Chapter 19.

1.6K 81 4
                                    

Chapter 19.

Čim sam se izvukla iz njegovog zagrljaja, je počela svirati jedna od onih romantičnih, laganih pjesama. Svi reflektori su se pogasili, i u disku je zavladala skoro potpuna tama. Jedina svjetlost je dopirala iz pravca, gdje je stajao DJ. Oko nas su se polako iskupljali parovi i započinjali ples, a mi smo stajali i gledali jedno u drugo. Awkward moment.

Istog trenutka mi je kroz glavu prošla scena iz x filmova, koje sam gledala. Cura, koja je zaljubljena u tog momka ispred nje, samo stoji i čeka njega da je pozove na ples. On joj pruzi ruku sa jednim od svojih lijepih osmjeha. Ona primi njegovu ruku te se polako počnu pomicati u sporom tempu muzike.

Pošto sam bila uvjerena da se to neće meni dogoditi, ili barem ne sa Zaynom sam se okrenula sa namjerom da odem. I prije nego što su se moje patike pomakle sa mjesta, sam na laktu osjetila ruku. Naježila sam se. Stidljivo sam se okrenula te se moj pogled susreo sa crnim očima i lijepim osmjehom.

-"Što je? Bojiš se plesati sa prijateljem? Ne boj se, ne grizem."- namignuo je, dok su njegovi zubi nakratko zagrizli dojnu usnicu. Ne grizeš a-a.

Njegov dlan je skliznuo niz moju ruku, dok nije došao do mog dlana. Nježno me uzeo za ruku te me povukao sebi. Nasmijala sam se njegovim riječima i pokretu. Postavila sam ruke iza njegovog vrata, a on je svoje spustio na moja leđa. Bili smo pribijeni jedno uz drugo, dok se vrtila jedna od mojih najdrazih pjesama 'My heart will go on'. I ona je samo napravila ovaj trenutak još savršeniji. Svoj pogled sam držala čvrsto zaključan na njegovoj bijeloj majici, iznad koje se mogla vidjeti crna tetovaža. Ova situacija mi je bila strašno neobična. Ne, zato što smo prijatelji, već zbog moje želje. Da smo više od prijatelja.

Dok smo se lagano micali na mio glas Celine Dion, je on polako zatvarao mali prostor između nas. Njegova desna ruka je napravila kruzni pokret na mojim leđima te tako izazvao one čuvene leptiriće u mom stomaku. Iz ovog magičnog trenutka me probudila njegova ruka, koja je nježno dizala moju bradu te me natjeravala da ga pogledam u oči. Neznajući čemu sve ovo vodi, sam nesigurno podigla pogled. Vlažni dah mi je milovao lice. Njegove crne oči su bile prekrivene gustim trepavicama. Nakrivio je glavu te premjestio svoju ruku na moj vrat. Kao začarana sam samo sklopila oči. Uskoro su se njegove usne našle na mojima. U brzo smo uhvatili isti ritam, koji nam je nalagala pjesma. Premjestila sam svoje ruke u njegovu kosu te prolazila prstima kroz nju. Jednostavno najbolji osjećaj. Osjećaj za kojeg nisam htjela da se prekine, ali nažalost se jes.

-"Ups, izvinite."- smeđokosi momak se zabio u nas te se odmah nakon isprike izgubio u hrpi ljudi. Mogu samo reći da ako bi moj pogled ubijao, ovaj dečko ne bi preživio. Kako da sad reagiram?

Moja pjesma, za koju sad mogu reći da mi je definitivno najdraza, je završila. Zamijenila ju je neka brza, za koju nisam imala ni volje ni želje da bih slušala o čemu pjeva. U mojim mislima je bio samo naš poljubac. Nesigurno sam podigla pogled na visokog momka, koji se lagano smiješio gledajući me u oči. I meni se na lice oteo jedan osmjeh, dok sam nervozno prebijala prste.

-"Hej, gdje ste se izgubili? Ovaj mi idemo kući... Pa ako ćeš i ti."- Elin brzi način govora je gubio brzinu prema kraju. Još jednom sam se osmijehnula crnokosom dečku, koji je ponovo zagrizao dojnju usnu. Namigao mi je, a ja sam se ko u transu okrenula prema Eli klimajući glavom i izgovarajući jedno tiho 'idemo'

----------------------------------------------------------------------------------------

-"Vas dvi."- čim sam zatvorila vrata, sam pokazala rukom prema Eli i Jenn -"Moramo da razgovaramo."- i prije nego što sam završila rečenicu su obadvije počele zijevati i sklapati oči u smislu 'Jedva ih drzimo otvorene'.

He was my darkness (1. sezona) /z.m./Where stories live. Discover now