13

4.7K 143 49
                                    

Pov Evelyne

We zijn in Australië!! De jongens hebben een soundcheck en ik loop backstage. Dit is zo gaaf. Vroeger droomde ik hiervan en nu? Nu loop ik hier gewoon rond omdat ik van Harry hier moet zijn. Naja, het is hier leuk. Hoe mensen kunnen stressen en alles. Echt grappig om te zien omdat je het normaal niet ziet.

"Evelyne" zegt Harry en loopt naar me toe. "Hey" glimlach ik. "Kom is mee" zegt hij en pakt mijn pols vast. "Wat ga je doen?" Vraag ik. "Iets" zegt hij en glimlacht. Hij trekt me mee ergens naartoe en ik kijk verbaasd om me heen. Haz? Zeg het. Ik zucht zachtjes. We lopen iets binnen, nou buiten en mijn ogen worden groot.

"O my gosh" mompel ik. "Het is echt mega". Hij grinnikt zacht. "O my god. Ik sta nu gewoon op het podium" roep ik blij en hij laat mijn pols los. Ik spring en ren het hele podium rond, heb te veel energie. Ik hoor mensen lachen. Ik grinnik en pak mijn telefoon als ik voel dat hij afgaat. Ik ga stil staan en kijk wie het is, Douwe. Niet Douwe Bob. Nee. Ik neem op.

E: "hey" zeg ik.

D: "hey, ik moet je iets vertellen" zegt hij serieus, komt ie weer hoor.

E: "vertel" zeg ik.

D: "je was op tv dat je het zusje van Harry bent! En dat je met hem mee bent!"

E: "okay mooi" grinnik ik droog.

D: "heb je een relatie met Niall?"

E: "wat" zeg ik gelijk.

D: "heb je een relatie met Niall?". Ik kijk Niall's kant op en frons.

E: "wa..hoe kom je daar nou weer bij?"

D: "jullie zijn vaak samen gespot dus nu zeggen ze dat" zegt hij langzaam.

E: "Whut the fuck, nee. We zijn vrienden" gil ik bijna en er rennen mensen op me af. Ik dacht onderhand al dat ze volwassen waren, maar ik heb dat dus blijkbaar verkeerd gedacht.

D: "ja?"

E: "jeetje, vertrouw je me niet?"

D: "jawel, maak ik kan je niet zien"

E: "dan moet je maa-Jesus!" gil ik. Ik word opgetild door Harry.

D: "wat!". "Harry don't touch me" sis ik. Hij lacht.

D: "what?! Harry?"

E: "ja Harry" zucht ik en hij loopt met me weg.

D: "hey broer van Eef"

E: "hij hoort het niet en je praat Nederlands" lach ik.

D: "boeie" lacht hij.

E: "hij kan echt irritant zijn". Harry zet me voor Niall neer. Why? What?

D: "tis je broer dus ja"

E: "waarom denkt iedereen dat ik een relatie heb met Niall?". Niall kijkt me verbaasd aan.

D: "weet ik het, waarom?"

E: "ik sta voor hem" zeg ik. "By the way, hoe gaat het daar?"

D: "oeehh, je staat voor hem. Maar het gaat hier wel goed, we missen je alleen. En je hebt een 5 komma" begint hij, please laat het boven de 5,5 zijn. "Een 5 komma 6-"

E: "thank god! Yes!" gil ik waardoor Niall me raar aankijkt.

D: "je mag examen doen. Dat mens zou je nog allemaal dingen sturen"

E: "O ja, die K in mijn naam he. Ik weet waar hij voorstaan, Kylie"

D: "Kylie Jenner bitches!"

E: "nee" lach ik gelijk. "My gosh. Nee echt niet. Kendell is leuker, vind ik"

D: "nee. Kylie"

E: "whatever" zeg ik.

We praten nog wat en ik hang op. Hij moet slapen, niet dat hij het wilt. Maar hij is ontzettend druk en heeft te veel energie als hij belt. En voordat hij dan slaapt, is het half zes.

"Evelyne" zegt Harry. "Ja" zeg ik. "Uh yes" verbeter ik mezelf, ze zijn Engels. "What the hell was that?" Vraagt Liam. "What?" Vraag ik. "Die hele uitbarsting en alles" zegt Louis en grinnikt. "O dat, tja. Nee, ik mag examen gaan doen en ja" zeg ik. "Zit je nog op school?" Vraagt Josh. Ik knik. "Ik studeer Engels en nu mag ik afstuderen, maar moet alleen de examens nog doen" vertel ik. "Daarom spreek je zo goed en netjes Engels" zegt Zayn. "Spreek ik netjes?" Vraag ik. Ze knikken. "Echt Oxford English" zegt Niall. Ik glimlach. "Sure" zeg ik. "Maar waarom zei je Kylie en Kendell?" Vraagt Harry. "Omdat dat mens het gaaf vindt dat mijn tweede naam Kylie is en begon Kylie Jenner te gillen en alles. En toen zei ik Kendell" vertel ik. "Het is zo schattig hoe je praat, echt perfect Engels" zegt Louis. Ik glimlach verlegen en kijk naar beneden, ik kan er zo slecht tegen als mensen complimenten over mij maken. "Awh, ze is verlegen" plaagt Harry me.

De jongens moeten over een uurtje op, over een half uur hebben ze de meet and greet. En wat doen we? Niks. Ik lig mijn mijn hoofd op Niall's benen aangezien er anders geen plek was. Ik lig op mijn buik en heb een sweater aan, als ik moe ben krijg ik het altijd koud.

"Je bent warm" zegt Niall als ik zijn hand op mijn rug voel. "Ik weet dat ik hot ben" zeg ik gelijk. Hij begin te lachen. "Hij is echt geniaal" zegt Louis. "Mm" mompel ik. "Awh je bent echt moe" zegt Niall zacht. Ik knik. "Kan je goed tegen jetlags?" Vraagt hij. Ik schud mijn hoofd. "Ik heb er minstens er een week last van" zucht ik en hij tekent figuurtjes op mijn rug wat het nog moeilijker maakt om niet inslaap te vallen. Ik sluit mijn ogen en zucht zachtjes. "Hoe vind je het hier?" Vraagt hij. "Leuk" zeg ik. "Mooi" zegt hij.

Ik voel dat ik word op getild en hoor iemand opstaan. Ik word op iets zachts gelegd en hoor mensen praten, geen idee wat ze zeggen. Ik draai me om en zucht zachtjes. "Tot zo Eef" hoor ik iemand zeggen en wrijft zachtjes over mijn hoofd. Ik val langzaam weer in een diepe slaap.

'We lopen hand in hand in het parkje, het parkje wat veel voor mij betekend.

"Weet je nog? Het moment dat ik je verkering vroeg?" Vraagt Arnoud. Ik knik en leg mijn hoofd tegen zijn schouder. "Ik weet het nog als de dag van gisteren" vertelt hij. "Uhu" mompel ik en ga weer normaal lopen. Ik druk een klein kusje op zijn wang. Hij draait zijn hoofd en kijkt me aan. Hij glimlacht waardoor ik moet blozen. "Cutie" fluistert hij en drukt een kus op mijn lippen. Ik bloos nog erger en kijk weg. "Aw baby" zegt hij en stopt met lopen. Hij legt zijn warme, grote hand op mijn wang en draait zachtjes mijn hoofd zijn kant op. Ik bijt zachtjes op mijn lip en kijk hem aan. Hij drukt zachtjes zijn lippen op die van mij en ik sluit direct mijn ogen. Ik kus terug en ga tegen hem aanstaan, hij is de enige persoon waarbij ik me veilig voel. Op een paar vrienden na dan, maar hij geeft me kusjes, knuffels en liefde.

Ik trek terug en kijk hem aan. Het begint te regen. Ik glimlach zacht en ga dichter tegen hem aanstaan. "Ik hou van je" fluistert hij. "Ik ook van jou" fluister ik. Hij glimlacht tevreden en ik merk dat het harder begint te regenen. Hij kijk naar hem en zie dat hij helemaal nat is, dan zal ik dat waarschijnlijk ook wel zijn. "Kiss in the rain" zegt hij en drukt zijn lippen weer op die van mij. Ik glimlach en kus terug. Ik kan echt niet zonder hem.'

Ik schrik wakker en merk dat ik huil. Kan je huilen in je slaap? Naja, het zal wel. Waarom droom ik nog over hem? Waarom? Het is uit, het is over. Ik ben eroverheen. Ik wil het niet. Waarom denk ik nog altijd aan hem? Ik wil hem vergeten..!

--

Tomaten zijn lekker♥️ x TomaatoPotato

Tomaten zijn lekker♥️ x TomaatoPotato

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.
When He Told Me ThatWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu