8

4.9K 169 9
                                    

Pov Evelyne

Ik zucht en pak mijn telefoon als hij afgaat. Ik zie dat Charlotte me belt. Ik neem op.

C: "Evelyne Styles! What the fuck!" gilt ze gelijk.

E: "mens" zeg ik geïrriteerd.

C: "O my god. Je had echt goals gisteren. Je zat gewoon naast Niall Horan. Niall freaking Horan!"

E: "hij heeft net een tosti voor me gemaakt". Ze gilt.

C: "holy shit man! Je moet zo veel vertellen!". Ik lach.

E: "klopt. Als je rustig bent vertel ik alles"

C: "vertel" zegt ze rustig.

E: "ik was dus naar Londen gevlucht voor mijn 'ouders'. Ik weet niet hoe, maar Harry kwam me tegen. Hij vertelde dat ik mee moest, ik vertrouwde het eerst niet. Maar ben toch meegegaan. Toen we bij hem waren, vertelde hij dat ik zijn tweelingzusje ben. Dan weet het hele verhaal, huilen enz. Toen moest ik terug voor die kut toets, ik weet niet eens wat ik heb. Toen werd ik boos op mijn 'ouders' en ging ik weer terug naar Londen. Maar O my god, die Jane he? Dat is gewoon Eleanor Calder. Dus ik zie nu op de bank naast Harry"

C: "omg. Ik zei toch dat je familie was van hem"

E: "ja, je had gelijk. En ze heb en als het goed is al mijn school betaalt aan je ouders"

C: "ja klopt. Mijn ouders zeiden het gelijk"

E: "maar ik woon nu dus in Londen"

C: "je bent echt een kutkind. Je vertelde niet eens dat je terug naar Londen ging. Ik wilde nog iets doen"

E: "sorry. Ik was niet echt met anderen bezig. Alleen met mijn familie en ja. Ik was je helemaal vergeten omdat ik ergens anders met mijn hoofd zat"

C: "maakt niks uit. Ik snap je, ik zou waarschijnlijk hetzelfde doen. Maar je bent morgen jarig"

E: "klopt"

C: "en nu kan ik niet naar je toe"

E: "ik weet al wat je probeert te zeggen hoofd, 'mag ik alsjeblieft naar je toe?'". Ze lacht.

C: "het klopt wel" zegt ze zacht.

E: "van mij mag je komen, alleen ik weet niet wat mensen van plan zijn"

C: "ik zei het. En ik kan toch niet. Mijn bæ moet per se naar een wedstrijd voetbal en ik zei dat ik mee ging. Dus ja" lacht ze ongemakkelijk.

E: "Awh, dat is schattig"

C: "ulgh. Nee. Maar ik hou van hem, dus okay"

E: "zie je nou, dat is schattig"

C: "ik zou nu echt willen weten hoe Harry je aankijkt. We praten Nederlands en dat verstaat hij denk ik niet". Ik kijk Harry aan.

E: "hij kijkt me niet begrijpend aan" grinnik ik.

C: "my gosh. Ik zie het helemaal voor me nu" lacht ze.

E: "tja"

•~•

"Eef wakker worden" zegt iemand. "Mm" mompel ik en draai me om. "Wake up" zegt iemand weer. Ik open mijn ogen en zie Harry half boven me hangen. "Happy birthday to my sister" zegt hij en glimlacht. "O my god Harry" zeg ik hees. Hij grinnikt en komt naast me zitten. Ik wrijf in mijn ogen en doe mijn haar in een knot. "Wil je eerst ontbijten of eerst je cadeau?" Vraagt hij. "Heb je een cadeau voor mij?" Vraag ik verbaasd. "Tuurlijk suffie. Het is je verjaardag" zegt hij. Ik glimlach. "Maar wat wil je eerst?" Vraagt hij. "Wacht, laat me je cadeau pakken" zeg ik en sta aan de andere kant van het bed op. Ik pak een tasje van de grond en ga weer op bed zitten. "Ik ga eerst" zegt hij. "Is goed" zeg ik.

Hij pakt iets van de grond en geeft het aan mij. Ik kijk ernaar, een doos, ingepakt. Ik kijk hem aan en hij grijnst. Ik scheur het papier eraf en mijn ogen worden groot. "O my god. Dat had je niet moeten doen" zeg ik zacht. Hij glimlacht. Het is een Mac Book Pro in space grey. O my god. Waarom? Ik heb het niet verdient. "Waarom?" Vraag ik zacht en kijk hem aan. "Omdat het je verjaardag is en ik denk dat je hem nog vaak nodig zal hebben" zegt hij en knipoogt. Ik frons. "Maar dat had helemaal niet gehoeven. Ik ben al blij met een zak snoep" zeg ik nog steeds met een frons. "Dus je bent niet blij?" Vraagt hij. "Tuurlijk wel" zeg ik en geef hem een knuffel. "Dank je, je bent de beste" fluister ik. Hij knuffelt terug. "Geen dank" fluistert hij.

Ik trek terug en leg alles uit de kant. "Dan is mijn cadeau echt helemaal niks" mompel ik. "Ik weet helemaal niet wat je hebt en ik heb hier zelf voor gekozen" zegt hij. Ik knik en geef het tasje aan hem. Wat heb ik voor hem? Een blouseje, shampoo en deo, geld voor een geurtje en elastiekjes voor zijn haar. Hij heeft die van mij al allemaal gestolen, dus ja. Hij kijkt ernaar en glimlacht. "Dit is echt tof" zegt hij. "En origineel. Ik krijg normaal geld". Ik glimlach. "Dank je" zegt hij en knuffelt me weer. Ik glimlach en knuffel terug.

"Je bent de beste" zeg ik en trek terug. Hij glimlacht breed. "O my god. Je kuiltjes zijn inderdaad schattig" zeg ik. Hij begint te lachen. "Jij heb ze ook" lacht hij. Ik grinnik. "Hup, aankleden. We gaan zo ontbijten" zegt hij en staat op. Hij schuift de gordijnen open. "Moet ik serieus gaan aankleden voor het ontbijt?" Vraag ik. "Ja, je familie komt zo" zegt hij. Ik kreun en laat me naar achter vallen. "Ik wil niks doen" mompel ik. Hij grinnikt. "Jawel" zegt hij en loopt weg. "Tien minuten" roept hij nog.

Na vijf minuten sta ik op. Ik kan nog niet geloven dat ik mijn verjaardag hier vier, bij hem, bij deze mensen. Ik loop naar de kast en zoek een outfit. Ik denk dat ik voor een zwarte broek ga met een wit blouseje met zwart marble strepen, dingen, vlekken. Ik kleed me om en borstel mijn haar door. Ik zet een paar plukjes naar achter en smeer wat crème op mijn gezicht. Ik doe mascara op en daarna, als de crème is ingetrokken, een beetje bb Cream. Ik doe nooit zo veel make-up op, het boeit me niet echt. En ik heb toch niet zo veel onzuiverheden. Ik heb best, dat vind ik zelf, een egale, gladde huid. Ik ruim alles op en pak mijn telefoon en de doos van de laptop. Ik loop naar beneden en ga aan de keuken tafel zitten.

Ik pak de laptop uit en leg hem op de tafel. Ik klap de laptop open en glimlach. My gosh, dit is echt geweldig. Ik zet hem aan en zoek naar een stopcontact. Ik stop de lader in de laptop en het contact ding in het stopcontact. Snel zet ik hem aan en sta op. Ik loop naar de koelkast en open hem.

"HAZ?" Gil ik. "YES SIS" gilt hij terug. "WAT WIL JE ETEN?" Gil ik weer. "Ik ga het maken" zegt hij en loopt de keuken binnen. "Nee, normaal maak jij het. Nu ga ik het maken. Je helpt al genoeg voor me gedaan, ik maak het nu" glimlach ik. Hij zucht. "Eef" zucht hij. "Wat wil je?" Vraag ik. "Maa-nee. Ik maak het" zegt hij en loopt naar de kastjes. Hij pakt borden en brood. "Wat wil je?" Vraagt hij en kijkt me aan. "Harry" zeg ik en haal mijn wenkbrauwen op. "Dat heb ik niet" zegt hij en lacht. Ik zucht en rol mijn ogen. "Weet je, je bent echt irritant" zucht ik. "Ik maak toast" zegt hij en begint dingen te doen. "Morgen maak ik het ontbijt" zeg ik. "Nee" zegt hij en grinnikt. "Jawel, of je het wilt of niet" zeg ik. Hij zucht. "Okay dan" mompelt hij. "By the way, je hebt een leuk blouseje aan" zegt hij en glimlacht. "Thanks" zeg ik met een Hollands accent. "Ik weet het nu al, ik ga me dood irriteren aan je accent" zegt hij. Ik begin te lachen. "Dan heb je pech" zeg ik.

"Wil je please naar de winkel toegaan? Ik heb geen drinken" smeekt hij. "O, en dan laat je mij of Niall naar de winkel gaan?" Vraag ik en kruis mijn armen voor mijn borst. "Eef, wil je alsjeblieft gaan? Ik moet nog een paar dingen doen. En er komen zo mensen en ik heb serieus niks in huis" zegt hij verbaasd. Ik lach. "Kay kay" zeg ik. "Harry, Evelyne" zegt Gemma opeens. "Jij gaat mee" zeg ik. "Wat? Ik wil gefeliciteerd zeggen okay?" Zegt ze. "Naar de winkel" zegt Harry. "Jullie twee zijn echt raar" zegt ze lachend. "Tja, we zijn ook een tweeling he" grinnikt Harry en slaat zijn arm om me heen. Ik glimlach. "Jullie face is gewoon hetzelfde, maar okay. Kom dan" zegt ze lachend.

When He Told Me ThatWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu