32

3.7K 136 8
                                    

Pov Evelyne

Ik zucht. We zijn een dag verder en het gaat nu al slecht met me. Slapen? Nee. Huilen? Ja. Ik moet nu bij Lotte en Chris slapen. Mocht ook bij Harry, maar no way dat ik dat ga doen. Het mocht echt niet bij Niall. Ik heb het nog geprobeerd, maar werd tegen gehouden door iedereen. Ik ben boos geworden op Paul en Liam, oh gosh. Daar wil ik echt niet boos op zijn. Iedereen is weg en wij zitten in de gang van het hotel, ik wil niks doen. Ik wil nergens naar binnen.

"Hier," mompelt Chris, ze zijn me zat. Hij geeft een keyboard aan mij, what the fuck. "Sorry dat ik zo kut doe en alles, maar het lukt me nu niet om vrolijk te zijn," zucht ik. "Snappen we, ik was het ook na Evan," zucht Lotte. "Stel ik me aan?" "Nee, dat doe je niet. Je hebt gewoon liefdes verdriet," zegt Chris en glimlacht. Ik knik.

"Waarom geef je me een keyboard?" Vraag ik niet begrijpend. "Hij lag op de grond en ja. Dunno," zegt hij bedenkelijk en haalt zijn schouders op. Ik lach. "Daarom dus," zegt Lotte en lacht ook. Ik schud mijn hoofd en stop weer met lachen. Ze staan op en geven elkaar een knuffel. Ik zucht en krijg weer tranen in mijn ogen, waarom? "H-hoe gaat het met Niall?" Vraag ik hees. "Als ik eerlijk moet zijn, slecht," zegt Chris. Ik knik langzaam. "Hij is boos op Harry. Hij is stil en wil niks, hij is een keer weggegaan en wilde naar je toegaan, maar hij werd toen tegengehouden door iemand van Paul," zegt Lotte. Ik knik en zucht. "Verboden liefde. Waarom bestaat dat?" Kreun ik geïrriteerd. "Het liefst zien we je ook bij Niall," zucht Chris. "Fuck my life."

Die twee zijn iets aan het doen, geen idee wat. Het boeit me ook niet. Ik pak het keyboard en begin er iets op de spelen. Just A Dream by Nelly. Ik verander de tekst gewoon als ik zing, het boeit me niet.

"I was thinking about him

Thinking about me
Thinkin' about us
What we gonna be
Open my eyes,
And it was only just a dream
So I travel back
Down that road
Will he come back
No one knows
Then I realize

It was only just a dream" Gelijk daarna speel ik ook Halo by Beyoncé en zing ook mee. I don't care als het slecht is, het mag nu gewoon. Het zijn inderdaad niet de makkelijkste om te zingen, maar het boeit me niet.

Ik zucht en schuif het keyboard weg. Starend naar de muur sluit ik mijn ogen en leun met mijn hoofd tegen de muur. Ik ben moe, ik wil niet meer, ik heb geen trek, ik wil naar huis. "Eeeeef," zegt Chris. Ik open mijn ogen en kijk hem aan. "We moeten oefenen," zegt hij en klapt als een klein kind in z'n handen. Ik zucht en sta op. "Laat me dan eerst omkleden," mompel ik en loop de kamer binnen. Ik kleed me om in een zwarte legging en witte tanktop met daaronder een zwarte sport-bh. Ik loop weer terug en kijk ze aan. "Glimlach," zegt Lotte en ze doet het voor. Ik glimlach als een boer met kiespijn en zucht. Lotte en Chris moeten over twee weken auditie doen om op die opleiding te komen. Ik zit al op niveau twee, maar ik weet niet of ik nog verder ga. Ik bedoel, ik heb nu ook een prima leven. Ik gun ze die opleiding echt, dus ik help ze.

"Dus?" Vraag ik. "Ik ga filmen en dan ga jij met Chris dansen. Zo kan je het vergelijken met elkaar," zegt Lotte. "Ik kan niet dansen," mompel ik. "Jawel. Weet je hoe jaloers mensen op jou zijn. Jij kan goed dansen," zegt Chris. "Niet," zeg ik en zucht. "Jawel. Klaar. We doen het voorstel." Ik zucht en ga klaarstaan. Where Are Ü Now by Skrillex and Diplo feat. Justin Bieber begint te draaien. We beginnen te dansen en Lotte filmt, waarom moeten ze altijd alles filmen?

Wij zijn klaar met dansen en Lotte glimlacht breed. Ze staat op en loopt naar ons toe, ze laat het filmpje aan ons zien. "Jesus, kan het nog strakker," mompelt Chris en wijst naar mij. Ik haal mijn schouders op. "Het is wel echt strak," zegt Lotte. "Chris, je moet je bewegingen met meer overtuiging doen. Meer laten zien," zeg ik na een tijdje. Hij knikt. "Nog een keer?" Ik schud mijn hoofd, "ik bedoel ja, maar dan samen met Lotte." Hij knikt en Lotte geeft mijn telefoon weer terug. Ik zet de muziek weer aan en ze beginnen weer te dansen. "Lotte strakker," zeg ik, ik ben streng voor ze. Maar dat willen ze zelf. "Chris meer overtuiging."

Ze zuchten als ze klaar zijn. "My gosh. Je bent echt erg," hijgen ze. "Jullie willen het zo en ik wil dat jullie het halen," zeg ik. "Evelyne, Chris and Lotte," horen we opeens. Ik kijk om en zie Liam staan. "We're downstairs." Ik knik. "Om te eten. Ik moest jullie halen." "Sorry nog van gisteren," mompel ik. "Maakt niks uit. Ik begrijp je en ik zou hetzelfde doen," zegt hij en klopt even op mijn schouder. Ik knik langzaam en Chris en Lotte zijn weg. Ik zucht, echt kinderen joh. "Hoe gaat het?" Vraagt hij en we lopen naar de liften. "Slecht," zucht ik. Hij knikt. "Snap ik," zegt hij en we stappen de lift binnen. "Ik snap dat jullie die regels hebben, maar Harry denkt nu alleen aan die kut regels. Ik ben zijn zusje, het boeit hem volgens mij niet hoe ik me voel." "Zeg dat niet. Hij is er zelf ook kapot van, je negeert hem en hij snapt dat. Maar het ligt niet alleen aan hem, ook het management," zegt hij. "I know, maar alsnog. Het kan toch geheim blijven?" Mompel ik meer in mezelf.

We stappen de lift uit als we beneden zijn. We lopen het restaurant binnen en ik loop gelijk naar een tafel, ik heb geen trek. Ik ga zitten en pak mijn telefoon weer. Zal ik het filmpje op Instagram zetten? Ja. Ik tag Justin Bieber, Skrillex en Diplo erin. Chris wilt er niet getagd in worden, dus dan nie. Ik plaats hem en bekijk mijn mail, nieuwe muziek van LM is binnen, wordt weer nieuwe danspassen bedenken. De meeste muziek heb ik al binnen, omdat ik de choreograaf ben. Ik app wat met mensen en ik voel dat iemand naar me kijkt. Als ik opkijk, kijk ik gelijk in Niall's ogen. Ik bijt op mijn lip en kijk snel weg. Het is té confronterend. Ik slik en leg mijn telefoon weg. Iedereen eet en ik zucht.

De tv staat aan en ik staat naar het beeld totdat ik opeens inbeeld kom. Ik ga recht zitten en kijk ernaar. "What the hell," fluister ik en hij wordt harder gezet. Je hoort mij dat liedje zingen van vanmiddag. Ik kijk niet begrijpend naar het beeld, huh? "Zet maar uit, het is vals," zucht ik en ga weer onderuitgezakt zitten. "Wat? Dit vals? Nee," zegt Louis. "Jawel, zet uit," brom ik. "Het is mooi, super goed," zegt Niall gebroken. Ik kijk hem aan en hij knikt. "Ik wist niet dat je zo mooi kon zingen. Het is echt mooi, zeker niet vals." Ik bloos. "Niall," zegt Harry. Ik zucht en sta op. Hij mag me niet eens een compliment geven. "Wat? Ik geef haar alleen een compliment. Mag dat ook niet? Als het niet mag, waarom stuur je haar dan niet weg? Weet je hoe moeilijk dit voor ons is," zegt Niall boos, het raakt me wel weer. Maar ik snap het ook weer. Ik kijk naar beneden en loop langzaam naar het buffet. Nadat ik een glas heb gepakt, vul ik hem met water.

"Het is echt mooi," zegt Lou. "Dank je," zeg ik zacht. Ze glimlacht. "Je moet echt iets met je stem doen." Ik haal mijn schouders op. "Ik weet het niet, maar thanks," zeg ik en loop weer weg. Ik ga weer zitten, het is doodstil. Naja, doodstil? Harry en Niall hebben een ruzie denk ik? Ik pak mijn oortjes en plug ze in mijn telefoon. Ik ga weer naar mijn mail en open het document. Ik beluister het, het is echt goed. Het eerste liedje heet: Lightning. Ik glimlach en luister er goed naar. Dan wordt mijn telefoon uit mijn handen getrokken waardoor mijn oortjes ook meegaan.

"Geef terug," zucht ik en zie dat het Louis is. "Geen oortjes onder gezelschap," zegt hij. "Ben je met je vriendje aan het appen?" "Ja, ik app met mijn vriendje, mag ik mijn telefoon terug?" Zucht ik, nu is mijn telefoon heilig. "Zozo," zegt hij en trekt mijn oortjes eruit. "Niet. Doen," sis ik. "Waarom niet?" Vraagt hij. "Geef het nou maar. Jesus Louis," zucht ik geïrriteerd. Hij geeft mijn telefoon terug en iedereen kijkt me alweer aan. Ik glimlach fake. Ik luister het weer verder met mijn oortjes in. "Go girl," zeg ik als Perrie een hoog stuk heeft.

Ik luister het volgende lied: Hair. Glimlachend luister ik ernaar, ik word er eigenlijk echt vrolijk van. Vraag me niet hoe, maar dat is het gewoon. Ik moet ook nog de dans van Black Magic uitwerken, ik heb al iets in mijn gedachten. Mensen kijken mij raar aan omdat ik soort van meedoen. Het boeit me niet. Ik drink mijn water op en leg mijn telefoon op de tafel. Ik doe mijn oortjes uit en denk na. Onderin het mailtje stond dat het iets sexier mocht. Okay.

"Okaay," mompelt Louis met een raar gezicht. "Het is echt leuk dat ik muziek heb wat nog niet uit is," zeg ik blij en klap in mijn handen. "Jullie mogen het nog niet horen. Lekker voor jullie."

When He Told Me ThatWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu