Capitolul 25

560 60 19
                                    

~Perspectiva Chloe~

Anna,Adrien și Marinette se apropiau din ce în ce mai mult de patul în care stăteam. Era foarte curioasa sa aflu de ce au venit? Dacă au venit doar așa ca sa vadă ca sunt bine? Asta chiar m-ar incanta.

Eu: Am...buna!

Adrien: Buna Chloe. Am venit toți trei ca sa vedem dacă ești bine și să-ți mulțumim ca într-un fel mai salvat aseară. Nu credeam ca vei face așa ceva.

Eu: N-ai pentru ce. Ma plimbam supărată pe comportamentul meu și v-am văzut și am vrut să mă revansez și îmi cer mii de scuze. De azi voi fi o altfel de persoana.

Anna: Ne bucura,dar ne și surprinde acest lucru. Când poți pleca acasă să ne anunti ca să ne întâlnim. Da?

Eu: Clar. Vreau sa aflu mai multe despre voi și să ne imprietenim mai bine. Credeți-ma,incepand cu ziua de azi,o noua Chloe va fi. Promit.

Marinette: Ce bine. Noi plecam,dar mai venim și mâine dacă nu pleci. Bye.

Eu: Bye.

Nu pot sa cred. Am primii mei prieteni ca aceasta Chloe. Sper ca și Sabrina să fie de acord. Oricum,trebuie să mă concentrez pe noua mea responsabilitate. Paris,fi pe faza ca Queen Bee va apărea. Vorbeam singura și deodată apare Allbi.

Allbi: Chloe,am uitat să-ți zic. Tu nu poți deposeda akuma-ul. Doar Ladybug și Ladydance. Dacă știu bine,acum ar trebuie să fie în echipa Ladybug și Chat Noir,dar nu știu cum a apărut și Ladydance. Plus ca după ce apari tu trebuie să fie și Azure Paon.

Eu: O...k,cine este ultima fata mentionata? Și cum adică nu ști de ce a apărut Ladydance?

Allbi: Pai, Azure Paon este încă o eroina la fel de puternica ca tine și legat de Ladydance este o poveste care nu e neapărat sa o știi,dar dacă vrei îți spun.

În toată lumea exista eroi. Nu doar aici. Ladydance era în Romania,dar acum a venit aici,unde trebuia să fie și acolo nu mai e niciun erou.

Eu: Cum adică aici trebuia să fie?

Allbi: Ea facea echipa cu Azure Paon,pana când aceasta a dispărut,iar cine era Ladydance nu suportase asta așa ca miraculosul s-a dus la următoarea propietara. Acesta n-a suportat sa stea fără Merr,miraculosul paun,asa ca avrut sa plece și a lăsat-o pe a doua cea mai puternica eroina care trebuia să fie în Romania.

Eu: Stai un pic. Ai spus a doua? Adică cea mai puternica este Ladydance? Wow,nu ma așteptam la asta.

Allbi: În fine,dar se pare ca a aflat și a venit înapoi în Paris,desi nu știu dacă Azure Paon a apărut sau nu. Cam asta este toată povestea.

Eu: Mersi ca mi-ai spus. Acum ascunde-te ca vreau să-l chem pe doctor.

Fac asta și-l întreb când pot pleca,iar el mi-a zis ca mâine. Se pare ca trebuia sa mai stau încă o noapte în camera asta de spital.

~Sfarsitul perspectivei~

~Perspectiva Anna~

Atâtea noutăți apar. Mai întâi Lila care va face parte din echipa noastră și apoi Chloe care își schimba comportamentul. La asta nu ma așteptam. Ma întreb dacă va merge și dacă vom fi prieteni.

~Sfarsitul perspectivei~

~Perspectiva Marinete~

Chloe vrea să-și schimbe comportamentul. Va fi interesant. Chiar îmi doresc mult să fie și ea așa ca noi și sa fim prieteni. Dar mie frica ca poate nu o să funcționeze. Oricum,mai e timp sa vedem ce se va întâmpla. Stăteam așa pe gânduri încât Adrien încerca să mă readuca aici,dar nu prea reusea pana când a aruncat cu apa în mine.

Twisted LoveWhere stories live. Discover now