22

4.2K 136 32
                                    

Pov Evelyne

Ik ben weer thuis! Nou bijna, maar ik sta weer in Londen. Eindelijk. De vlucht was echt kut. Ik zat naast een krijsende baby, man. Hij stopte maar niet met huilen en die ouders gingen echt helemaal stressen. De vlucht zelf was fijn, comfortabel. Maar met die baby erbij, niet echt. Maar ja, ik ben er weer en daar ben ik blij om. Ik pak mijn koffer van de band en loop naar de schuifdeuren.

Ik loop door de deuren en loop gelijk door naar buiten. Gemma zou buiten wachten, dus dan ga ik naar buiten. Als ik buiten kom, zie ik gelijk haar auto staan. Ik loop ernaartoe en open de kofferbak. Ik gooi mijn koffer in de auto en doe hem weer dicht. Ik loop naar de bijrijders kant en stap in.

"Chagrijn" zegt Gemma gelijk. Ik kijk haar verbaasd aan. "Welkom thuis" zegt ze vrolijk. Ik glimlach. "Dank je" zeg ik en zucht. "Ik ben zo moe" mompel ik. Ze grinnikt. "Maar vertel, hoe was het?" Vraagt ze. "Super leuk. Ondanks sommige dingen, maar okay" zeg ik. "Jesus, je stem" zegt ze en rijdt weg. "Ik mocht vijf dagen niet praten" zeg ik. "Waarom niet?" Vraagt ze gelijk. "Heeft Harry het niet vertelt?" Vraag ik. "Wat vertelt?" Vraagt ze. "Nee dus. Nou kijk. Ik was bijna dood e-". "Wow wat? Bijna dood?" Onderbreekt ze me. "Uh ja. Mijn ex stond opeens voor me en hij had me bijna dood gewurgd. Niall heeft me toen gered en toen ben ik voor een uur weggeweest. Ik mocht niet praten omdat het geïrriteerd was en omdat het pijn deed" vertel ik. "Jesus. Je zag gewoon de dood voor je ogen" zegt ze. Ik knik langzaam. "Maar ik ga er niet verder op in, omdat ik er niet over wil praten" zeg ik. Ze knikt hevig. "Snap ik" zegt ze.

Ik zit weer op de bank. Ik moet zo eten, maar ik heb totaal geen fut om iets te toen. Gemma is naar haar vriend toe en mama is met Robin op vakantie ofso. Geen idee wat ze doen. Ik ben het waarschijnlijk weer vergeten. Ik heb net alle was in de wasmachine gegooid en alles opgeruimd. Ik vind het wel jammer dat ik eerder ben weggegaan, maar ik heb ook weer zin om naar Nederland te gaan. Dus het is het één of het ander. En ik heb nu voor Nederland gekozen..

Ik heb alles geregeld voor vrijdag, ik ga met de trein naar Amsterdam toe en dan naar Gouda. Alles het goed is red ik het allemaal. Ik ga met de auto naar Amsterdam toe, maar ik heb geen auto.. Dat is het probleem. Harry's auto sowieso niet, had ik al gevraagd. Mama moet haar auto zelf gebruiken en Niall appte net dat ik zijn auto wel mag lenen, zolang ik maar geen boete krijg en normaal doe. Ik app terug dat het goed is. Morgen haal ik zijn auto wel op, als het goed is heeft Harry de sleutel van zijn huis dus dan kan ik zijn auto halen. Het voelt eigenlijk wel slecht om zijn auto te lenen.. Ik leen nooit een auto van iemand eigenlijk. Maar okay, ik ben hem wel dankbaar.

•~•

Whohoo ik ben weer in Nederland! Ik ben echt blij. Nou in Nederland? Ja, alleen we moeten nog de trein uit. Hier sta ik dan met een huge Britse Range Rover van Niall tussen normale Nederlandse auto's. Hij is echt groot, nou groot, groter dan een normale auto. Ik start de motor en ik zie dat de auto's voor mij al beginnen te rijden. Ik mag ook rijden dus dan ga ik ook rijden.

Als ik buiten rij, herken ik het gelijk. Ik glimlach. Ik rij de snelweg op en merk dat het best moeilijk is om met een Britse auto aan de rechterkant te rijden. En ik merk dat het spitsuur is want ik sta gelijk in de file. Ik zucht en sluit me netjes achteraan in de rij. Ik pak mijn telefoon. Okay mensen, doe me niet na. Geen telefoon achter het stuur. Ik ga naar twitter en tweet iets. 'Guys, I'm gonna eat a stroopwafel🎉👏🏻♥️'. Ik grinnik en rij zachtjes door als het kan. Ik leg mijn telefoon weer weg en wacht geduldig totdat ik een benzinestation tegenkom om eten te halen. Ik heb niet ontbeten en ik heb trek.

Ik heb een stroopwafel gehaald en ik sta weer in de file. Veel mensen kijken naar mij. Naja. Het boeit mij niet. We staan vast, dus ik pak mijn telefoon weer. Ik ga naar snapchat en maak een filmpje. Eerst de camera op mij gericht, daarna op de weg en de regen, dan weer naar mij met een geïrriteerd gezicht, dan weer op de weg en dan weer op mij dat ik een stroopwafel eet. Als je je verveeld doe je domme dingen.. 'Welcome in Holland..'. Ik luister het terug en hoor Michiel van de radio op de achtergrond praten. Ik grinnik en zet hem in mijn verhaal.

When He Told Me ThatWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu