Capitololul 18

723 47 10
                                    

~Perspectiva lui Papillon~

Am chemat-o pe Volpina în ascunzatoarea mea. O așteptam liniștit ca sa lămuresc niște lucruri cu ea. Într-un final a sosit.

Volpina: De ce mai chemat Papillon?

Eu: Ca sa lamurim ceva. Îți mai repet și o să-ți repet cât vreau,nu ii vei face rău lui Ladydance. Indiferent ca te supăra. Te-am auzit când vorbeai singura. Crezi ca fără puteri poți să-i faci rău? Eu știu ca nu.

Volpina: Dar de ce sa nu oranesc și sa nu ii iau miraculosul? Oricum,nu-ti pasa de ea. Lasă-mă să-i fac rău exact cum o să le fac și lui Ladybug și lui Chat Noir.

Eu: Am spus nu. Oricum nu o vei învinge niciodată pe Ladydance.

Volpina: Ce te face sa crezi asta? Tu ai spus ca o pot învinge.

Eu: Știu,dar asta pana sa aflu despre puterea ei. Tu nu știi,nici ea nu știa,dar Ladydance este cel mai puternic erou. Ea este mai puternica decât noi doi la un loc. Poate bate pe oricine cu ochii închiși.

Volpina: Nu-mi pasa. Vreau sa o distrug.

Eu: Iar eu nu sau nu mai poți face nimic.

Volpina: Bine. Cum spui tu.

Aveam o impresie ca nu se va opri pana nu o rănește pe fata mea. Mai aștept puțin sa văd ce face și după văd dacă ii iau sau nu puterile.

~Sfarsitul perspectivei~

~Perspectiva Lila~

Plec de la Papillon și ma detransform. Ma enerveaza ca nu ma lasa sa o rănesc pe Ladydance,dar trebuie sa aflu de ce. Dar mai încolo. Acum să mă ganmdesc cum să-i despart pe Adrien și pe Marinette. Îmi va lua ceva,dar nu voi renunța pana nu obțin ceea ce-mi doresc. Și nimeni nu ma va opri.

~Sfarsitul perspectivei~

~Perspectiva Marinette~

Ziua mai avea puțin și se sfarsea,iar eu stăteam în pat gândindu-mă la cel ce ma face fericita împreuna cu ochii lui verzi în care te pierzi. Oare Tpaonikki știe ceva despre Azure Paon? Oare Anna a aflat ceva despre ea de la Kitten? Trebuie sa vorbesc cu ea mâine,dar acum sa aflam ce știe Tikki.

Eu: Tikki,tu știi ceva despre Azure Paon?

Tikki: Marinette,tot ce știu este ca era căsătorită și avea un copil. Atâta.

Eu: Mulțumesc de sinceritate. Măcar am aflat ceva. Acum,noapte buna.

Ma culc,dar într-un fel am ajuns în mintea mea. Totul era frumos. Eram cu Adrien și ne bucuram împreuna de o viața perfectă. La un moment dat a apărut și Anna. Parca traiam viața perfectă pana când m-am trezit din cauza alarmei de la ceas. De ce mi-am pus-o? A,da. Trebuie sa merg repede pana la Anna. Sa aflu dacă ieri a fost sa caute informații despre Azure Paon. Ma pregătesc și plec. Când ajung am norocul să-mi deschidă Anna ușa. Nu voiam ca Adrien sa afle ca am venit.

Eu: Anna,vreau sa vorbim.

Anna: Sigur. Să-l chem pe Adrien?

Eu: Nu,nu vreau sa știe ca sunt aici.

Anna: Atunci hai în camera mea ca sa fiu sigură ca nu te vede.

Eu: Ok,poate nu o să-mi spui,dar trebuie sa știu. Ieri,ai fost la Master Fu ca sa aflii informații despre Azure Paon?

Anna: Marinette,i-am spus și lui Adrien,nu.

Eu: Anna,se vede pe fata ta ca minți. De ce nu spui nimic?

Twisted LoveUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum