80

2.7K 96 30
                                    

Pov Evelyne

De volgende ochtend word ik wakker. Vannacht hebben we het laat gemaakt..

Ik lig, zoals altijd, helemaal tegen Antoine aan. Slaperig glimlach ik en kijk naar hem, hij slaapt nog. Ik gaap en druk een kusje op zijn wang, hij is zo cute als hij slaapt. Langzaam voel ik mijn wangen warm worden als ik naar mijn kenmerken kijk, die ik heb achtergelaten, in zijn nek. Hij staat er helemaal onder, whoops. Ik sta er vast erger onder... Dit is niet de eerste keer en zeker niet de laatste keer.

Langzaam wordt hij wakker, hij gromt wat en pakt me steviger vast. Ik glimlach en trek het deken meer over me heen. "Ben je wakker?" Vraagt hij hees en zijn stem kraakt midden in zijn zin. "Ja," zeg ik zacht. "Goedemorgen liefje," zegt hij en drukt een kus op mijn voorhoofd. "Goedemorgen babe," zeg ik en kijk hem aan. Alles staat nog op slaapstand, super cute. "Goed geslapen?" Vraagt hij. Ik knik. "Jij?" Vraag ik en druk een kus op zijn lippen. Hij knikt tevreden en raakt met zijn vingertoppen mijn nek aan. "Je staat nogal onder met.. Zuigzoenen," zegt hij zacht. "Jij ook," grinnik ik zacht. "Echt?" Vraagt hij gelijk. Ik knik. "Je ziet er zo onschuldig uit," zegt hij en aait over mijn hoofd. "Good girls are bad girls," zeg ik en haal mijn schouders op.

Na twee uur zijn we gedoucht en liggen we weer op bed. "Zo veel spierpijn," zucht hij en verbergt zijn hoofd in mijn nekholte. Ik sla mijn arm om zijn middel en wrijf met mijn andere duim over zijn nek. "Je hebt twee keer iets gedaan wat veel van je kost, dus ik snap je," zeg ik zacht. "Dirty minded," zegt hij. Ik grinnik. "Maar het was wel echt geweldig," zegt hij zacht. "Uhu," mompel ik, "allebei." Hij knikt en legt zijn hoofd weer schuin op mijn schouder. "Ik hou van je," zegt hij en pakt mijn hand van zijn nek, hij vlecht onze vingers met elkaar en drukt een kusje op mijn hand. "Ik hou ook van jou," fluister ik.

Ik pak mijn telefoon als ik word gebeld, vandaag niet. Zuchtend kijk ik wie het is: manager Beyoncé. Oowh. "Ik moet opnemen," mompel ik. "Is niet erg," zegt hij en legt zijn hoofd op mijn borst. Ik knik en neem op.

E: "Evelyne," mompel ik.

M: "hey, Evelyne. It's Melissa. Wat hoorde ik nou? Ben je verloofd?"

E: "ja klopt, gisteren," glimlach ik.

M: "aah gefeliciteerd! Maar daar belde ik dus over. We nemen aan dat je bij je liefje wilt blijven, al helemaal na gisteren. Dus ik denk dat je niet komt om die rede?"

E: "huh? Wat?"

M: "je bent behoorlijk te laat als je komt, lieve schat. Het is half vier en we hebben zo soundcheck."

E: "owh," mompel ik beschaamd.

M: "maakt niks uit. We snappen dat je bij hem blijft vandaag! Als je er morgen maar wel bent op de laatste dag!"

E: "ja tuurlijk ben ik morgen er. Ik was het helemaal vergeten omdat ik allemaal maar met hem bezig ben en alles."

M: "snap ik," lacht ze even, "nou, loop geen blessure op en veel plezier samen!" Serieus? Okay, nee gewoon niet.

E: "dank je, tot morgen."

M: "tot morgen." Ik hang op.

"Avec plaisir," zucht ik. "Mm," mompelt Antoine. "Ik ben te laat voor Beyoncé, maar het is goed omdat we net verloofd zijn. Dus dat ik bij jou wilde blijven. Dat betekend dat ik vandaag ook niks heb," zeg ik en ga met mijn hand door zijn vochtige haar wat langzaam opdroogt. Hij knikt. "Ik ben moe," zucht hij. "We hebben lang geslapen. Maar ik snap je," zeg ik zacht. "Zullen we een film kijken?" Vraagt hij enthousiast, hoe kan hij van moe naar enthousiast gaan? Hoe? "Is goed," zeg ik en hij gaat weer zitten. "Moet ik wat eten halen?" Vraag ik en ga ook zitten. "Als je wilt," zegt hij. "Tuurlijk. Ik heb trek," kreun ik geïrriteerd en sta op. Hij grinnikt zacht. Ik pak een sporttrui uit mijn koffer, hij verbergt de zuigzoenen in mijn nek omdat het een soort kol heeft. Ik verwissel mijn joggingbroek voor een skinny jeans en trek mijn gympen aan. Ik laat mijn haar los, ik heb t geföhnd.

When He Told Me ThatWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu