43

4.1K 123 13
                                    

Pov Evelyne

Ik word wakker -ik heb geen zin om wakker te worden- en gaap. Ik open mijn ogen en zie dat we anders liggen. Niall ligt op z'n zij en ik ook. Ik met mijn gezicht naar zijn gezicht. Ik glimlach en zie dat hij nog slaapt. Ik raak voorzichtig met mijn vingers zijn wang aan. Hij glimlacht ook, hij is dus wakker. Hij opent langzaam z'n ogen en kijkt me aan.

"Hi," zegt hij hees. "Hey," zeg ik ook hees. Hij slaat zijn armen om me heen en drukt me tegen zich aan. Ik glimlach en zet mijn voorhoofd tegen zijn schouder. "Hoe gaat het?" Vraag ik zacht. "Goed," mompelt hij en drukt een kus op mijn slaap. "Ja?" Vraag ik en kijk hem aan. Hij knikt. "Het deed me goed. Ik bel straks nog wel een keer. En jij bent er," zegt hij en ik glimlach. "Mooi," zeg ik en druk een kus op zijn lippen. Hij gaat op zijn rug liggen en trekt mij mee waardoor ik op hem lig. Ik grinnik. "Tis koud," zegt hij gelijk en pakt me steviger vast, "maar jij bent warm." Ik bloos en kijk hem aan. Zijn mooie blauwe ogen kijken me aan, ze twinkelen. Hij zegt wat, ik kijk naar zijn lippen. Hoe ze bewegen. Hoe roze ze zijn. Hoe geweldig ze zijn.

"Ik wil een tattoo," zeggen ze. Ik kijk hem verschrikt aan. "W-zou je dat wel doen?" Vraag ik snel, "ik bedoel, als je er één wilt, dan neem je er één." Hij grinnikt even. "Tuurlijk niet suffie. Ik moest je aandacht trekken," zegt hij. Ik kijk schamend weg en voel mijn wangen warm worden. Hij lacht. "Je keek zo dromerig naar mijn lippen terwijl ik praatte," lacht hij. "Stop," zeg ik. "Het zag er zo schattig uit," zegt hij. "Stop," zeg ik weer. "Awh babygirl," fluistert hij en aait over mijn hoofd. "Ik weet dat mijn lippen speciaal zijn," fluistert hij en kust mijn gezicht. "Egoïst," zeg ik en kijk hem aan. Hij grinnikt en kijkt me aan.

"Maar je lippen zijn wel speciaal," zeg ik zacht. Hij glimlacht. Ik wrijf zachtjes met mijn duim over zijn lippen. Opeens opent hij zijn mond en bijt op mijn duim. Ik schrik en hij lacht. Ik geef een tik op zijn hoofd. "Je moet het wel van me hebben vandaag," zeg ik en ga van hem af. Ik sta op. "Babe, kom terug," lacht hij en ik kijk hem fronsend aan. Hij strekt lachend zijn armen uit en zegt; "Kom nou, het was grappig". Met langzame passen loop ik naar hem toe en ga naast hem staan.

Hij slaat zijn arm om mijn benen en kijkt me aan. "Kom," zegt hij. Ik grijns. "Waarom?" Vraag ik. "Omdat ik wil knuffelen," zegt hij. "Het is dat ik van je hou," mompel ik en ga weer naast hem liggen. "Ik hou ook van jou," glimlacht hij en slaat zijn armen om me heen. "Je bent echt irritant. Als je nog een keer irritant doet, ga ik vanmiddag niet mee," zeg ik, geen idee wat we vanmiddag gaan doen. Hij zei gistermiddag dat we iets gaan doen vandaag. "Dan doe ik niet meer irritant," zegt hij en krijgt een idiote grijns op z'n lippen. Ik trek mijn wenkbrauw op. "Ik meen het," zegt hij serieus. Ik knik en leg mijn hoofd op zijn borst. "Anders ga ik naar Harry toe," zeg ik. "Jaja, je blijft gewoon bij mij," zegt hij en drukt een kus op mijn voorhoofd. "Als je normaal doet," zeg ik en druk een kusje op zijn borst.

We staan op. "Wat moet ik aandoen?" Vraag ik. "Iets makkelijks, waar je wel in kan lopen. Maar niet moeilijk is om uit en aan te trekken," zegt hij en we lopen naar de koffer. Ik knik. Ik pak een zwart shortje, fel donkerblauw blouseje en witte All Star. Ik pak een schoon setje ondergoed en loop naar de badkamer. Ik kleed me om en Niall loopt ook de badkamer binnen. Als ik mijn make-up doe, kijkt hij me de hele tijd aan. Na een tijdje gaat hij zijn tandenpoetsen en ik doe dat ook. Ja, weer handig: na m'n make-up.

Ik trek mijn schoenen aan pak mijn spullen. "Klaar?" Vraagt hij. Ik schud mijn hoofd en loop naar hem toe. Glimlachend kijk ik hem aan en druk mijn lippen op die van hem. Hij kust terug en ik glimlach. Hij legt zijn handen op mijn billen en komt dichter tegen me aanstaan. Mijn glimlach wordt groter en ik bijt op zijn lip.

Hij trekt na een tijdje terug en ik open mijn ogen. Hij kijkt me aan en glimlacht. "I love you," fluistert hij. "I love you too," fluister ik. Hij pakt mijn hand vast en we lopen naar de lift toe. Ik vlecht onze vingers met elkaar en druk op het knopje. "Wat gaan we doen?" Vraag ik. "Iets," glimlacht hij. Ik kijk hem serieus aan. "Naar de shoppingmall. En daarna uiteten," zegt hij. "O my gosh, dat is leuk," zeg ik enthousiast. Hij glimlacht. "Mooi," zegt hij en drukt een kus op mijn lippen. Ik glimlach en we stappen de lift in. "Maar eerst gaan we ontbijten," zegt hij. Ik knik. "Hier?" Vraag ik. Hij knikt, "dat is denk het makkelijkste."

When He Told Me ThatWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu