28

4.6K 134 5
                                    

Pov Evelyne

"Baby" hoor ik zacht en voel dat er een kusje op mijn wang wordt geplaatst. "Hmpf" mompel ik. "Wake up" fluistert hij, het is Niall. Ik zet mijn voorhoofd tegen iets aan. "Nee" mompel ik. "Jawel, het is half zes. Je hebt genoeg geslapen" zegt hij. "Ochtend of avond?" Mompel ik. "In de middag" zegt hij en ik voel zijn vingertoppen over mijn arm en daarna mijn nek. Ik zucht zachtjes en open mijn ogen langzaam. Ik kijk gelijk tegen Niall's borst aan en voel een zacht kusje op mijn voorhoofd. Ik kruip tegen hem aan en kruip ook een beetje omhoog zodat ik hem aan kan kijken.

"Hi babe" zegt hij. "Hi" fluister ik en sluit mijn ogen weer. "Open je ogen, anders val je weer inslaap" zegt hij. Ik open mijn ogen weer, maar voor mijn gevoel kunnen ze zo weer dichtvallen. "Je hebt echt lang geslapen" zegt hij. Ik knik. "Ik had het nodig" zeg ik en sla mijn hand voor mijn mond als ik gaap. "Zestien uur" grinnikt hij en raakt mijn arm aan. Ik hou nu al van zijn aanrakingen. "El was hier nog, maar ik moest je laten slapen. Dat zei je, dus ze komt morgen weer langs," zegt hij. Ik knik. "Maar wat heb je allemaal gedaan? Ik sliep de hele dag" zeg ik hees. "Achter de Xbox, naar jou kijken, tv kijken, eten, ademen, met mijn ogen knipperen" somt hij op. Ik grinnik. "Maar we gaan vanavond op een date" zegt hij serieus. Ik glimlach en knik.

"Good afternoon" glimlacht hij en drukt zijn lippen op die van mij. Ik glimlach en kus terug. Hij komt boven me hangen en bijt zacht op mijn lip. Ik leg mijn hand op zijn wang en wrijf zachtjes met mijn duim onder zijn oog. Hij glimlacht en laat mijn lip los. Hij vraagt om toestemming en ik open mijn mond. Ik voel zijn tong tegen die van mij en mijn buik trekt samen van de kriebels. Onze tongen draaien rustig om elkaar heen. Hij zoent zo fijn, zo goed. Net als kussen, wat hij ook super goed kan.

Ik trek terug omdat mijn telefoon afgaat, wie o wie probeert dit moment te verpesten? Ik kijk hem aan en hij opent langzaam zijn ogen langzaam. "Je bent zo goed" fluistert hij dromerig. "Jij ook" fluister ik. "I love you" zegt hij en gaat van me af. "I love you too" zeg ik zacht en pak mijn kussen nadat ik op mijn buik ben gaan liggen. Ik leg hem onder mijn borst/hoofd en leg mijn arm onder mijn hoofd. Ik pak mijn telefoon en zie dat het FaceTime is van El. Ik zucht en voel dat Niall op me komt liggen. Grinnikend neem ik op.

"Heey" zegt ze gelijk en Niall grinnikt. "Hey El" zeg ik. Ze kijkt serieus en moeilijk. "Niall, wat doe je daar?" Vraagt ze. "Gewoon, liggen" zegt hij. Haar ogen worden groot. "O MY GOSH, JULLIE HEBBEN WAT" gilt ze. "No, we're friends" zeg ik. "Well she is, I'm not" zegt Niall dan. Fuck. Niall why? Ik draai mijn hoofd zodat ik hem aan kan kijken en hij glimlacht trots. El gilt helemaal en ik trek mijn wenkbrauw op. Niall grinnikt en drukt een kus op mijn lippen. Ik voel dat er een blos ontstaat op mijn wangen en kijk weer naar mijn telefoon. "O my gosh, weet je hoe blij ik wel niet ben. Ik wist dat jullie een stel zouden worden" zegt ze blij en klapt in haar handen. "Vertel me alles". "Morgen mevrouw" zeg ik. Ze jammert. "Of niet". "Okay dan, morgen. Maar ik wilde even laten weten dat ik om elf uur bij je ben. Maar ik kan ook wel later komen" zegt ze. "Nee, elf uur is goed" zeg ik en knik.

El heeft net opgehangen ik probeer Niall nu van me af te krijgen. "Ni" vraag ik. "Mm" mompelt hij en ik leg mijn telefoon weg. "Kan je van me af gaan?" "Nah.. Ik lig wel lekker" zegt hij. "Please" jammer ik. "Nope, sorry" zegt hij grinnikend. "Fine" zeg ik en geef op. "Waarom zei je het net eigenlijk?" Zucht ik. "Omdat ik het wilde zeggen, het is toch niet erg?" Vraagt hij onzeker. "Nee, maar gisteren zeiden we iets anders. Maar het is wel okay als alleen El het weet" zeg ik. Hij zucht opgelucht en drukt een kusje op mijn wang. "Je zoent echt goed" zegt hij zacht. Ik bloos weer, alweer. "Jij ook" fluister ik.

"Wat moet ik straks aan? Voor de date?" Denk ik hardop. "Een leuk jurkje of iets anders leuks" zegt hij en speelt met mijn vingers wat mij kriebels geeft in mijn buik. Ik knik en probeer hem weer van me af te krijgen, maar het mislukt. "Hoe laat wil je weg?" Vraag ik. "Een uurtje" zegt hij. "Mag ik dan onder je vandaan? Dan kan ik me klaarmaken" zucht ik. "Nee" mompelt hij. "Niall" zeg ik nep-geïrriteerd. "Laat me dan op zijn minst omdraaien". Hij zucht en laat me omdraaien. Hij laat zich weer zachtjes op me vallen als ik op mijn rug lig en hij legt zijn hoofd op mijn schouder.

"Harry maakt ons dood" zucht ik. "Waarom?" Mompelt hij. "Hij zei ooit in een interview, samen met jou, dat z'n zus geen relatie met een van z'n bandleden mag hebben" zeg ik zacht. "Dat is z'n zus, jij bent zijn zusje" zegt hij. "Alsnog" zeg ik zacht en ga met mijn hand door zijn haar. "Het boeit mij niet wat Harry van ons vindt. Tuurlijk doet het wel wat met me, maar ik ben verliefd. Daarom zeggen we het nog niet" zegt hij. Ik knik. "Maar ik kan en wil niet tegen hem liegen, bovendien wil ik mijn relatie niet geheim houden" mompel ik. "Ik snap het princess, maar ik wil je niet kwijt" zegt hij en ik knijp even in zijn haar. Princess..mm, perfect. "Ik jou ook niet" zeg ik en druk een kus op zijn voorhoofd.

We staan op en ik knuffel hem. "Ik hou van je" zeg ik. "Ik hou ook van jou" zegt hij. Ik glimlach tevreden en kijk hem aan. "Naar beneden jij" zeg ik. "Waarom?" Fronst hij. "Dan kan ik me omkleden" zeg ik. Hij zucht even. "Ik wil bij je blijven" mompelt hij. "Ik kom zo Ni, ik moet me alleen omkleden" zeg ik zacht. Hij knikt en laat me los. Ik kijk hem aan en druk een kus op zijn lippen. Hij loopt langzaam mijn kamer uit en ik loop naar mijn kast, wat moet ik aantrekken? Ik zucht en pak mijn laptop. Ik ga het gewoon aan Harry vragen. Ik start hem op en stuur een berichtje naar hem dat ie online op Skype moet komen.

We Skypen al een tijdje. "Maar waarom moest ik nou komen?" Vraagt hij. "Ik ga met Niall naar een restaurant ofso, maar ik heb geen idee wat ik aan moet trekken" zucht ik. "Als in een date?" Vraagt hij. Ik slik. "Nee, gewoon eten. Hij is hier en we zijn lui" verzin ik. Hij kijkt me aan. "Je krijgt geen relatie met hem he? Owee" zegt hij. Facking hell. "Nee, maak je maar geen zorgen over dat" zeg ik. "Ik ken hem en ik ken jou. Dus: nee. Gewoon niet" zegt hij streng. "Nee nee" zucht ik, oops... "Maar waarom heb je mijn hulp dan nodig?" Vraagt hij. "Gewoon. Zo zie ik je ook. Maar als je niet wilt helpen" lach ik. "Tuurlijk wil ik helpen, maar je doet raar over Niall" zegt hij. Ik frons. "Hoofd, we gaan gewoon eten. We hebben niks te doen" lach ik. "Okay okay. Rustig" lacht hij. "Wat heb je allemaal?".

Ik sta op en pak wat dingen. "Jesus, loop je nog in je pyjama?" Vraagt hij. "Ik ben net wakker okay" zeg ik en ga weer zitten. "Serieus?" Vraagt hij. "Ja, ik heb lang geslapen" grinnik ik. "Maar okay, ik heb dit" zeg ik en laat een paar dingen zien. Hij bekijkt het bedenkelijk. "Het moet niet té zijn, anders gaat meneer het sexy vinden" zegt hij en houdt z'n hand voor z'n mond. Ik rol mijn ogen. "Doe dat grijze jurkje met het leren jasje en dan die zwarte schoenen" zegt hij. Ik knik. "Thanks bro" zeg ik. Hij glimlacht. "No problem sis" zegt hij.

When He Told Me ThatWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu