inconjurandu-mi talia. Imi e atat de frica!

Ally POV

Raman nemiscata pret de cateva secunde, stangand arcusul gasit in zapada rece de sub ghetele mele. Aceste brate solide imi par foarte cunoscute, poate prea cunoscute. La acest gand, fruntea mea se increteste, lasand loc liniilor line ce apar, iar corpul meu se rasuceste, privirea-mi zarindu-l pe prea amuzatul Louis care incearca, fara succces insa sa isi abtina rasul.

-Louis? zic eu marindu-mi ochii proportional, uitand insa sa ii indepartez bratele de pe talia mea. Sunt suparata. Chiar credeam ca imi voi lua adio de la viata azi, credeam ca totul s-a sfarsit si el acum rade! Sunt furioasa. Sunt furioasa pe mine pentru ca trebuia sa ma astept la asta. A zis ca ne vedem dimineata si asa a fost. Ugh, 1-0, Louis, insa jocul nu s-a terminat!

-Ally.. zice el printre hohotele de ras. Tu chiar te-ai speriat, nu-i asa? Ah.. acum ma faci sa ma simt prost. Ma asteptam sa iti dai seama de asta mai devreme, avand in vedere discutia de ieri si sa fie dupa un moment romantic, dar merge si asa.. spune chicotind.

- Bine, recunosc, runda asta ai castigat-o tu, dar fi sigur ca nu se termina aici! zic, iar el isi ridica mainile in aer, avand un zambet amuzat. Ma uit in ochii lui ciocolatii.. acesti ochi care-mi aduc aminte de prima zi de scoala, de primele trepte pasite ale liceului, prima privire din multe altele.. primii obraji imbujorati si prima scanteie.. toate reintalnite in acest contact vizual.

-Ti-a mai spus cineva ca ai niste ochi foarte frumosi, Ally? zice indreptandu-se lent spre buzele mele usor-vinetii din cauza frigului care s-a topit prin atincerea buzelor noastre incalzite. Simt fiori prin tot corpul, bratele si picioarele mele sunt impanzite de furnicaturi incomode, iar respiratia mea atinge ceva fierbinte, mult prea fierbinte pentru vremea de afara. Louis adanceste sarutul magic, presandu-mi buzele si sarutandu-mi maxilarul. Nici acum nu pot sa cred ca m-a sarutat, dar termin cu reprosurile si las momentul mirific sa-si faca datoria si sa-mi invaluie corpul intr-o mocirla magica, astfel incat nu pot face nici o miscare, si simt cum picioarele mi se topesc inexplicabil. De-odata temperatura incepe sa urce substantial si ma despart din sarutul neasteptat, reglandu-mi respiratia greoaie. Nu am simtit niciodata atatea particularitati speciale intr-un sarut. Nu sunt sigura daca mi-a placut sau mi-a displacut, inca nu constientizez ce am simtit si nu stiu daca a fost de bine sau de rau.

Ma indepartez rapid de el si imi trec mana nesigura prin par, abia acum realizand ce s-a intamplat defapt. M-a sarutat! Si cel mai grav e ca mi-a placut! Imi ating din instinct buzele cu varful degetelor si mi le umezesc rapid. Au un gust diferit.. un gust special.. Ma uit nesigura catre Louis care avea degetele prinse printre suvitele sale dezordonate. Se apropie temator de mine si lasa sa ii citesc in privire teama.

-Ally.. Imi pare rau.. chiar am cre-.. incearca acesta sa isi afiseze regretele, dar un alt sarut neasteptat in opreste din a spune orice.. un sarut din partea mea de data aceasta.. Imi incrutisez mainile in jurul gautului sau, iar el imi imbratiseaza lejer talia. Aceleasi sentimente.. aceleasi trairi.. acelaesi emotii ca la primul sarut avut impreuna.. Nu stiu de ce.. dar am simtit sa fac asta.. am simtit sa il sarut, am simtit sa retraiesc acele trairi.. am simtit iubire in acel sarut.. acea iubire de care am fost despartita mult prea mult timp.

*

Steam intinsi pe covorul cenusiu ce ne oferea confortul de care aveam nevoie amandoi, in timp ce lasam caldura focului semineului sa ne incalzeasca corpurile inghetate de temperatura de afara. Priveam tavanul din lemn lacuit, un tavan simplu la prima privire, dar daca stai sa il observi are propria-i poveste. O peveste complexa, cu urcusuri si coborasuri, cu momente de exaz, dar si cu momente al naibii de grele prin care a trecut invatand ceva: niciodata nu te desparti de ce iubesti cel mai mult. Eu iubesc sa visez. M-am despartit de a visa pentru mult timp si acum regret. Regret ca nu am luptat pentru a visa, pentru visele mele ce dadeau culoare noptilor intunecate. Visele in care doamna Steward trona int opul celor mai reusite femei de afaceri. M-am despartit cu zambetul nostalgic in coltul gurii de acest vis acum ceva timp. Astazi insa am un nou vis pe care il simt arzand in mine: fericirea. Visez la fericirea ce-mi satisface sufletul dezmortit de saruturi dulci si apasate.

-Ce suntem acum? ma intreaba ragusit Louis care ma face sa-mi mut privirea spre ochii lui de abanos ce au o sclipire in ei privindu-ma. Abia acum vad sclipirea aceasta ca un fulger de fericire ce imi da foc inimii mele.

-Sii.. cateodata e greu sa exprimi in cuvinte ceva si iti dai seama ca doar cu un gest poti sa explici ceva ce cuvintele nu ar putea niciodata.. gest pe care l-am facut i l-as repeta cu fiecare ocazie, spun, la care amandoi ne mutam pozitia, stand in sezut si lipindu-ne buzele pentru a treia oara intr-un sarut ce imi satisface gandurile. Visul meu s-a implinit. Fericire.. Fericire dupa mult timp.

-Mm.. Ally? Stii.. spune el nestiind de unde sa inceapa.

-D-Da? zic tematoare. Nu mai suporta o noua pierdere. Astazi am vazut ca intr-adevar simt ceva special pentru el, ceva unic. Printr-un sarut totul a luat nastere. Ceva special se intampla in inima mea, imina care nu mai indura sa mai traiasca in tristete si speranta fericirii.. am regasit ce am pierdut si nu mai vreau sa il instainez si a doua oara. As pleca si in Alaska doar pentru a nu mai simti ce am simtit acele luni. Acel sentiment oribil care m-a instrainat de natura, de gustul fericii, de tot ce era mai frumos si mai placut pana atunci.As lupta si cu Hercale pentru acele saruturi dulci ce m-au facut sa renasc printr-un mod complet unic. Nu pierd asta. Nu acum!

-Pai.. nu stiu cum sa para mai frumos, dar..

♡♡♡

3 Inimi, un Singur Sentiment 1Where stories live. Discover now