Capitolul 6(cap 41)

470 36 17
                                    

~Perspectiva Marinette~

Petrecerea incepuse. Toată lumea se schimbase în pijama și jocurile au început. Evident ca primul a fost Adevăr și Provocare. Eu nu ma pricepeam prea bine la dat provocari așa ca speram ca atunci când pica pe mine sa nu pun provocare. Doamne,te rog. Nu provocare. Sticla se invartea și se pare ca pica pe mine și Chloe.

Eu: Deci...ce alegi?

Chloe: Provocare. Evident.

Firar. Trebuia să fie adevăr.

Eu: Speram sa nu spui asta. Nu ma pricep la provocari. Habar n-am ce să-ți dau. Alya,ajuta-ma.

Alya: Marinette,gandeste. Vei avea vreo idee. Păcat ca nu e și sora ta aici.

Eu: Asta e. Chloe,te provoc sa te duci pana la mine,sa o iei pe Lila pe sus și sa o aduci pe aici.

Alya: Bravo Marinette. Ți-am zis ca vei găsi ceva.

Chloe pleacă și cât o aduce pe Lila noi mai jucam pana ne plictisim. Când ajung ele cred ca mâncam pizza,vom face floricele și ne vom uita la trei filme. Apoi am ceva în minte care le va plăcea. Bătaie cu perne care cred ca va fi pe la patru dimineața. Una din cele mai tari nopti.

~Sfarsitul perspectivei~

~Perspectiva Chloe~

Nu suport provocarea care mi-a dat-o Marinette. Adică nu aveam nicio problema dacă era alta persoana,dar Lila? Nu-mi place de ea. Simt ca ascunde ceva,dar nu vreau sa intervin intre ea și Marinette. Oricum,alung gândul asta și sun la ușa.

Lila: Chloe! Ce faci aici? Nu ești la ptrecere?

Eu: În primul rând,da și în al doilea rând,nu ma uri. Este o provocare.

O iau pe Lila în brațe și fug pana nu scapa. Ajungem la Adrien și o duc în camera.

Nino: A reușit. Nu pot sa cred.

Alya: Marinette,cred ca este una din cele mai amuzante provocari.

O pun pe Lila jos apoi Marinette ii explica tot.

~Sfarsitul perspectivei~

~Perspectiva Marinette~

Am început să-i explic Lilei de ce a făcut asta Chloe. La început era destul de furioasa,dar după i s-a părut și ei amuzant. Am început să ne uitam la filme în timp ce mâncam pizza și floricele. Am vrut sa începem cu cel de acțiune,apoi cel de comedie și ultimul ăla de groaza. Sper doar sa nu mi se facă frica.

~Sfarsitul perspectivei~

~Perspectiva lui Adrien~

După ce am văzut cele doua filme era cam unu jumate. Cel de groaza dura cel mai mult. Nino și Alya s-au pus unul lângă altul la fel și eu cu Marinette. La începutul filmului nu s-a întâmplat nimic,dar lui Marinette i s-a făcut frica la un moment dat așa ca mi-am pus brațul în jurul ei și am făcut-o sa simtă ca este în siguranța. Era așa atenta la film încât n-a observat ca ma uitam la parul ei albastrui. Era așa superba. Deodată își lasa capul pe umarul meu și se uita mai departe la film pana la film când m-a luat în brațe.

După ce filmele s-au terminat ne gândeam să ne culcam fiindcă era patru și un sfert,dar Marinette a început sa dea cu perna în noi și am urmat-o. Fugeam prin camera unul după altul. Toată lumea radea și se distra pana ce somnul a pus stăpânire pe noi. Ne-am culcat toți pe jos,eu lângă Marinette. În timp ce încercam sa adormim,Boogabu,decand nu i-am spus așa,m-a luat de mana.

Twisted LoveWhere stories live. Discover now