29

4.2K 132 1
                                    

Pov Evelyne

Ik loop naar beneden. Wat ik aan heb is best basic, zou ik ook gewoon in het dagelijkse leven aantrekken als ik bijvoorbeeld naar El ga. Of gewoon, ja, gewoon. Ik haal mijn hand door mijn haar en loop de woonkamer binnen. Niall kijkt gelijk op en glimlacht. Zijn ogen glijden over mijn hele lichaam en stoppen weer bij mijn ogen. Hij staat op en loopt naar me toe.

"Je bent zo mooi" zegt hij en ik bloos. Ik kijk naar mijn de grond en bijt zacht op mijn lip. Hij tilt voorzichtig en zachtjes mijn kin op met zijn vingers en kijkt me aan. "My beautiful girl" fluistert hij en drukt een kus op mijn lippen. Ik glimlach. "My handsome guy" fluister ik. Hij glimlacht en er ontstaan blosjes op zijn wangetjes. Hij heeft een gestreept shirt aan en een blauwe skinny jeans. Zijn haren liggen plat op zijn hoofd naar de zijkant geschoven. Als hij niet op Tour is, heeft hij dat vaak. Het staat hem schattig. "Kom, we gaan" zegt hij en drukt een kusje op mijn wang. Ik knik en we lopen naar buiten. "We moeten wel buitenshuis vrienden zijn, je weet hoe de fans zijn. En Harry verbiedt het me echt, net ook al" zucht ik. "I know" mompelt hij en we stappen in de auto, hij achter het stuur en ik aan de bijrijderskant. Hij rijdt weg en legt zijn hand op mijn knie. Ik glimlach.

We stappen uit en ik kijk rond. "Gaan we bij Nando's eten?" Vraag ik. "Ja dûh" zegt hij. "O my gosh, yes" zeg ik blij. Hij lacht en we lopen naar Nando's toe. "Ben je er nog nooit geweest?" Vraagt hij. "Nope, Harry liet het niet toe en ja ik had geen geld" zeg ik en we lopen Nando's binnen. Er loopt een meisje naar ons toe en haar ogen worden groot.

"Niall Horan en Evelyne Styles" fluistert ze. Ik glimlach even. "Eh, ja. Kan ik jullie helpen?" Vraagt ze en focust weer op haar werk, maar het lukt niet echt goed. Zou ik ook niet kunnen als Niall voor me zou staan. "Hey, een plek voor twee. Als het kan uit het zicht" zegt Niall dan. "J-ja tuurlijk. Komt u mee" zegt ze en ze loopt weg. Wij lopen achter haar aan en we gaan zitten op de juiste plekken. Ze geeft ons de kaarten en ze loopt weer weg.

Ik kijk Niall aan en glimlach. "Het was echt schattig" grinnik ik. Hij grinnikt ook even. "De reacties van fans zijn meestal schattig" zegt hij. "Die meiden in de winkel toen je een elf was, dat zijn echt goals. Alleen ik zou je gelijk dood knuffelen en daar niet verstijft staan" zeg ik. Hij lacht. "Jij krijgt onbeperkt knuffels, zij niet. Klinkt bitchie, maar het is waar" zegt hij. "Tja" mompel ik en bloos.

We lopen de Nando's uit. "Wil je nog een ijsje?" Vraagt hij en ik pak zijn hand vast. "Babe" zegt hij zacht. "Ja" zeg ik en kijk hem aan. Hij knijpt zacht in mijn hand. "Ow" mompel ik en laat zijn hand los. "Ik ga me hier nu al zo erg aan irriteren. Moet je nagaan op Tour" zucht ik. "Ik weet het" zucht hij ook. "Maar wil je een ijsje?". "Samendelen, heb er niet zoveel trek in" zeg ik. "Makkelijk doen?" Vraagt hij. Ik kijk hem raar aan. "Bak ijs halen" zegt hij. Ik frons. "Of bij de Mc ijs halen. Maar in de supermarkt heb je meer ijs". "Supermarkt" zeg ik en grinnik.

We staan voor het ijs in de supermarkt. "Wat wil je?" Vraagt hij. "Ben & Jerry's, maar dat is zo duur," zucht ik. "Pak het maar gewoon. Het mag," zegt hij. Ik kijk hem aan en hij knikt. Ik pak een bak Chunky Monkey en grinnik zacht. "Normaal doe ik dit als het mijn periode is." Hij grinnikt. "Heb je nog iets anders nodig?" Vraagt hij. "Nee. Jij?" Vraag ik en kijk hem aan. "Ja," mompelt hij en kijkt me aan. "Je lippen, maar dat gaat nu niet." Ik zucht en knik. "Zometeen." Hij knikt en we lopen naar de kassa. Ik kijk naar buiten en zie allemaal paparazzi. Ik kreun geïrriteerd. "Wat?" Zegt hij. "Papz," mompel ik. Hij zucht ook en rekent af. Ik wilde het betalen, maar mocht het niet van hem.

We lopen naar buiten en er beginnen mensen te gillen. Ik loop voor, 'zo kan ik je in de gaten houden', Niall's woorden. Ik kijk naar beneden en hou mijn hand voor mijn ogen. Die flitsen zijn echt verschrikkelijk. Ik loop gelijk door naar de auto, maar die mensen lopen echt met je mee. Ik zucht en er worden vragen gesteld waar ik niet op reageer. "Hebben jullie een relatie?" Ja, we hebben een relatie. Zeggen we dat? Nee. "Ben je zwanger?" Even sta ik stil, maar loop snel door. Ben ik dan zo dik? Naja, het boeit me niet.

We zijn weer thuis, thank god. Ik laat me vallen op de bank en Niall loopt de keuken uit. Hij loopt naar me toe en komt naast me zitten. Ik ga normaal zitten en pak het bak ijs. "First," zegt hij. "Lemme take a selfie," grinnik ik. Hij grinnikt ook en drukt zijn lippen op die van mij. Ik glimlach en kus terug.

Ik trek terug. "I love you," fluistert hij en drukt nog een kusje op mijn lippen. "I love you too," fluister ik en druk ook een kusje op zijn lippen. Hij glimlacht en maakt de Ben & Jerry's open. Hij geeft een lepel aan mij en ik pak gelijk wat ijs. Hij grinnikt en schept er ook wat uit. Ik neem een hap en sluit mijn ogen genietend. "Dit is zo lekker," zeg ik. "Uhu" mompelt hij. Ik open mijn ogen weer en kijk hem aan. "Dank je voor vandaag," zeg ik. "Geen probleem, alles voor mijn princess. Ik hoop dat je het leuk vond," zegt hij. Ik knik hevig en bloos. "Ondanks het een vrienden date was."

•~•

We zijn in België, like..ik kan tegen mensen Nederlands praten! Yes, eindelijk. Ze begrijpen me eindelijk, nou de meeste dan.. De crew en de rest niet, maar de beveiliging van het stadion wel, de mensen achter de kraampjes, mensen in de winkels.

Ik wil Niall zo graag knuffelen en kussen, maar Harry maakt me dan af. Hij heeft het nog vier keer vertelt omdat we samen gespot waren. Hij geloofd ons wel dat het nep is -wat niet waar is-, maar alsnog. Ik wil Niall knuffelen. Ik mis hem. Sinds dat we op Tour zijn, hebben we alleen de avond in het hotel. In de ochtend niet. Dit kan je toch niet volhouden?

"Evelyne," zingt Louis. Ik kijk op. "Je moet meekomen, er zijn mensen voor je." Ik frons. "Kom, het is leuk." Ik sta op en loop achter hem aan. "Is het veilig?" Vraag ik. "Ja, het is niet je ex," stelt hij me gerust. Iedereen weet dat is als de dood voor hem ben. Ik zucht opgelucht en we lopen de gang in. Als ik zie wie er aan het einde staan, begin ik te rennen.

"O my gosh!," gil ik en ren gelijk in de armen van Christian. Hij pakt me stevig vast en hij loopt een beetje naar achteren omdat ik met vaart kwam aanrennen. "Wat doe je hier, gek?" Vraag ik blij. "Mee op Tour voor een week," zegt hij simpel en ik hoor Charlotte lachen. "Serieus?" Vraag ik en trek terug. Hij knikt. "No fucking way," zeg ik en geef Charlotte ook een knuffel. "Jawel," zeggen ze. Ik laat een blij kreetje horen. Ze lachen en ik voel twee paar armen om me heen. Ik glimlach breed en kijk om me heen. "We zijn famous," grinnik ik. Ze lachen, ik heb ze echt gemist. Ik heb ze voor het laatst gezien toen ik boos naar Londen was gegaan. Toen ik in Nederland was, zaten ze in Amerika. "Je ziet er echt goed uit," zegt Charlotte als ze me aankijkt. Ik glimlach. "Jullie ook," zeg ik. Ze glimlachen overdreven en laten me los. "Je hebt echt een gezond, mooi, vol gezicht gekregen sinds je hier op Tour bent bij je familie," zegt Chris. "Dankjewel." Hij grinnik. "Maar ik sport inderdaad amper, ben gewoon te lui," geef ik toe. "Dus je doet ook niks met je vriend?" Grijnst Charlotte. Thank god dat de jongens geen Nederlands kunnen. "Nee," zeg ik niet begrijpend. Ze grinnikt. Ze weten dat ik iets met Niall heb, komt door Niall zelf. We waren aan het Skypen en Niall schreeuwde de hele tijd tussen ons door dus ja.

When He Told Me ThatWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu