57

2.9K 123 13
                                    

Pov Evelyne

Voor de zoveelste keer draai ik op mijn andere zij. Het lukt me maar niet om inslaap te vallen. Ik denk aan hém. Ik wil niet aan hem denken. Ik pak mijn telefoon en ga naar Instagram. Overal kom ik foto's tegen van mij met El en Martijn of met Martijn of met El of met Niall. Voornamelijk met Niall. Ik ga naar mijn pagina en zie foto's van ons. Ik krijg weer tranen in mijn ogen en druk op een foto. Kijk hoe gelukkig we op de foto staan.. Een traan rolt over mijn wang. Ik ga alle foto's verwijderen waar hij opstaat. Ik verwijder de foto en zoek meer foto's op. Het is misschien wel laf, maar het is uit. Wij zijn over. Ik verwijder alle foto met hem en ga naar twitter. 'Evelyne just deleted photos with Niall on IG'. Klopt, ik heb ze verwijderd. Ik verwijder ook de foto's op twitter en verander mijn profielfoto aangezien het een selfie met Niall is. Ik zoek een foto uit van mezelf en stel hem in als profielfoto. Ik druk op de ontgrendel knop en zie Niall op de achtergrond. Gelijk verander ik mijn achtergrond. Ook op whatsapp.

Ik word wakker en zucht. Mijn slechtste nacht ooit. Ik besluit maar op te staan, misschien knap ik daar van op. Ik trek een onesie aan en maak een knotje in mijn haar. Gapend loop ik mijn kamer uit. Overal is het al licht, dus Harry zal wel wakker zijn. Ik loop naar beneden en hoor de tv aanstaan. Ik zucht, ik haat m'n leven. Als ik de woonkamer inloop, zie ik Harry op de bank zitten.

"Hey," zegt hij zacht. "Hey," zeg ik gebroken en ga naast hem zitten. Hij slaat zijn arm om me heen en ik ga meer tegen hem aanzitten. "Hoe gaat het?" Vraagt hij. "Slecht," mompel ik. "Heb je geslapen of niet?" Vraagt hij. Ik schud mijn hoofd, "amper." Hij zucht even. "Ik had nooit gedacht dat hij het zou doen," mompelt hij. "Ik ook niet. Maar het is zo plotseling, uit het niets. Als ik nu terug kijk, zie ik dat het langer niet soepel liep tussen ons," zucht ik. Hij knikt langzaam. "Ging je vandaag iets doen?" Vraagt hij. "Op vakantie naar Ibiza, maar het zou me niet verbazen als hij met haar gaat," zeg ik zacht. Hij zucht en knikt. "Kom, dan gaan wij iets leuks doen," zegt hij en wrijf met zijn hand over mijn heup. Ik knik.

We staan op en hij loopt met me mee naar boven. Ik loop naar mijn kamer en laat me vallen op bed. "Wat gaan we doen?" Vraag ik. "Dierentuin?" Vraagt hij. Ik grinnik even en kijk hem aan. "Ben je serieus?" Vraag ik. Hij knikt. "Kunnen we je familie bezoeken," grinnikt hij. Ik schud mijn hoofd even en sta weer op. "Wat wil je aan?" Vraagt hij als hij voor mijn kast staat. "Moet je niet op de filmset zijn?" Vraag ik dan. "Nee, heb pauze," zegt hij. Ik knik. "Iets makkelijks, denk ik," zeg ik. Hij knikt en pakt een zwarte broek. Hij gooit hem naar mij en loopt mijn kamer uit. "Dit is een halve outfit meneer," zeg ik. "Ben nog niet klaar," zegt hij.

Hij loopt weer naar me toe en geeft een wit shirt met handjes erop, oftewel het bekende Harry shirt. "Hier," zegt hij. "Maar-" begin ik. "Trek aan," beveelt hij mij. "Het is jouw shirt," zeg ik. "Aan," zegt hij streng. Ik zucht en hij gaat op bed zitten. Ik draai me om en kleed me om. In de broek zitten twee gaten bij mijn knieën.

Als ik alles aan heb, draai ik me om. Ik kijk Harry aan. "En nu je make-up en haar nog," zegt hij en gooit een tasje naar mij. "Wat moet ik op?" Vraag ik. Hij komt naast me staan. "Zoals je het altijd hebt," zegt hij. Ik knik en doe mascara, BB Cream en lippenbalsem op. Hij knikt tevreden en ik doe mijn haar. "Eigenlijk moet de krulling erin, maar ik wil gaan," zegt hij. Ik grinnik, "wat heb je, normaal boeit het je nooit wat ik aan heb." "Niall jaloers maken dat ik zo'n mooi zusje heb," zegt hij en drukt een kus op mijn wang. Ik glimlach. "Dank je," zeg ik zacht. We lopen naar beneden en ik trek mijn gympen aan. Ik krijg wat te eten -  ook al heb ik totaal geen trek - en we vertrekken naar de auto.

Ik eet langzaam mijn broodje op. Als ik dat niet doe, kan ik niet meer dansen. En niet meer dansen is: geen leven. Ik weet wat er kan gebeuren als je niks eet: te dun. Ik zeg niet dat ik dun ben, maar als je danst is het anders. Tenminste dat vind ik en als Harry merkt dat ik afval, hij laat me serieus eerst eten voordat ik iets mag doen.

When He Told Me ThatWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu