Capitolul 4

1.6K 102 29
                                    

~Perspectiva Marinette~

Trebuia sa merg la școala. Din păcate,dar nu-l puteam dezamăgi pe Adrien. Ma ridic ușor din pat de parca o noua aventura ma așteaptă deși parca văd ca am aceeași rutina zilnica. Școala și lupte împotriva raului alături de Chat Noir. Nu pot sa cred ca după mult timp,dar chiar mult timp îmi place de Chat Noir. Adică acum știu ca este Adrien, nu ma supăra deloc. Într-un fel simțeam ca sunt atrasă de el,dar nu voiam sa accept,deoarece eram prea atrasă de parul ăla perfect al lui Adrien. Oricum,sa termin cu ganditul la Adrien și sa pornesc la drum.

Pana am ajuns la școala am tăcut din gura,nici nu aveam cu cine vorbi. Defap,cred ca au fost câteva secunde vorbite cu Tikki,spunandu-mi ca abia așteaptă sa ii spun lui Adrien totul,dar mie frica,chiar foarte mult. În fine,aleluia,am ajuns. Nici nu ma așez bine în banca ca diriginta ii vine ei așa în cap să ne mute. Poate nimeresc cu Chloe. Nu,te rog nu și rugile mi-au fost ascultate. Ba chiar mai mult,stau în banca cu uimitorul Chat Noir.

~Sfarsitul perspectivei~

~Perspectiva lui Adrien~

Mai bine nu se putea. Ni s-au schimbat locurile în banci și am picat cu Ladybug. Sunt în rai. Păcat ca nu-i pot spune cine sunt. Aș vrea așa mult. Aștept asta de 4 ani. Nu mai pot rezista. Se sunase,fug spre casa,intru în camera și încep sa vorbesc cu Plagg.

Eu: Plagg,nu mai rezist. Trebuie să-i spun lui Marinette cine sunt. Vreau sa fiu cu ea. O iubesc prea mult.

Plagg: Puștiule,eu nu te rețin,dar ai mare grija cine afla și ai grija ca poate dacă știe cine ești nu te mai place.

Eu: Te rog,o sa țină secret și a zis ca a început să o atragă Chat Noir.

Plagg: Puștiule,nu-ti zic decât sa îți urmezi inima.

Eu: O voi face. Ii voi spune totul lui Marinette. Țin prea mult la ea ca sa ii ascund asta. Mă duc la ea acasă chiar acum.

~Sfarsitul perspectivei~

~Perspectiva Marinette~

Eu: Tikki,nu mai suport. Trebuie sa ii spun totul lui Adrien. Îl iubesc așa mult încât nu vreau sa ii ascund ceva. Chiar dacă ma place aș vrea sa fiu sincera cu el și aștept asta de 4 ani. Nu mai rezist.

Tikki: Marinette,urmeaza-ti inima. Dacă asta crezi ca trebuie să faci,du-te la el chiar acum și spune-i.

Eu: Așa voi face. În jacheta Tikki.

Ies din casa și ma indrept spre Adrien,iar soarta tine cu mine ca ne-am întâlnit pe drum.

Eu: Buna! Trebuie sa îți zic ceva.

Adrien: Heii,si eu trebuie sa îți zic ceva.

Eu: Spune primul.

Adrien: Nu,spune tu. Ai fost prima.

Eu: Bine,iti zic eu pentru ca știu ce vrei să-mi zici,dar e prea târziu.

Adrien: Ce vrei să spui?

Eu: Știu ca tu ești Chat Noir.

Dar nu a apucat sa zică nimic pentru ca niște oamenii fugeau de o fata cu o umbrela. Amândoi am fugit,ne-am ascuns și ne-am transformat. Lupta împreuna fără să ne gândim la spusele mele împotriva vremii și a fetei care o controla. O lupta destul de grea cu atâtea fulgere și tunete,dar nimic nu este imposibil pentru Ladybug și Chat Noir. Lupta se încheie noi anvigand și salvand Parisul.

~Sfarsitul perspectivei~

~Perspectiva Adrien~

Lupta a luat sfârșit,dar conversația mea cu Marinette nu. Îmi era foarte frica. Ma va ierta,va vrea sa fim împreuna,trebuie sa știu și sa înfrunt adevărul.

Twisted LoveWhere stories live. Discover now