Capitolul 30

459 39 36
                                    

~Perspectiva Antibug~

Nu credeam ca voi prinde aceasta zi. Sa lupt împotriva tuturor prietenilor mei,adica erau. Pana sa nu îmi spună The Evillustrator tot adevărul nici nu știam cine sunt acei eroi. Încă am memoria pierduta,dar tot ce mi-a spus parea adevărat mai ales ca Adrien sau Chat Noir incepuse să fie agitat,deci era adevărat. Nu pot sa cred ca am fost împreuna cu el. Dar totul s-a sfârșit și acum trebuie sa lupt cu el. Cum am spus,le-am atras atenția și toți au venit. Sunt singura,dar ii voi învinge. Ca sa am mai multe șanse trebuie să mă folosesc și de personalitatea lor. Acum,incepe lupta și deja știu cine va câștiga.

Chat Noir: Marinette,nu face asta. Tu ești buna.

Eu: Eram. Din cauza voastră nu mai sunt.

Azure Paon: Doctorul nu ne-a lăsat să-ți spunem. A zis ca poți păți ceva. Și de aceea nu ți-am spus nimic.

Eu: Tu sa taci. Din câte am înțeles mi l-ai furat pe Adrien.

Azure Paon: Așa este,dar am renunțat. Și eu am fost rea,iar acum uită-te la mine. Încerc sa fac bine.

Nu apuc sa zic nimic ca sunt lovita de Ladydance.

Ladydance: Nu am vrut sa fac asta,dar dacă e nevoie.

În timp ce ma ridicam vedeam tot feluri de imagini cu acea fata cu par saten. Ne jucam împreuna,dar imaginile au dispărut și m-am concentrat din nou la lupta.

Chat Noir: Marinette,te rog. Pentru mine,revinoti.

Eu: Nu mai exist pentru tine. Sa va văd. Unul câte unu.

Queen Bee începe să mă atace,dar o înving. La fel și pe Azure Paon.

Eu: Ce parteneri am avut. Așa slabe.

Chat Noir: Asta e prea de tot. Nu vreau sa lupt cu tine,dar o voi face pentru a te aduce la normal.

Chat Noir se lupta cu mine. Nu credeam ca va face asta. Încă îl iubesc,dar nu-l pot ierta pentru ceea ce mi-a făcut. Sau da? În timp ce ma gândeam la asta nu mai sunt așa atenta la lupta,iar Chat avea controlul. Deodată Papillon începe sa vorbească cu mine.

Papillon: Nu lasa sentimentele sa te cuprinda. Lupta cu ei și câștiga ca să-i aduci la mine,dar încearcă sa nu le faci rău lui Chat Noir și lui Ladydance fiind copii mei.

Eu: Sa nu le fac rău? Pai asta vreau sa fac,iar tu nu vrei sa fac asta? Uita de înțelegere. De acum,sunt singura.

Papillon: Cum? Stai!

Prea târziu. Chat era aproape să mă învingă,dar n-a reușit. Se pare ca și pe el l-am doborât.

Ladydance: Acum m-am enervat. Te iubesc ca pe o sora,.dar când te iei de fratele meu ma enervez la culme. Sa te văd Marinette.

Lupta cu Ladydance a fost cea mai grea. Nu credeam ca este atât de puternica.

Eu: Cum de ești așa puternica?

Ladydance: The Evillustrator a uitat să-ți spună ca eu sunt cea mai puternica și ca eu trebuia sa fiu eroina aici,nu tu.

Eu: Asta explica cateceva. Dar tot nu poți fi mai buna ca mine. Ești vai de tine. Nu vezi? Ai crescut în alta țara,cu părinți adoptivi,fara fratele tău,in orașul greșit. Ești un nimic. Dacă nu ai avea acest miraculos ai fi un nimeni pentru ca nu ai fi aici.

Ladydance: Ahhh!! Pana aici. Acum sunt furioasa.

Începe sa zboare,cred și un fel de forța de culoarea costumului ei se afla în jurul ei. Știam ca este ceva puternic așa ca m-am concentrat sa am și eu aceasta forța. M-am gândit la ea,m-am forțat un pic,dar se pare ca am reușit sa o am. Măcar asta sa primesc pentru a doua cea mai puternica. Toți ceilalți eroi se uitau la noi inclusiv akumatizatii. Au apărut și ei într-un final. Se uitau la noi doua ca la mașini străine. Oricum,de data m-am concetrat sa câștig.

Twisted LoveUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum