Capitolul 27

517 46 12
                                    

                                 

~Perspectiva Lila~

     Se pare ca toți sau acomodat cu ideea ca sunt o eroina și ca sunt în echipa cu ei,ba chiar m-au lăsat sa fac salutul lor,dar am o impresie proasta despre toate astea. Cred ca ei încă nu ma plac și au banuieli fata de mine. Este normal din cauza ce am făcut. Dar chiar și așa,cel mai mult se teme Marinette,cred fiindcă tot voi fi cu Adrien. Adică am fost cât erau despărțiți,dar nu trebuia să se întâmple asta. Voi aștepta ceva timp pana vor avea încredere în mine mai ales noua eroina și apoi voi încerca sa îl am pe Adrien. Nu pot renunța la acei ochi și la parul acela blond care îți ia ochii. Cum sa lași așa ceva fără lupta??

     ~Sfarsitul perspectivei~

     ~Perspectiva Chloe~

     Dimineața asta este excelentă. Sunt plină de energie. M-am decis sa mai aflu cateceva despre Chat Noir,Ladybug și Ladydance. Poate nu sunt ei. Poate au văzut salutul eroiilor și așa l-au făcut și ei. Pana sa intru în banuieli trebuie sa mai cercetez un pic. Sper sa am ocazia azi de a ma întâlni cu ei. Pana atunci,plec sa fac o sesiune de cumpărături și sa iau un mic cadou pentru noii mei prieteni.
        Pe drum îmi iese în cale Princess Paris. Nu puteam să mă transform ca altfel ar fi știut cine sunt. Se pare ca a venit doar să mă avertizeze ca acest oraș va fi al ei nu al tatălui meu și apoi a plecat. Nu ma deranja sau speria ca știam ca o vom învinge. Sabrina chiar stătea cu mine doar pentru ca,credea ca într-o zi va avea aceiași popularitate ca mine. Ce prefacuta.

     ~Sfarsitul perspectivei~

     ~Perspectiva Anna~

     Ma plictiseam extrem de rău așa ca am vrut sa o iau pe mama și să mergem pe afara. Adrien cu Marinette au vrut sa stea în casa. Probabil nu mai voia să se întâlnească Adrien cu fanele lui :))
     Oricum,era mai bine ca așa mai stăteam cu mama. Recuperam timp împreuna. După vreo ora ne întâlnim cu Chloe care avea mâinile pline cu pungi. Cred ca a fost la cumpărături. 
     Eu: Doamne,Chloe!! Câte poți cumpăra??
     Chloe: O groaza. Tu?
     Eu: La fel :))
     Chloe: Tocmai veneam către voi. Voiam sa va dau ceva.
     Eu: Ok. Și noi am terminat plimbarea.
     Împreuna ajungem acasă,iar Chloe ne da o cutie cu bomboane super scumpe și o felicitare. Se pare ca în acea felicitare își cerea scuze și spera sa fim prieteni și dacă mai are apucaturi ciudate sa o iertam. Chiar ii parea rău. Noi oricum o iertasem și ne-au dat câteva lacrimi când am citit felicitarea,apoi ne-am îmbrățișat și după a plecat.
     ~Sfarsitul perspectivei~

     ~Perspectiva Marinette/Ladybug~

     Chloe a fost așa drăguța. Îmi place de ea acum. Chiar nu vreau să ne mai certam sau alte chestii. Oricum,ceea ce îmi da de gândit este ca poate afla cine suntem. Adică disparem așa din senin mereu sau bagam o scuza din asta proasta ca să plecăm și așa poate își da seama. Doamne ajuta sa nu. 
     În timp ce ma gândeam Chloe deja plecase. Nici nu am realizat. Voiam sa fac o rochie pentru Chloe să-i mulțumesc și le-am cerut ajutor Annei și lui Adrien,iar când să ne apucam de ea auzim o mulțime de tipete. Un akuma a apărut sau acei doi akumatizati care nu mai scapa din nefericire. Ne transformam și începem sa căutam akuma-ul. Pe drum am dat de Queen Bee și Azure Paon. Ma enerva așa tare ca nu mai este Lauren alături de noi. Îmi plăcea să fie și ea. 
     Continuam sa căutam și dam peste Princess Paris. Ea chiar voia acest oraș. Era singura așa ca nu avea șanse foarte mari. Noi eram cinci. Wow,cand a crescut așa repede echipa. Îmi aduc aminte când eram doar eu și Chat. Apoi a venit Ladydance și după,au apărut ele. Evident ca noi am câștigat aceasta bătălie. Suntem tari și facem salutul nostru.
     ~Sfarsitul perspectivei~

Twisted LoveWhere stories live. Discover now