51

3.3K 131 44
                                    

Pov Niall

Trots kijk ik naar mijn vriendin die op het podium staat naast Olly. Hoe ze X-factor presenteert, ze praat zo rustig en fijn, dat kan geen ander. Ze is serieus en rustig, de mensen zien nu de andere kant van haar. Ik ken haar zo, de rustige Evelyne. Door ons is ze druk en hyper geworden. Mensen denken dat ze niet serieus kan zijn, maar dat kan ze als de beste. Ik glimlach verlegen als ik zie hoe ze praat.

Ze loopt het podium weer af met Olly als Reggie 'N' Bollie beginnen met zingen. Ze doet haar oortje uit en lacht even, haar lach is zo mooi. Ze loopt naar me toe en komt voor me staan. "Hey," glimlacht ze. "Hey babe," zeg ik en druk een kus op haar lippen. "Ben je zenuwachtig voor je laatste optreden?" Vraagt ze zacht. "Mwa. Het is meer dat het nu voorlopig de laatste is," fluister ik. Ze glimlacht even. "Het komt goed." Ze is er de afgelopen tijd echt goed geweest voor me, ook al was ze niet bij me. De UK Tour was moeilijk, vooral omdat het de laatste Tour is voor onze break. "I know," mompel ik en sla mijn armen om haar heen. Ze drukt een kusje op mijn wang en wrijft over mijn arm heen.

"Mag ik mijn zusje even lenen?" Grinnikt Harry. "Nee," mompel ik eigenwijs. Eef grinnikt en drukt weer een kusje op mijn wang. "Tis voor even," zegt ze en laat me los. Ik laat haar los en druk een kusje op haar lippen. Ze loopt met Harry naar de tafel.

De zenuwen gieren door mijn lijf hoe dichter we bij het moment komen. Olly rent langs iedereen en pakt Evelyne bij haar heupen. Hij duwt haar zachtjes opzij. Toch voel ik jaloersie in me opborrelen. Niall, nee. Hij is een vriend en zij is je vriendin. Hij rent het podium weer op. Kijk: hij wilde er alleen maar langs. Meer niet. Ik zucht even, waarom denk ik hierover na?

Evelyne loopt weer naar me toe en doet mijn haar goed, zo te voelen. Ze kijkt me aan. "Je moet op," zegt ze zacht en glimlacht. Ik knik en trek mijn jasje aan. Ik pak haar hand en we lopen naar de rest. Ze drukt een kus op mijn lippen. "Succes en geniet," zegt ze. "Dank je," zeg ik. Ik laat haar hand los en ga naast de jongens staan. Olly roept ons en we lopen naar het podium. "Best of luck and enjoy," roept Eef nog. Ik glimlach en we lopen het podium op.

Er beginnen mensen te gillen. Dit gevoel van adrenaline. Wauw. We gaan staan op onze plekken en de lichten gaan uit. Er begint een filmpje te spelen en ik kijk achter me. Allemaal bekende mensen vertellen wat, ik glimlach breed. Ze wensen ons een fijne break en we verdienen het. Opeens zie ik Evelyne inbeeld. Ik merk dat de camera op mij is gericht. "Hi guys. Jullie hebben het de afgelopen vijf jaar een druk leven gehad. Ik snap dat jullie een break nemen, maar het is jammer. Ik ga jullie missen. Jullie verdienen het en geniet van jullie break! Ik hou van jullie," zegt ze blij en zwaait enthousiast. Ik glimlach en ik hoor Harry lachen.

Na het optreden komt Evelyne naast me staan en slaat haar arm om mijn middel. Ik doe dat ook bij haar en het is stil. Wauw. Dit was echt geweldig. "Dit is eigenlijk voor het eerst dat we Evelyne en Niall samen zien voor de camera," zegt Cheryl. Iedereen begint gelijk weer te juichen en ik kijk naar Eef. Ze glimlacht en kijkt mij ook aan. Haar wangetjes worden langzaam roder en ze lacht even. Ze kijkt het publiek weer in. "Het lukte me aardig om normaal te blijven naast hem op het podium, naast iedereen van deze gasten eigenlijk, maar my gosh," zegt ze door de microfoon en legt haar handen op haar wangen. Mensen beginnen te lachen en ik lach ook even. "Jullie zijn zo lief en schattig samen," zegt Olly. "Stop it," zegt ze normaal en kijkt naar beneden. Harry begint te lachen.

"De laatste show jongens, hoe voelde dat?" Vraagt ze dan normaal. Het is zo raar om te zien hoe snel ze weer serieus kan zijn terwijl ze dat nooit kan. Louis begint te praten en ik knijp zacht in haar heup. Ze gaat dichter tegen mij aanstaan en knikt. Ik glimlach en kijk naar Louis. Ik ben trots op haar, dat ze het zo ver heeft geschopt. Simon doet ook nog zijn praatje en we moeten het podium weer op. Ik druk snel een kus op haar lippen en loop achter de jongens aan.

When He Told Me ThatWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu