31

3.6K 138 18
                                    

Pov Evelyne

Omdat er door Paul een telefoonloze dag is ingevoerd, hebben we geen telefoon, geen laptop, geen iPod, geen mp3 shit vandaag. Ik weet niet wat ik er van moet vinden. Niet dat ik vaak achter mijn telefoon zit, maar het is wel handig om bijvoorbeeld snel te kijken hoe laat het is.

Chris, Lotte en ik zitten op de bank. "Je bent down, wat is er?" Vraagt Lotte in het Nederlands. Dat is op zich wel fijn, nu kan ik praten zonder mijn broer of iemand het hoort. "Ik kan mijn gevoelens niet uiten," mompel ik. "Waarom niet?" Vraagt Chris. "Ik mag geen relatie met hem van mijn broer. Ik heb geen idee waarom het niet mag. Maar het mag niet. Elke keer als ik samen met hem ben, worden we aangesproken door hem dat we elkaar niet mogen aanraken. Ik wil hem gewoon knuffelen en kussen wanneer ik wil." Ze zuchten. "Waarom ben je er dan aan begonnen?" Vraagt Chris, klinkt hard. Maar ik kan het van hem hebben. "Bij hem voel ik me veilig, dat is de eerste persoon na Arnoud. Ik voel me prettig bij hem, ik kan bij hem zijn zoals ik ben. Al loop ik in een trainingsbroek en een oud shirt rond, hij vertelt dat ik mooi ben. Ik voel me fijn bij hem. Denk je dat ik mijn gevoelens kan verbergen als ik met hem op Tour ben?" Vraag ik en zucht. "Ik snap het," zegt Lotte.

"Weet hij dit?" Vraagt Chris. "Ja, hij zit er zelf ook mee," mompel ik. Ze knikken. "Kom, we gaan afleiding zoeken," zegt Lotte en we staan op. Ik sta op en sjok achter haar aan als ze weg loopt. Chris loopt ook achter ons aan en ik zucht. "Hoe kan ik dit nog vol houden? Ik kan en wil het niet meer. We hebben al ruim een maand iets," zeg ik hopeloos. "Praat met Harry en vraag of het toch mag," zegt Lotte zacht. "Mag sowieso niet. Als hij al zo streng is als wij bij elkaar staan." "Dan weet ik het ook niet meer," mompelt ze. "Life sucks."

We lopen het podium op en ik kijk gelijk in Niall's ogen. Snel kijk ik naar beneden. Volgens mij loopt hij naar me toe en slaat zijn armen om me heen. Ik sla mijn armen ook om hem heen en zucht. "What's wrong?" Vraagt hij. "I can't do it anymore. I don't want it," zeg ik. "Niall, Evelyne," zegt Harry. "Laat ons" snauw ik geïrriteerd. "Nu," zegt hij. Ik trek terug en kijk Niall aan. Tranen vormen in mijn ogen. "Sorry," fluister ik en druk mijn lippen op die van hem. Hij kust gelijk terug en glimlacht. Hij slaat zijn armen om mijn middel en ik leg mijn armen in zijn nek. "Ik zei het toch," hoor ik Louis zeggen. Ik glimlach en ik voel dat er een traan over mijn wang rolt.

Ik word weg getrokken en ik open mijn ogen snel. Harry staat al snel tussen ons in. "Wat ben ik teleurgesteld in jullie. Waren die aanwijzingen niet goed genoeg?" Vraagt hij boos. Ik kijk naar beneden en slik. "Jullie hebben gewoon keihard in mijn gezicht gelogen. Als jullie dat niet deden, was het okay. Maar nu," zegt hij. "Harry," zeg ik zacht. "Jullie relatie is over," zegt hij. Ik kijk gelijk op en aan. "Dat doe je niet," sis ik. "Dat doe ik wel," sist hij. Er rolt weer een traan over mijn wang. Ik kijk Niall ook aan en hij staart verbaasd en verdrietig voor hem uit. "Nee," zeg ik hees. "Jawel. Er zijn regels gemaakt en die heeft hij verbroken." "Dus je denkt niet aan je zusje? Wat een achterlijke-" begin ik. "Nee," zegt hij. "Het is over, klaar." "Waarom? We doen niks verkeerd," zeg ik en mijn zin breekt midden in mijn zin. "Ik ga de discussie niet aan," vertelt hij me duidelijk. "Nee," fluister ik en staar voor me uit. "Geen contact meer, geen lichamelijke contact, het liefst elkaar vermijden," zegt hij. "Ik hou van hem. Denk je dat ik hem zo kan vergeten?" Vraag ik boos. "No, just try it," zegt hij. "Achterlijke kut klootzak. Stik in je leven," zeg ik boos in het Nederlands en ren weg. Ik barst uit in tranen en loop naar Paul toe, ik vertrek gewoon. Klaar. Ik veeg mijn tranen weg en hij kijkt me verbaasd aan. "Mag ik naar het hotel? En mijn spullen?" Vraag ik en haal mijn neus op. "Wij gaan mee," hoor ik mensen zeggen. Chris en Lotte staan gelijk naast mij. Ik knik en Paul regelt een taxi. Hij geeft onze spullen en we mogen weg.

Ik loop ónze kamer binnen en laat me vallen op bed. Ik druk mijn gezicht in zijn kussen en huil. Ik kuste hem omdat ik het niet meer volhield, ik wil hem gewoon kussen wanneer ik wil. Dat ik nou het zusje ben ven Harry. Dat wil ik nu helemaal niet. "Eef," hoor ik iemand zeggen. Ik negeer het. "Nee," huil ik en knijp in het kussen. Ik heb het dan wel zelf gedaan, maar alsnog. "Eef," hoor ik weer. "Wat," snauw ik. "Kom is," zegt Chris, zijn stem komt nu pas bij me binnen. Ik schud mijn hoofd. "Jawel, kom," zucht hij. Ik kijk op en kijk hem aan. Hij houdt zijn armen open en ik kruip in zijn armen.

"Waarom?" Snik ik en leg mijn hoofd op zijn schouder. "Er zijn regels," zegt hij zacht. "Welke regels?" Vraag ik zacht. "Familie van de jongens mogen geen relatie met één van de jongens." Ik zucht. "Dat is belachelijk. Liefde is liefde, ze moeten het maar accepteren," mompel ik. "Bij de jongens ligt dat anders. Ze hebben dat afgesproken. Niall heeft het verbroken," legt Lotte uit. "Waarom moet hij dan weer boos op mij zijn? Ik doe niks, ik hou van iemand. Toevallig zijn beste vriend, maar dit gebeurt vaker hoor," mompel ik boos en knijp in mijn vuist. "En het mag niet van het management. Daarom letten ze hier heel erg op je," zucht Chris. "Fuck het management," zeg ik boos.

Chris wrijft over mijn rug. "Ik wil naar hem toe," mompel ik en er rolt weer een traan over mijn wang. Ik veeg hem snel weg en haal mijn neus op. "Dat gaat niet schat," zegt Lotte. Ik kreun geïrriteerd en sta op. Ik loop naar zijn koffer en pak een sweater, ja dat doe ik gewoon. Ik trek mijn shirt uit, ze hebben mij wel eens in mijn bh gezien als we omkleden bij dansen, en ik trek zijn sweater aan. "Asociaal kind," zegt Lotte. Ik haal mijn schouders op en gooi mijn shirt op de grond. Ik ga weer op bed zitten en kruip in zijn sweater. Mijn ogen sluitend, druk ik mijn neus in zijn shirt. Er vormen weer tranen in mijn ogen, maar ik probeer ze niet te laten gaan. Ik haal mijn neus op en blaas mijn adem trillerig uit. Had ik hem maar niet gekust. Had ik hem maar geen knuffel gegeven. Beter: had ik maar geen relatie met hem. Hadden we deze shit niet gehad. Ik haat mezelf, waarom denk ik dit? Ik hou van hem, hij is mijn alles.

When He Told Me ThatWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu