72

2.5K 104 49
                                    

Pov Evelyne

We zijn een halve dag en één scène verder.

"I hate those heels," zing ik en loop naar de kleedkamer, ik moet me omkleden voor een andere scène. Mensen lachen. "Je krijgt nu een doktersoutfit aan, we gaan nu naar een hele andere scène," zegt Philip. Ik knik en pak het setje kleden aan. Ik schop de hakken uit en kleed me om.

Ik sta weer op de set met een 'iPad', een ander merk, in mijn handen. Dan komt Niall's stukje in Drag Me Down op de radio na Liam. "Lies," zeg ik gelijk. Ik schrijf wat op een papiertje en luister naar het lied. "I got fire for a heart. I'm not scared of the dark. You've never seen it look so easy. I got a river for a soul. And baby you're a boat. Baby you're my only reason," zing ie weer. "Lies, only lies," zeg ik en zucht. "Iedereen klaar?" Vraagt de director. "Ja," zeg ik en draai me om.

De scène is deels klaar, maar ik heb een afspraak. Ik neem mijn pasjes mee en loop naar buiten in mijn dokterskleding, zo fancy. Ik pak mijn telefoon en bekijk mijn berichtjes, niet echt iets bijzonders. Ik loop het terrein af en zie al een Range Rover staan. Ik loop ernaartoe en zie mensen praten.

"Hey Evelyne!" Gilt James Corden. "Hey," glimlach ik en loop naar hem toe. Hij kijkt verbaasd naar mijn outfit, maar houdt zijn mond. Ik grinnik en hij legt allemaal dingen uit over de Karaoke Carpool. I am so excited!! Hij gaat achter het stuur zitten en ik wacht totdat ik mag komen.

Ik stap de auto in en hij kijkt me verbaasd aan. "Hey," zeg ik en trek de deur dicht. Ik doe de gordel om en kijk hem aan. "Evelyne Styles," zegt hij en rijdt weg. Ik glimlach, die camera's op het voorruit, het ziet er niet uit. "Is het goed dat we wat muziek luisteren?" Vraagt hij. "Ja prima," zeg ik.

Je hoort de eerste klanken van Love Me Or Leave Me. Ik kijk hem aan en hij haalt zijn schouders op. Je hoofd. Hij begint mee te zingen en ik ook maar. Bij 'do you hate me', haalt hij de noot. Ik kijk hem verbaasd aan en hij grijnst. Als Perrie begint te zingen, doe ik dat ook. Hij kijkt mij verbaasd aan en ik zing door.

Als het lied is afgelopen begint hij te praten: "Jij hebt dit lied dus geschreven?" Ik knik. "Jup," zeg ik. "Over Niall," zegt hij en ik knik langzaam. "Vertel," grijnst hij. "Weet je nog dat moment dat wij ruzie hadden over Martijn?" Vraag ik. Hij knikt. "Nou die ruzie op twitter, dat was een zet om dit lied te schrijven. Ik was hem zo zat en ik wist niet meer wat ik moest doen," zeg ik. "Owh, maar hoe zit het met Niall dan?" Vraagt hij. Serieus? "We hebben ruzie en haten elkaar," zeg ik gelijk. "Serieus?" Vraagt hij. Ik knik. "Maar waarom zijn jullie uit elkaar?" Vraagt hij.

"Hij hield niet meer van me. Ik snap het zelf ook niet echt meer, hij had een ander. Nou prima, dan ga ik toch weg?" Zeg ik. Hij kijkt me aan. "Had hij een ander?" Vraagt hij verbaasd. Ik knik. "Ik kwam erachter toen ik moest opzouten uit zijn huis," zeg ik. "Nee?" Vraagt hij. "Jawel," zeg ik. "Ben je boos op haar geweest?" Vraagt hij. Ik kijk naar het flesje water in mijn handen. Shit, fuck, kut, nee. "Had ik al gezegd dat dit echt leuk is?" Vraag ik en kijk hem aan. "Evelyne," zegt hij en kijkt me serieus aan. "Ja, hallo! Wat doe je anders als zij je ex zoent recht voor je neus als het net een half uur uit is?" Zeg ik gelijk. Hij kijkt me aan. "Ja?" Vraagt hij. "Ja," lach ik, "ik was echt boos op ze. Ik had Niall geslagen, dan was ik tegen haar nog aardig." Hij begint te lachen. "Meen je die?" Vraagt hij lachend. Ik knik lachend. "Het is echt een aardappelzak. Hij denkt dat hij mij kan kleineren met een appje of dan staat hij opeens leuk voor me. Ik snap hem niet," zeg ik.

Het volgende liedje gaat aan: Beauty And The Beat. Gelijk zingen we luid mee. Noem het maar gillen. Ik lach even en zing weer mee. Ik begin weer te lachen en stop met zingen. James zingt gewoon door. Ik rap wel gewoon mee met Nicki. Hij kijkt me verbaasd aan en lacht.

When He Told Me ThatWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu