Capitolul 26

552 48 25
                                    

~Perspectiva Chloe~

După ce m-am luptat cei trei eroi au început să mă pună la interogatoriu,dar nu le-am răspuns fin grăbită sa ajung la Marinette,Adrien și Anna ca sa nu se intrebe unde sunt. Când ajung văd ca deabia vin. Mai bine,ca dacă banuiau ceva. Oricum,ne-am reluat discuția. Îmi era foarte frica sa zic ceva,dar mi-am făcut curaj și am zis.

Eu: Marinette,Adrien,ma bucur super mult ca sunteți împreuna.

Adrien: Wow. Nu ma așteptam sa zici asta,dar mulțumim.

Anna: Noi trebuie să plecăm,dar ne-a plăcut sa stăm cu o alta parte de a ta. De acum cred ca vei fi în echipa noastră. Noi avem și un salut,vrei să-l faci cu noi?

Eu: Daa.

Anna/Adrien/Marinette/eu: Bien joue. Și batem cu pumnul. So cute.

După ce au plecat,m-am decis sa vorbesc cu Sabrina ca să-i zic ce am decis. Când i-am spus nu a reactionat prea bine. Ba chiar s-a infuriat. Și la furia care o avea mi-a spus ceva ce m-a supărat foarte tare. Se pare ca stătea cu mine doar pentru ca eram populara și bogata,iar acum dacă mi-am schimbat comportamentul nu vrea sa mai stea cu mine. Ce prefacuta.

~Sfarsitul perspectivei~

~Perspectiva Sabrina~

Nu pot sa cred ca se schimba. Adică am fost atâta timp cățelul ei și acum cu asta ma rasplateste. Schimbandu-se. Eu trebuia sa fiu cea populara și bogata,nu ea. Nu știe cum sa folosească asta.

În timp ce vorbeam de una singura,un fluture mov intra în brosa de la Chloe și încep sa aud o voce.

Papillon: Princess Paris,numele meu este Papillon. Te pot ajuta sa fii așa cum îți dorești dacă ma ajuți sa fac rău orașului acestuia ca după sa îl faci cum vrei tu și să-mi aduci toți miraculosii ca să-mi recuperez familia și vei face echipa cu The Evillustrator.

Eu: De acord Papilon.

~Sfarsitul perspectivei~

~Perspectiva lui Adrien/Chat Noir~

Întâlnirea de azi cu Chloe a fost ciudată,dar plăcută inafara de acel moment când trebuia să plecăm și sa luptam. Sper sa nu banuiasca ceva Chloe. Oricum,se pare ca aceasta Queen Bee a apărut și astfel Lila o va inlocui pe mama. Îmi va fi dor să fie și ea alături de noi în lupta. Când ajungem acasă,mama ne aștepta,impreuna cu Lila.

Mama: Ce bine,ati venit. Am aflat ca a apărut Queen Bee,asa ca deja i-am dat miraculosul meu Lilei. Sper sa nu ma dezamageasca și sa va ajute în lupte.

Eu: Și noi speram la fel.

Mama: Vreau sa o contactati și pe Queen Bee și sa va antrenați ca Lila sa priceapa mai bine cum trebuie sa atace sau să se apare și sa va imprieteniti cu ea.

Eu: Bine.

Toți patru ne transformam și apoi Ladybug o suna pe Queen Bee. Cât ea facea asta eu ma uitam la Lila. Costumul nu-i venea rău,arata chiar bine,dar nu la fel cum arata pe mama. O să-mi fie foarte greu sa lupt alături de Lila,dar n-am ce face.

~Sfarsitul perspectivei~

~Perspectiva Chloe/Queen Bee~

Eram la mine în camera și deodată Allbi începe sa vibreze ceea ce însemna ca ma suna un erou. M-am transformat repede și am răspuns. Era Ladybug. Vrea să ne întâlnim ca sa antrenam o eroina noua. Am plecat imediat unde mi-a zis Ladybug. Când ajung alături de ei era Azure Paon,cred. Am început sa o invatam și să-i explicam. Și eu eram noua,dar parca ma pricepeam din prima. Ea nu prea. După o perioada lunga de timp terminasem,dar din nefericire un akumatizat apare,era...Sabrina?!

Cred ca s-a supărat ca ma schimbam și așa a ajuns astfel. Începem sa luptam cu ea. Se pare ca își zice Princess Paris și alături de ea este The Evillustrator. Luptam cu ei,dar nu reușim să-i deposedam așa ca pleacă. Imediat ce se termina lupta,ma duc la Ladybug.

Eu: Mai devreme mi-ati pus câteva întrebări. Aș vrea sa răspund la ele.

Ladybug: Nu e nevoie. Dacă nu vrei,nu vrei. Apropo,iti mulțumim ca ai venit ca sa o antrenam pe noua Azure Paon. De acum suntem o echipa,nu-i așa?

Eu: Da,asa este.

Chat Noir: Atunci vino,si tu Azure Paon,sa facem salutul nostru când facem o treaba buna.

Mă duc și se pare ca batem pumnul și zicem 'Bien joue!" Stai un pic. Mi se pare cunoscut. Unde l-am mai văzut. Azi,l-am făcut împreuna cu Anna,Marinette și Adrien. E imposibil.

Eu: Înafara de noi mai știe cineva acest salut?

Ladydance: Nup. Doar noi.

Eu: Super. Eu trebuie sa plec. Papa!!

Și am plecat de acolo. Nu pot sa cred ca Adrien este Chat Noir și Anna cu Marinette Ladybug și Ladydance,dar nu știu care e care. Oricum,trebuie sa le spun ca mi-am dat seama și să-mi cer scuze fata de Marinette încă odată. Atâta timp m-am luat de ea și ea defapt era idolul meu. Ce proasta sunt.

~Sfarsitul perspectivei~

~Perspectiva Lauren~

Sper ca sunt cu toți bine. Lipsesc de ceva timp. Dar de ce ma ingrijorez? A,da. Din cauza lui Papillon. Poate a apărut un akuma și se lupta cu el. Nu trebuie să mă panichez așa. Mai bine mă duc pana la Master Fu ca sa văd ce mai face.

Plec liniștită și în cale îmi iese Gabriel. Îl ocolesc și îmi văd de drum mai departe,dar el alearga și ma prinde din urma. Eu măresc pasul și mai mult și astfel nu ma mai ajunge. M-am saturat de el. Sa nu-l mai văd niciodată.

Într-un final am ajuns la Master Fu. Medita,asta face de când nu se mai transforma.

Eu: Heii,Master Fu.

Master Fu: Buna Lauren. Ce faci?

Eu: Bine. Asta am venit și eu sa te întreb.

Master Fu: La fel.

Eu: Mă bucur. Pe lângă asta voiam sa te mai întreb cât mai rămâi?

Master Fu: Sa rămân. Aaa....am înțeles. Nu mult timp. De aia am trimis-o pe Allbi la acea fata care este Queen Bee.

Eu: Ok,si Volpina?

Master Fu: Când va fi și noul Master Tourtle.

Eu: Înțeleg. Plec,dar să mă chemi când și cui i este rândul.

Master Fu: Așa voi face.

Am plecat destul de relaxata gândindu-mă cine sunt următorii. Marinette ii visase,dar nu știa cine sunt. Oricum,cand ajung acasă ii văd pe copii. Ce bine ca s-au întors.

~Sfarsitul perspectivei~

~Perspectiva Marinette~

Lauren s-a întors. Nu aveam de gând sa o întreb unde a fost sau cel puțin eu nu făceam asta. Doar i-am spus ca antrenamentul a decurs bine și ca am luptat cu un akuma,de acea am întârziat. Mergem sus și ne pregătim de culcare,deoarece a fost o zi lunga. Sper ca mâine sa mai am ocazia să mă întâlnesc cu Queen Bee. Am impresia ca o cunosc și îmi place de ea. Este de treaba. Bine,asta doar dacă nu apare The Evillustrator și mai nou Princess Paris să ne strice ziua. Adrien a adormit imediat,iar eu cu Anna l-am pupat pe obraz apoi ne-am băgat și noi în pat palavragind de Lila. Se pare ca aveam aceiași teama. Eh,cu atâta vorbit am adormit și noi și am ajuns în lumea viselor.

~Sfarsitul perspectivei~

Heii. Asta este un nou capitol. Uraaa!!! Scuze de greseli si ma astept la multe comentarii lungi. Imi place foarte mult sa va citesc comentariile. Lectura placuta si dati de veste despre povestea mea. Va pwp si nush cand il voi publica pe urmatorul,defapt sa-l fac ca se apropie examenul.

Twisted LoveUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum